UCW RAW, 114 випуск

Казучіка Окада проти Андертейкера — матч один на один 

Переможець: Казучіка Окада

Оцінка: 4


Звучить музична тема Кріса Джеріко:

Доброго дня, громадо UCW, минулого тижня я був в головній події, в дуже хорошому матчі, в якому переміг Ей Джей Стайлз, але найголовніше — я в цьому матчі не програв, бо утримали Казучіку Окаду. Я досі не розумію, як ти виграв Royal Rumble матч, бо ти завжди усе псуєш! Що ж, поки Шеймус зайнятий Стайлзом, я покажу тобі твоє місце!

Шоу виходить на рекламу.


Барон Корбін проти Реджі — матч один на один

Переможець: Барон Корбін

Оцінка: 2


Після матчу Барон Корбін взяв мікрофон та хотів щось сказати, але гасне світло і ми бачимо на титантроні Тайтуса О’Ніла в кімнаті зі свічками. Він сидить на дерев'яному стільці посередині кімнати. Тайтус знімає капелюха і каже:

Після матчу на King of the Ring я не бачив Брона Строумана. Я не знаю що він з собою зробив. Але знаю одне. Він став ще однією побитою мною здобиччю. Я не хочу, щоб мій титул лежав під сантиметровим шаром пилу. Тож хочу сказати, що на Night of Champions я роблю відкритий виклик. Хто там мене чує, я звертаюся до вас.

Корбін повернувся до титантрона і каже:

Я стану твоїм суперником на Night of Champions!

Тайтус сидить мовчки на стільці, потім каже:

Давайте, я чекаю на ту одну сміливу людину, яка зустрінеться зі мною на Night of Champions.

Барон каже:

Я ж тобі сказав, що я стану твоїм суперником. Я хочу матч за титул!

Тайтус і далі сидить на стільці мовчки в очікуванні відповіді. Тайтус каже:

Ну раз немає сьогодні відповіді, то я буду сидіти тут і чекати вашої відповіді на наступному тижні.

Титантрон вимикається, Барон розізлився, обернувся, кинув мікрофон та зробив Реджі ще один End of Days.


Кевін Оуенс проти Грейсона Уоллера (з Рікошетом) — матч один на один

Переможець: Грейсон Уоллер

Оцінка: 4


На арену виходять Кіп Себіан та Ель Фантазмо. Кіп кричить:

Вимкніть музику! Давайте бляха, виродки, кричіть, які ми лузери, давайте! От тільки я вам скажу чому так сталось, скажу! Я найду п'ять тисяч причин, чому ваші Харді та Ріддл — нікчеми! Ви бачили той матч? Я... Я от хочу запитати у керівництва. А ви перевіряєте стан здоров'я рестлерів? Ви бачили Харді на рингу? Він не знає межі дозволеного. Я не знаю, під чим він був, і не збираюсь тиснути на це, я не ці нікчеми, щоб кричати що от ми, Mox-Gun, алкаші, алкаші, алкаші, ииииииии! Ви попаяні всі придурки! У вас немає критичного мислення! Вам дай слово, і ви на ньому зациклені. Щоб когось критикувати, почніть ж себе, йолопи. І це я звертаюсь до всіх на цій арені. Ви тупориле стало! Так от, я все ще питаю, ви бачили Харді на нашому матчі на King of the Ring? Я не розумію, як ви це хаваєте... Але хавайте далі, ви ж стадо. 

Далі мікрофон переходить до Фантазмо.

Це вже геть не смішно. Я розумію, ми у ваших очах низько десь там стоїмо. Але, як вже сказав Кіп, ви стадо, ви казуали цього світу. Вам в кайф дивитись на одного чела, який у дитячих гуртках на малюванні замінює холсти своїм лицем, який уже не може на рингу і хвилини стабільно стояти. От саме це йому і грає на руку. Від нього не знаєш що очікувати, знаючи його стиль бою. Він це робить незграбно, я чесно, боявся за наше з Кіпом життя. Рано чи пізно, він уб'є когось на рингу. І ви всі згадаєте мої слова, але буде пізно. Ну, і ще ви любите, що у вас командним чемпіоном є другий чел, який по тому ж принципу стада, незрозуміло що робить у компанії з вгашеним. Це вже говорить про його не дуже хороші розумові здібності.

Себіан продовжує:

Ось що. Ми не будемо миритись з цим гівном. Нам уже байдуже, якими будуть наступні командні чемпіони. Ми, хтось інший. Але головне, що це будуть не ці два кретини. Ми з вас не зліземо, хочете ви цього чи ні. Все сказано.


Mox-Gun проти Ring Aces — командний Tornado Tag матч

Переможець: Mox-Gun

Оцінка: 3.25


Грає музична тема Шеймуса, його тепло зустрічають фани. Він виходить на ринг, бере мікрофон та каже:

Вітаю вас, пані та панове, я радий вас усіх бачити! Кожного тижня я відчуваю радість від перебування в UCW, а ваша підтримка й зовсім викликає у мене мурашки. Минулий тиждень став доленосним для мене та мого титулу. Троє чоловіків билися за те, щоб зустрітись зі мною на шоу Night of Champions у поєдинку за чемпіонство світу у важкій вазі. Кріс Джеріко, Казучіка Окада та Ей Джей Стайлз показали дійсно вражаючий бій. Одне задоволення було дивитись як ці бугаї вибивають один з одного все гівно. Я думаю, що Ей Джей Стайлз найкращий варіант перевірки мене як чемпіона, перевірки чи гідний я бути чемпіоном. Ця людина знає як вигравати титули, як досягати успіху, Ей Джей Стайлз переможець першої в історії Королівської битви, він разом з Тріпл Ейчем відібрав командні титули у мене та Дрю Макінтайра. Для мене це буде переломний момент в кар'єрі, це буде найважчий поєдинок в моїй кар'єрі. Але щоб закрити цю історію раз та назавжди, я змушений побити Ей Джей Стайлза у Ніч Чемпіонів, у мене просто немає іншого виходу.

Грає музична тема Ей Джей Стайлза. Він виходить під гучні чанти на ринг з мікрофоном в руках. Він оглядає трибуни очима, піднімає мікрофон та каже: 

Як се маєте, Івано-Франківськ?!

Натовп дуже гучно та позитивно реагує на Стайлза.

Я теж радий вас бачити! І тебе я радий бачити тут, Шеймусе. Давай одразу я скажу очевидну річ: ми поважаємо одне одного. Ми суперники — так, але не вороги з тобою. І при всій повазі до тебе, мені є що сказати тобі.

Шеймус встає в кут та облакочується на тернбакл.

Ти феноменальний боєць, Шеймус. Пам'ятаю, якось я обговорював ростер Monday Night RAW з моїм приятелем та нашим колишнім генеральним менеджером, Шейном МаркМеном. Пам'ятаєте такого?

Натовп кричить: "Так!"

Сумуємо за тобою, Шейне. Але зараз про інше. Він спитав мене, в кому я особисто бачу потенціал. Кого я назвав би великою зіркою в майбутньому. І я сказав: Шеймус. 

Шеймус посміхнувся, стоячи в куту.

І я знав, що я побачу тебе з титулом чемпіона світу на плечі. Завжди знав. І нарешті це сталося! Через два з половиною роки після тієї розмови. За ці довгі два з половиною роки ти нарешті зміг зробити те… що я зробив за чотири місяці. В тебе було все: місце в карді, зовнішність, прихильність за лаштунками, але замість того, щоб розвиватися, ти просто сидів там, де тобі було комфортно. Успішна команда, український титул, поразка Макінтайру і… стагнація! Я завжди виділяв тебе серед The Kings. Мені здається, майже всі виділяли тебе серед них!

Натовп кричить: "Так!"

Звичайно, ти був серед них зіркою! І коли ви розпалися, все що я чув це… "Дрю Макінтайр!". "Дрю Макінтайр виграв титул чемпіона України", "Дрю Макінтайр став претендентом на титул чемпіона UCW", "Кеш-ін на Дрю Макінтайрі", а потім ще один! Боже, та мене вже блювати тягнуло від цього імені, але на відміну від тебе, Шеймус, він щось робив! Все це сталося з ним за один рік, з моменту, коли ти програв йому чемпіонство України. Твій колишній командний партнер, який навіть почав пізніше, ніж ти, зробив стільки всього, а поки ти... Тусив з Алією, а потім зник на півроку. Я розчарований в тобі, Шеймус. Я не пригадаю, коли я бачив настільки безамбіційних рестлерів! І зараз ти нарешті став чемпіоном. Виграв своє перше світове золото тут, на Monday Night RAW! Але Monday Night RAW — це дім, який побудував ЕЙ! ДЖЕЙ!

Стайлз відводить мікрофон в бік фанатів і вони скандують: 

СТАЙЛЗ!

Ей Джей підходить ближче до Шеймуса:

І хоч зараз з цим титулом ти нарешті зміг сісти во главі столу, але не забувай... Що ти все ще в мене в гостях!

Шеймус стоїть розлючений в куті рингу, а Стайлз кинув мікрофон на підлогу і пішов в бік рампи. На рампі він зупинився і оглянувся на Шеймуса. На цьому шоу вийшло з етеру.


ОЦІНКА ШОУ - 7/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT за 07.11.2023

    Вітаю всіх на черговому огляді щотижневого шоу NXT! Сьогодні на NXT стартують відбіркові матчі Iron Survivor! Також ми побачимо, як Феллон Хенлі битиметься з Тіффані Страттон за місце в жіночому матчі Iron Survivor

    Теми цього довгочиту:

    Nxt
  • 7 прихованих деталей, які більшість фанатів пропустили на WWE Fastlane 2023

    У великій схемі преміальних шоу WWE, на перший погляд, може здатися, що Шмаровоз не викликає захоплення. Це PLE рейтингу “B“. До того ж, на ньому не виступала головна зірка компанії - Роман Рейнс, і захід не проходив перед стадіонною аудиторією

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 найгірших бізнес-рішень в історії WWE

    Це нова ера для WWE, оскільки компанія нещодавно об'єдналася з WME-IMG, яка володіє UFC. Це може стати величезною угодою для промоушена, оскільки Вінс МакМехон заявив, що ця угода виведе їх на новий рівень. Якщо це станеться, це увійде до списку найкращих рішень…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT за 07.11.2023

    Вітаю всіх на черговому огляді щотижневого шоу NXT! Сьогодні на NXT стартують відбіркові матчі Iron Survivor! Також ми побачимо, як Феллон Хенлі битиметься з Тіффані Страттон за місце в жіночому матчі Iron Survivor

    Теми цього довгочиту:

    Nxt
  • 7 прихованих деталей, які більшість фанатів пропустили на WWE Fastlane 2023

    У великій схемі преміальних шоу WWE, на перший погляд, може здатися, що Шмаровоз не викликає захоплення. Це PLE рейтингу “B“. До того ж, на ньому не виступала головна зірка компанії - Роман Рейнс, і захід не проходив перед стадіонною аудиторією

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 найгірших бізнес-рішень в історії WWE

    Це нова ера для WWE, оскільки компанія нещодавно об'єдналася з WME-IMG, яка володіє UFC. Це може стати величезною угодою для промоушена, оскільки Вінс МакМехон заявив, що ця угода виведе їх на новий рівень. Якщо це станеться, це увійде до списку найкращих рішень…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe