UCW RAW, 115 випуск

Звучить музична тема Шеймуса, він виходить на ринг та починає говорити:

Ти знаєш, Стайлз, я обдумав твою промову минулого тижня. Ти виявився абсолютно правим, я завжди вирізнявся, я завжди був на передніх ролях, я був як кумиром публіки, так і тим, кого вони найбільше ненавиділи. Єдина різниця між нами, Стайлз, мені не треба було титулів, щоб вирізнятись, мені не треба було битись в мейн-івентах, щоб вкрасти чиюсь хвилину слави. Для мене титули — це приємний бонус за роботу, а найбільша нагорода — надирати всім зади на цій арені. Проте, цей титул чемпіона світу у важкій вазі має для мене набагато більше значення. Цей титул — не просто бонус, це символ моєї перемоги над Mox-Gun, моєї помсти за те, що вони зробили з Алією. Я зроблю все, щоб тримати цей титул якомога довше. Я хочу, щоб мною пишалась моя дружина і діти, щоб фанати бачили чемпіоном, якого вони заслужили. Та навіть коли я втрачу титул, я все одно не стану менш значущим в цій компанії, ніж зараз. Я відчуваю підтримку і довіру від громади UCW, я відчуваю енергію, я відчуваю, що поб'ю тебе, Ей Джей Стайлз, у Ніч Чемпіонів. До речі, про Дрю Макінтайра, я пишаюсь, що він досяг за останні пів року. Він на це заслужив. Хоч він і тримав титул не довго, але він змусив всіх про нього говорити. Це і є його головне досягнення, він змусив цих людей про нього говорити і байдуже, що він зараз не чемпіон. Я не шкодую, що розвалив The Kings, я дав таким чином спрогресувати собі та Дрю Макінтайру. Я вважаю, що я весь цей час прогресував, а не так, як ти вважаєш, Стайлз. Для тебе прогрес — це титули, титули і ще раз титули. Але це не правильно, саме тому я не дам тобі жодних шансів у Ніч Чемпіонів. В мене немає до тебе ненависті, але я зроблю все, щоб захистити свій титул від тебе! Найголовніший аргумент, що я тебе переможу — це те, що ти не виграв жодного матчу на PPV після WrestleMania. Стайлзе, ти, не помітивши цього, сам став сильно регресувати. Стайлзе, ти може і феноменальний, але цей час вже закінчився! Прийшов час Шеймуса! ФЕЛЛЛЛЛЛЛАААААААААААААА!


Кевін Оуенс проти Джиндера Махала — матч один на один

Переможець: Кевін Оуенс

Оцінка: 2


Промо Барона Корбіна:

Привіт, громадо UCW, з вами сьогодні говорить Барон Корбін, я вам хочу нагадати, завдяки кому колись наш інтернаціональний чемпіон Тайтус став генеральним менеджером RAW! Якби я не переміг Шейна МаркМена на WrestleMania в Hell in a Cell матчі, то ти, Тайтус, не став би генеральним менеджером RAW. Прийми мій  виклик на матч за титул інтернаціонального чемпіона на Night of Champions. Я тебе чекаю у пеклі!


ДжейДі Макдона проти Аполло Крюса — матч один на один

Переможець: Аполло Крюс

Оцінка: 1.5


Звучить музична тема Hardy Bros, вони виходять на ринг та Метт Ріддл починає говорити:

Леді і джентельмени, вітаю вас на арені Monday Night BROOOOOOOOOOOOOOOOO! Минулий тиждень став для нас трошки несподіваним. Ми думали, що Mox-Gun вже завершили війну проти нас після поразок на King of the Ring, але ні. Вони знову встромили свого довгого носа в наші справи. Добре, що хоч Джон Мокслі вже не при справах. Я не знаю, що вони собі надумали, ці пацюки, але я запевняю вас, що ми покінчимо з цим! Ми захистимо свої титули, ми знаємо як перемагати Mox-Gun, знаємо як вони брудно діють. Спочатку для нас було, м'яко кажучи, неприємно з ними ворогувати, але зараз ми знайшли протиотруту. З Mox-Gun буде ПОКІНЧЕНО!

Джефф Харді:

Бісові вилупки! Ви програли, змиріться з цим нарешті! Скільки ще раз вас потрібно побити, щоб до вас нарешті дійшло, що ви нам не рівня?! Немає в цьому всесвіті, на даний момент, команди, яка буде хоча б рівна для нас, не те щоб краща, та здатна нас перемогти. Знали б ви, наскільки я втомився кожного разу виходячи на цю арену, говорити про вас, ідіотів. Перестаньте безпросвітно пити та включіть голову, і зрозумійте, що нападати на нас — це жахлива ідея. Ви цим тільки роздратували нас, ваших командних чемпіонів RAW. Я вам обіцяю, цей напад на нас минулого тижня, для вас дуже погано закінчиться, і я дуже сподіваюсь, що після того, як ви в черговий раз програєте, у вас вистачить мізків, щоб більше нас не чіпати, а зайнятись чимось, що вам під силу, наприклад рекетом, йдіть пограбуйте якусь пивнуху, накидайтесь, і проводьте свій високоінтелектуальний вечір подалі від мене! З вами ми ще розберемось, а зараз, хто сміливий, виходьте на командний матч і ми добряче випустимо на вас злобу!


Hardy Bros (Метт Ріддл та Джефф Харді) проти Maximum Male Models (Масе та Мансуа) — командний Торнадо матч 

Переможці: Hardy Bros

Оцінка: 2


Грає музична тема Ей Джей Стайлза. Він виходить під гучні чанти на ринг з мікрофоном в руках. Він оглядає трибуни очима, піднімає мікрофон та каже:

Вітаю, Луцьк!

Натовп дуже гучно та позитивно реагує на Стайлза.

Сьогодні я хочу поговорити про мій майбутній матч на PPV, за титул чемпіона світу у важкій вазі. Шеймусе, я дуже уважно слухав твою промову. І вона мені здалася дуже щирою! І дуже безглуздою. “Мені не треба титули, щоб бути тут зіркою”. Справедливе зауваження від людини, яка була чемпіоном в цій компанії більше, ніж я. Але, не повіриш, мені вони теж не були потрібні. Я бажав кожен титул, який я мав, але я не мав потреби в них. Вони потребували мене. Без мене титул чемпіону UCW і титул чемпіону у важкій вазі ніколи не стали б найпрестижнішими титулами в усій індустрії реслінгу! Тож, Шеймусе, ти зараз зміг забратися на планку, яку встановив я! Я виграв титул, який ти тримаєш в руках в мейн-івенті WrestleMania! В місці, де ти ніколи не був і, скоріш за все, ніколи не будеш. Але дещо в твоїй промові дійсно має сенс. Я програв кожен свій матч на PPV з WrestleMania. Але ніхто в цьому ростері не вміє підніматися після поразок. Щоб не сталося, де я би не був, я ніколи не опускав руки і продовжував битися! Ей, Шеймусе, я двічі мейн-івентер WrestleMania, який програвав на PPV Уейду Баррету! І якщо я програю цей матч, то… я прийму це і потисну тобі руку. І піду далі. Але, Шеймусе, що станеться, якщо програєш ти? Зараз ти на вершині, яку ти покорив вперше. Це більше ніж все, що ти робив до цього. І впасти з цієї вершини буде боляче. Чи зможеш ти впоратися з цим моментом? Чи ти знову зникнеш на пів року? Тож подумай, Шеймус, чи справді ти готовий до матчу зі мною?


Кріс Джеріко проти Омоса — матч один на один 

Переможець: Кріс Джеріко

Оцінка: 2.5


ОЦІНКА ШОУ - 4/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Прогнозування мейн-івенту для кожного PLE WWE у 2024 році

    Преміальні шоу WWE були чудовими протягом останніх кількох років, що допомогло компанії досягти свого зіркового періоду за останні два десятиліття. З наближенням Королівської Битви фанати з нетерпінням чекають на те, що зможе підготувати компанія до сезону РеслМанії.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE RAW за 20.11.2023

    Вітаю всіх на черговому огляді Понеділкового RAW. Це останній епізод перед Козацькими Серіями. На нас очікують пояснення Дрю МакІнтайра, Беккі Лінч зійдеться в двобої з Ся Лі, а також Чед Гейбл битиметься з Шинске Накамурою.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Прогнозування мейн-івенту для кожного PLE WWE у 2024 році

    Преміальні шоу WWE були чудовими протягом останніх кількох років, що допомогло компанії досягти свого зіркового періоду за останні два десятиліття. З наближенням Королівської Битви фанати з нетерпінням чекають на те, що зможе підготувати компанія до сезону РеслМанії.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE RAW за 20.11.2023

    Вітаю всіх на черговому огляді Понеділкового RAW. Це останній епізод перед Козацькими Серіями. На нас очікують пояснення Дрю МакІнтайра, Беккі Лінч зійдеться в двобої з Ся Лі, а також Чед Гейбл битиметься з Шинске Накамурою.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe