UCW RAW, 116 випуск

На ринзі стоїть Кевін Оуенс:

Мело, я не очікував від тебе такого і від твоїх сосунків. Я розумію, що я страшний та грізний, але не настільки. Але щоб ти аж втікав на NXT зі своїми молокососами — це по-дівчачому. Твої хлопчики Воллер і Рікошет зразу, коли мене побачили, обісцялися на місці. Якщо я побачу тебе тут разом зі своїми сосунками — тобі не жити. Тепер це мій дім, мій район. Якщо дійсно хочеш помахатися по-мужицьки, викликаю тебе на матч в сьогоднішньому мейн-івенті!

Шоу виходить на рекламу.


Кріс Джеріко проти MVP — матч один на один

Переможець: MVP

Оцінка: 3


Під час матчу Окада вибіг до рингу і відволік Кріса Джеріко. Після матчу, Окада бере мікрофон і звертається до Джеріко:

Браво! Браво, Кріс Джеріко! Вітаю з “перемогою”! Це був дійсно напружений поєдинок, але хочу сказати, що я не вражений твоїм виступом. Ти напевно хочеш дізнатися, чому я вийшов сюди. Я дивився за тобою з роздягальні і подумав, що можу краще. Буду чесним, я тебе поважаю! Я поважаю тебе набагато більше, ніж багатьох інших людей за лаштунками. Я дійсно полюбляю за тобою слідкувати та вже багато років вважаюсь великим твоїм фаном. І від усіх фанів оголошую, що сьогоднішній твій бій — це не те, на що я розраховував, купуючи квиток. Ти виглядав настільки ж коряво й жалюгідно, як і останній альбом гурту Fozzy. Як дійсно твій фанат, я не можу дозволити тобі й надалі показувати це гівно. Вважаю, що твій час вже скінчився. І для мене, як для твого палкого шанувальника, було б честю закінчити твою кар'єру. Ще раз вітаю з “перемогою”!

Окада пішов з рингу.


На ринг виходить Барон Корбін:

Привіт, громадо UCW, сьогодні з вами говорить Барон Корбін, я хочу вам сказати, що у мейн-івенті сьогоднішнього Monday Night RAW буде підписання контракту на матч на Night of Champions, де буде стояти на кону інтернаціональне чемпіонство за правилами Hell in a Cell. Я все сказав!

Світло гасне. На титантроні ми бачимо кімнату, яка наповнена свічками, та дерев'яний стілець. За стільцем стоїть особа в капелюсі. Ніхто не бачить обличчя цієї людини. Особа йде з кадру. Світло вимикається. Корбін стоїть на центрі рингу і досі дивиться в бік титантрону. Фанати кричать йому обернутись. Корбін обертається і Тайтус О'Ніл проводить Корбіну Chokeslam. Тайтус підіймає мікрофон і тихо промовляє:

Нічого з того, що ти сказав, не станеться. Ні підписання контракту, ні Hell in a Cell. Ці три тижні я спостерігав за тобою. І я обираю тебе моєю наступною жертвою. 

Світло вимикається, через декілька секунд знову вмикається, але Тайтуса вже немає на ринзі.


Метт Ріддл (з Джефом Харді) проти Кіпа Себіана (з Ель Фантазмо) — матч один на один

Переможець: Кіп Себіан

Оцінка: 4.25


Джефф Харді (з Меттом Ріддлом) проти Ель Фантазмо (з Кіпом Себіаном) — матч один на один

Переможець: Джефф Харді

Оцінка: 3.5


Після матчу Кіп Себіан нападає на Джефа Харді, Ріддл залазить на ринг, щоб допомогти, але Ель Фантазмо накидується на нього. Mox-Gun наносять Hardy Bros удар за ударом. Ель Фантазмо виліз з рингу, взяв стілець та заліз на ринг, але Метт Ріддл вдарив коліном Еля, він випустив стілець з рук і Ріддл провів Bro Derek на стілець Елю. Кіп узяв палку Кендо та вдаряє нею Ріддла по спині. Вибігає охорона, щоб розняти їх. Разом з ними виходить Пол Хейман. Він каже:

Боже мій, яку хаотичну сцену ми спостерігали тільки що! Кожна команда, підживлювана палким бажанням знищити іншу, затвердити своє домінування в командному дивізіоні. І поки я стою тут, спостерігаючи за завзяттям в очах кожного учасника, стає абсолютно ясно, що стандартні правила не зможуть стримати це суперництво. Давайте подивимося правді в очі, воно заслуговує на щось більше. Щось, що відповідає тій жорстокості, яка була продемонстрована зараз. Саме так, пані та панове. На Night of Champions знову зійдуться Mox-Gun та Hardy Bros, але цього разу їх не стримуватимуть жодні правила. Ніяких кордонів, які б обмежували їхню битву. Цим я постановляю, що матч за командне чемпіонство Burning Ground відбуватиметься за екстремальними правилами!

Після цих слів Хейман йде за лаштунки, а шоу виходить з ефіру.


Кевін Оуенс проти Кармело Хейса — матч один на один

Переможець: Кармело Хейс

Оцінка: 3.75


Шеймус виходить на арену, на його плечі титул чемпіона світу у важкій вазі. Шеймус вітається з фанатами, бере мікрофон і каже:

Залишилось менше тижня до Ночі Чемпіонів. Найважливіша ніч в моїй кар'єрі, це буде моя ніч. Щоб там не говорив Ей Джей Стайлз, щоб там не ставили букмекери, щоб там не говорили фани — я все одно переможу. На це є декілька причин. Одна з них це те що я зараз дуже мотивований як ніколи, такого заряду в мене ще ніколи не було. Друга причина: Ей Джей Стайлз програє всі свої матчі після WrestleMania 2. Третя причина: я зобов'язаний завершити історію зі Стайлзом і закрити йому рота. Ей Джей Стайлз через прямий зв'язок з Шейном МаркМеном отримував все просто і він це називає своїми досягненнями. Я тим часом бився місяцями в командному дивізіоні, з нічого зробив сильне угрупування і зараз я стою перед вами зі світовим чемпіонством!

Стайлз виходить на ринг з мікрофоном, натовп дуже гучно зустрічає його. Ей Джей піднімається на ринг та відповідає Шеймусу:

Шеймус, знаєш, я чув багато претензій до себе. Але ніхто і ніколи не був настільки дурним, щоб звинуватити мене в кумівстві. Так, Шейн МаркМен мій друг, але я був чемпіоном ще до того, як він прийшов в цю компанію. Я вигризав свій шлях до титулів. Навіть коли я був гідним матчу за будь-яке чемпіонство, перші генеральні менеджери підставляли своїх любимчиків в титульні матчі. І я своїм потом і кров'ю вибив своє місце в мейн-івенті й вже ніхто не зможе прибрати моє ім'я звідти! А що ти робив на початку своєї кар'єри? Дебют і одразу ж матч за командні титули Burning Ground! Потім ще матч, і ще матч. Коли ти закінчив з командним дивізіоном, одразу матч за чемпіонство України. Потім тебе не було пів року і ти одразу отримуєш титульний матч за чемпіонство світу у важкій вазі! Між нами є різниця, Шеймусе, бо я вибив це місце для себе, а ти просто приймаєш подарунки від керівництва. В мене є питання, Шеймусе: ти був в матчі за перше претендентство, коли націлився на цей титул? Наскільки я пам'ятаю, ні. А знаєш хто був? Я! Ти взагалі розумієш, що людина з таким авторитетом за кулісами як у мене може робити? Я міг не брати участь в тому матчі, я міг просто прийти до генерального менеджера і поставити його перед фактом, що я хочу цей матч. Якби я користувався подібним, або хоча б приймав всі пропозиції просто отримати матч, я б вже був не дворазовим чемпіоном світу. Я був би п'ятиразовим чемпіоном світу! Тому, при всій повазі, Шеймусе, така людина як ти не може нічим дорікнути мені.

Шеймус: 

Гаразд! Я почув тебе, Стайлзе. Але мене хвилює одне питання. Ти спочатку говорив що я був дуже перспективним рестлером, а потім я розтратив свій талант і амбіції, що я тебе розчарував. А зараз ти розповідаєш, що у мене не було нічого окрім титульних матчів. Ти вже визначся, хто я для тебе? Так, я програвав багато після розпаду The Kings. Але це лише тому, що я бився з дуже сильними чоловіками, рестлерами які досягли успіху в UCW. Та і тим більше завдяки мені другорядний титул опинився в мейн-івенті PPV. Це був лише перший мій мейн-івент. Ти казав, що я переключився з реслінгу на Алію. Як ти бачиш я не відмовився від Алії і зараз поруч з нею, я тримаю чемпіонство світу у важкій вазі. Я признаю твою славу і перемоги, але людям набридло це. І у Ніч Чемпіонів я з цим покінчу раз і назавжди!

Стайлз:

Шеймусе, одне не протирічить іншому. Ти був перспективним реслером. І от пройшло вже два з половиною роки. Ти багато чого досяг, з цим ніхто не буде сперечатися. Але проблема в тому, що не дивлячись на всі твої досягнення, через два з половиною роки в компанії, чемпіон світу у важкій вазі... Все ще просто перспективний рестлер. І знаєш, я знав, що рано чи пізно ми з тобою зустрінемось на ринзі один на один. Я знав, що в нас буде великий матч за світове чемпіонство в цій компанії. І от я стою навпроти тебе. Я дивлюсь на тебе, я слухаю тебе і в мене стійке відчуття, що я говорю з новачком. Ти так невпевнено говориш зі мною. Великий білий, який вище на голову за мене, говорить зі мною ніби зі своїм тренером. Тобі взагалі є, що мені сказати? Ти взагалі віриш, що в тебе є хоч якісь шанси проти мене в неділю? Чи ти ледь стримуєш себе, щоб автограф в мене не попросити? 

Глядачі дуже гучно чірять Ей Джея.

Чуєш це? Не схоже, що я їм набрид. А я навіть нічого особливого не сказав, моя промова настільки ж посередня, наскільки ти посередній суперник для мене. Але ти коли-небудь чув, щоб вони так тебе підтримували? Причому не один раз, а кожен раз? Ні, не чув. А хочеш? Тоді в тебе є одна єдина можливість — перемогти мене на Night of Champions. 

Стайлз протягує руку Шеймусу.

Я бажаю тобі успіхів, бо якщо в неділю ти даси мені таку ж відсіч, як сьогодні, то я заберу цей титул і оком не моргнувши.

Шеймус посміхається і каже:

Якщо я тебе переможу у Ніч Чемпіонів, автограф проситимеш в мене ти. Скоро ти зміниш свою думку про мене.

Шеймус тисне руку Стайлзу і вони дивляться одне одному в очі, шоу виходить з етеру.


ОЦІНКА ШОУ - 8.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

671Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Survivor Series: WarGames 2023

    Мої вітання, друзі! Давно не чулись! Сьогодні на Вас чекає прев'ю Сурвайвор Сіріес - щорічне осіннє ППВ "Великої Четвірки"!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 17.10.2023

    Ми продовжуємо огляд щотижневих шоу NXT. Після минулого тижня хайп жовтого бренду дещо просів, але минулотижневий ГМ бренду, Коді Роудс, заготував для нас командний батл роял, щоб визначити наступних претендентів на командне чемпіонство NXT.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Найбільш шокуючі зміни титулів у WWE, що відбулись протягом 2010-х

    У 2010-х роках у WWE відбулися великі зміни: компанія почала змінювати вектор, зменшуючи акцент на таких реслерах, як Андертейкер, Джон Сіна, Ренді Ортон і Тріпл Ейч, до нових зірок - Деніела Браяна, Романа Рейнса, Сета Роллінса та інших.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Survivor Series: WarGames 2023

    Мої вітання, друзі! Давно не чулись! Сьогодні на Вас чекає прев'ю Сурвайвор Сіріес - щорічне осіннє ППВ "Великої Четвірки"!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 17.10.2023

    Ми продовжуємо огляд щотижневих шоу NXT. Після минулого тижня хайп жовтого бренду дещо просів, але минулотижневий ГМ бренду, Коді Роудс, заготував для нас командний батл роял, щоб визначити наступних претендентів на командне чемпіонство NXT.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Найбільш шокуючі зміни титулів у WWE, що відбулись протягом 2010-х

    У 2010-х роках у WWE відбулися великі зміни: компанія почала змінювати вектор, зменшуючи акцент на таких реслерах, як Андертейкер, Джон Сіна, Ренді Ортон і Тріпл Ейч, до нових зірок - Деніела Браяна, Романа Рейнса, Сета Роллінса та інших.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe