UCW RAW, 118 випуск

Звучить музична тема Коді Роудса, він виходить на ринг з мікрофоном та починає говорити:

So, Kharkiv, what do you guys wanna talk about? Я знаю, що у вас зараз на думці. Минулого тижня я стояв перед Дрю Макінтайром, який наважився ступити на цей ринг і кинути виклик верховенству червоного бренду. Це не той виклик, який я сприймаю легковажно. Не той реслер, якого я можу не поважати. І я розумію, що це буде один з найважливіших викликів в моїй кар'єрі. Але, як я вже казав, я натрапляв на труднощі раніше. Я дивився в очі поразки, але виходив переможцем знову і знову. І на Survivor Series я зроблю це ще раз! Не лише заради себе, а й заради кожної суперзірки ростеру RAW, заради кожного фаната, який вірить у цей бренд. Отже, Дрю, якщо ти слухаєш, якщо ти дивишся, сподіваюся, ти готовий. Тому що коли ми вийдемо на ринг, не буде місця для сумнівів, не буде місця для вагань. Будуть лише два воїни, які зійдуться в бою, і тільки один вийде переможцем.

Після цих слів Коді Роудс йде за лаштунки під свою музичну тему та шоу виходить на рекламу.


Барон Корбін проти MVP — відбірковий матч в команду RAW на Survivor Series

Переможець: Барон Корбін

Оцінка: 3.5


Звучить музична тема Ел Ей Кінга. Глядачі чекають на Кінга у супроводі Халка Хогана, але Кінг виходить один. Глядачі обурено кричать. Найт виходить на ринг і каже:

Мене звати Ел Ей Кінг. І Ел Ей Кінг довго чекав, щоб з'явитися тут самому  і сказати: Let me talk to you! Давно я не з'являвся на палаючих землях.

Фанати досі букають Кінга, він запитує:

Ви мене не раді бачити? Що я вам такого зробив, вилупки ви тупоголові. Я розумію, що ви чекали на появу Бразер Батька, але досить плакати, довбні. У нього є свої справи на синьому бренді. А у мене тут свої. І у мене є важлива місія. Я не знаю, на що здатен Шеймус. І не дізнаюсь, поки не побачу його силу на власні очі. Тож я домовився з Полом Хейманом про те, що на наступному тижні Шеймус зустрінеться з Бразером Хоганом в матчі один на один. Це буде чортове випробування для Шеймуса, бо HULKAMANIA IS RUNNING WILD!

Половина глядачів радісно кричать “Brother”. Інша досі букає Кінга. Він під викрикування фанатів покидає ринг.


Казучіка Окада проти Аполло Крюса — матч один на один

Переможець: Казучіка Окада

Оцінка: 2.5


На рингу стоїть Чад Гейбл і голосує своє “Thank Youuuuu!” в різні сторони арени під вже затухаючу музичну тему. Він каже:

Вітаю вас, шановна громадо!

Чад каже, повертаючись до рампи:

І вас вітаю, мої шановні колеги!

Він підіймає вгору свою руку.

Моя рука досі залишається в горі, моя рука досі… залишається не потиснутою. І я досі протягую її до вас, готовий допомогти! Я маю мотивацію в собі, і готовий давати її іншим! Що взагалі означає моя замотивованість? Що означає воля перемагати, воля БУТИ СИЛЬНИМ? А я вам відповім. ВОЛЯ — це не зважати на програш, програш НІЧОГО не каже про мою волю. ВОЛЯ — це не зважати на відсутність матчів, відсутність матчів НІЧОГО не каже про мою волю. ВОЛЯ — це триматись за кожну можливість, моя ВОЛЯ — це створювати цю можливість з нічого! Моя ВОЛЯ це причина, чому ви зараз мене слухаєте. І моя ВОЛЯ — передавати цю жагу іншим. Єдине, що показав мені досвід цього тижня, моя не потиснута рука, це нестача рішучості брати діло у свої власні долоні. Тому...

Чад витягує вказівний палець в сторону рампи.

Я буду говорити з роздягальнею іншою мовою! Сьогодні я викликаю на бій суперзірку з величезним потенціалом і світлим майбутнім, я допоможу йому побачити в собі те, що потім власноруч він зможе ПОКАЗАТИ вам сам, АКІРА ТОЗАВА, НАСТАВ ЧАС БИТИСЯ, THANK YOUUUUU!

Шоу виходить на рекламу.


Чад Гейбл проти Акіри Тозави — матч один на один

Переможець: Акіра Тозава

Оцінка: 3.25


Грає музична тема Ей Джей Стайлза. Він виходить під гучні чанти на ринг з мікрофоном в руках. Він оглядає трибуни очима, піднімає мікрофон та каже: 

Вітаю вас на Monday Night RAW!

Натовп дуже гучно та позитивно реагує на Стайлза.

Будинок, який побудував Ей… Джей…

Натовп кричить: “Стайлз”.

Трішки більше тижня тому я мав непоганий матч з Шеймусом. Це був запеклий поєдинок, в якому ти зустрівся з найсерйознішим своїм суперником. І я був зацікавлений, що ж ти зробиш, щоб перемогти мене. І… Серйозно? Брудне утримання? Ноги на канатах? Ти все ж зрозумів, що тобі не перемогти мене чесно, Шеймусе. Під час матчу ти зміг це прийняти і знайшов єдиний спосіб мене утримати.

Стайлз повернувся до рампи та почав саркастично повільно аплодувати. Після чотирьох оплесків він продовжив промову:

Це оплески на які ти заслужив, Шеймусе, але я додам дещо ще. Я скажу, що я… Вітаю тебе. Ти все ж таки зміг обхитрити мене і реферері. І тепер ти будеш захищати честь Raw на Survivor Series проти чемпіона UCW, Ел Ей Найта. Два роки тому, я представляв Raw на Survivor Series, як світовий чемпіон бренду. І я зміг тоді перемогти. Тепер твоя черга, приятелю. Щодо мене, то я буду капітаном команди Raw в матчі чотири на чотири. В моїй команді вже присутній Брон Строуман та сьогодні в неї потрапив Барон Корбін. Ці хлопці готові битися за свій бренд! І я гарантую, що ми здобудемо ще одну перемогу для Raw в цьому році!


Грає музична тема Харді Брос, вони виїзжають на самокаті і тепло вітаються з фанатами. Мет Рідл бере мікрофон і починає говорити: 

Пані та панове, ласкаво просимо на Monday Night BROOOOOOOOOO! Сьогодні хороший вечір для проведення шоу і ми в хорошому настрої, ми заряджені і хочемо поділитися цією енергією з вами! А знаєте як ви можете отримати енергію від нас? Замовляйте наш мерч в UCWShop і разом з нашим мерчем вам прийде унікальний бонус, який особисто ми з Харді вирощували і запаковували для вас. Ну добре, годі реклами. Зараз буде більш актуальна розмова. Ми нарешті покінчили з Мокс Ган на Night of Champions, нам треба рухатись далі і наша дорога веде нас на Survivor Series де ми будем битись з новими чемпіонами Генезису - Робом Ван Дамом та Томассо Чампою. Вітаю вас доречі з чемпіонством. Ви молодці, побили СМ Панка і Міза, ви тріумфатори. Але на жаль цього ніхто не згадає через тиждень. Тому що глядачам байдуже на вас, глядачі UCW люблять і хочуть нас, ой, ні, не так. Глядачі UCW, люблять нас і хочуть дивитися на нас. Ми йдем їм на зустріч і показуєм просто шедевральні поєдинки на радість їм. Ми все робимо для наших любих глядачів, тому нашу перемогу над вами, РВД та Чампа, ми присвячуємо глядачам!

На обличчі Джеффа явно помітна усмішка, він каже:

Нарешті. Нарешті. Вийшовши на ринг RAW мені не треба згадувати імена цих алкашів. Нарешті ми можемо рухатися далі. Найбільш домінуюча команда сьогодення в UCW Hardyyyyyyyyy Brooooooooos. Ну що ж, тепер до справи. Попереду нас чекає чергове PLE в якості чемпіонів а саме Survivor Series де ми зійдемося на одному ринзі з новими чемпіонами SmackDown'a Робом Ван Дамом та Томасо Чампою. Ось, нарешті гідні суперники, які зможуть скласти нам конкуренцію. Та жартую, які вони в біса конкуренти, це просто черговий виклик, через який нам потрібно пройти, ну як мінімум це буде хороше тренування, оскільки з цими вилупками з Mox-Gun нам не потрібно було навіть напружуватись. Що ж, спільното, Метт, Томасо, РВД, бажаю всім успіху на Survivor Series, та нехай переможе найкращий.

І тут звучить музична тема командних чемпіонів Genesis, Two of a Kind. Вони, сміючись, йдуть до рингу. Обоє беруть мікрофони, і Роб Ван Дам почав промову:

Ну і ну… Хто тут у нас? Джефф Харді та Метт Ріддл. Ну, ми очікували на виклик, аби захищати ці титули, що на нас. Престижні командні чемпіонства, найпрестижніші командні титули цього промоушену, і це об'єктивно так і є. І взагалі, смішно слухати щось від другосортних чемпіонів. Коротше, виклик прийнято, а зараз ідіть погуляйте по полю і дички покуріть. До зустрічі. Пішли, Томмі.

Роб Ван Дам уже розвернувся і хотів злізти з рингу, але Чампа зупинив його:

Що, так мало? Може б ще трохи цих обсосів попустити?

РВД задумався на кілька секунд і все ж повернувся назад до центру рингу, і продовжив:

Ну, я не хочу вдаватись у ваші методи, як ви гризлись із вишкрябками з Mox-Gun. Що ви обоє, що вони одного поля ягоди. Всі на кущах згнили, бо їх ніхто не зібрав, всі про них забули. Це про нашу перемогу над Better Than You через тиждень забудуть?  А чи не було уже всіх до одного місця, коли ви бились вперше? Так, саме це і було. А вже коли ви вдруге зійшлись на Night of Champions, глядачі масово йшли з арени хто куди, думавши що це перерва. Ну, ви себе бачили? Окей Ріддл, мені начхати, маєш ти до мене повагу чи ні, але я поважав твою роботу в ММА. Ти був унікальним там, чесно. Все було круто. Потім ти прийшов у рестлінг, до нас. Ну, і почав теж нічого. Але варто було тобі зв'язатися з тим, кого ти називаєш командним партнером... Ну... Не мені судити, чим ви займаєтесь, але мені можна посміятись, що рано чи пізно керівництво таки помітить ваш нелегальний бізнес. У нас же тут діти дивляться, так? Я думаю, не треба бути настільки малим хлопчиком чи дівчинкою, щоб зрозуміти ваше завуальоване просування вашої дички. Але знову ж, не я вирішую це, я тільки сміюсь. Сміюсь, наскільки ви впали в очах тих, хто все розуміє і знає. І ще нижче, ви впадете на Survivor Series під нашими ногами. Томмі, що ти скажеш?

Чампа взяв мікрофон і сказав: 

Бляха Роб, ти бачив хто у нас  суперники на Survivor Series? Просто двоє безглуздих ідіотів, те що бляха валиться з їх рота я не можу слухати, те як вони виглядають я бляха не можу бачити, вони навіть  змушують мене ходити в спортзал кожен день, щоб ніколи так не виглядати, хоч якась від них користь, але саме огидне те що їх тяжко назвати командою. Один каже одне, інший друге це по перше, а по друге в них немає ніякої цілі, на відміну від нас, Роб. Мені здається, що вони командні чемпіони тільки тому, що в них немає достойних суперників. Один з них взагалі нормально прийоми робити не може, чи то його наркозалежності заважає, чи його безталанність. Роб, якщо не помиляюсь, ти навіть старший за Джеффа, але таке відчуття ніби ти на 10 років молодше. На Survivor Series ви, два посміховиська, побачите як виступають справжні рестлери.  На Survivor Series ви побачите що таке справжня команда. На Survivor Series ви побачите що таке Two of a Kind!

Роб закінчив все це останніми реченнями: 

Ви від нас все почули. Ваша позиція і відношення до нас все сказало, тому і наслідки для вас будуть відповідні. Побачимось скоро, "чемпіони" блін...

Командні чемпіони Genesis пішли з рингу, і скоро за ними вийшли і Ріддл з Харді.


Томмасо Чампа (з Робом Ван Дамом) проти Метта Ріддла (з Джеффом Харді) — матч один на один

Переможець: Метт Ріддл

Оцінка: 2.5


ОЦІНКА ШОУ - 7/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE Raw за 06.11.2023

    Арабський Руднічок позаду, а це означає, що WWE вже на військовому шляху до Козацьких Серій. На Руднічку відбулося не так вже й багато великих змін, але найбільшою з них, від червоного бренду, можна назвати крадіжку кейсу “Гривня в Банці“ Семі Зейном від Деміана Пріста.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 найгірших бізнес-рішень в історії WWE

    Це нова ера для WWE, оскільки компанія нещодавно об'єдналася з WME-IMG, яка володіє UFC. Це може стати величезною угодою для промоушена, оскільки Вінс МакМехон заявив, що ця угода виведе їх на новий рівень. Якщо це станеться, це увійде до списку найкращих рішень…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE Raw за 06.11.2023

    Арабський Руднічок позаду, а це означає, що WWE вже на військовому шляху до Козацьких Серій. На Руднічку відбулося не так вже й багато великих змін, але найбільшою з них, від червоного бренду, можна назвати крадіжку кейсу “Гривня в Банці“ Семі Зейном від Деміана Пріста.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 найгірших бізнес-рішень в історії WWE

    Це нова ера для WWE, оскільки компанія нещодавно об'єдналася з WME-IMG, яка володіє UFC. Це може стати величезною угодою для промоушена, оскільки Вінс МакМехон заявив, що ця угода виведе їх на новий рівень. Якщо це станеться, це увійде до списку найкращих рішень…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe