UCW RAW, 120 випуск

Грає музична тема Ей Джей Стайлза, він виходить на рампу і з ним виходять всі члени команди RAW. Камера перемикається на фронтальну до рампи і Ей Джей складає руки перед камерою, на його рукавицях видно емблему "Phenomenal". Ей Джей прямує до рингу попереду, праворуч від нього йде Барон Корбін, позаду спокійно йде Строуман, а ліворуч від Стайлза з посмішкою йде Чад Гейбл і викрикує "Дяку-уюю". Вся команда піднімається на ринг і Стайлз бере мікрофон:

Кривий Ріг, вітаємо на Monday Night RAW! 

Глядачі гучно чірять RAW.

Мені…

Стайлз повертається до своєї команди, дивиться на них і повертається до глядачів назад:

Точніше нам є що сказати сьогодні! Нарешті нам відомий повний склад команди на Survivor Series, яку я хочу вам представити зараз.

Стайлз підходить до Барона Корбіна:

Самотній вовк, справжній спеціаліст Hell in a Cell матчів, рестлер, який навіть колись зміг перемогти мене. Барон Корбін!

Барон Корбін підходить до канатів та робить свій таунт, а Стайлз підходить до Брона Строумана:

Справжній гігант, який здатний закінчувати кар'єри, Брон Строуман!

Строуман підходить до канатів, піднімає руки вгору і кричить

БРОООООООООООН!

Стайлз підходить до Чада Гейбла:

Заряджений на перемогу, найвмотивованіший рестлер в роздягальні, майбутнє UCW! Чад Гейбл!

Чад робить свій таунт і кричить "Дяку-уюю", реакція глядачів стримана. Стайлз підходить до центру рингу:

І капітан команди RAW… Феноменальний! Ей! Джей!

Стайлз направляє мікрофон в бік фанатів і вони кричать: "Стайлз!". Ей Джей продовжує:

І ми вчотирьох в цю суботу, на Survivor Series розіб’ємо команду Smack…

Музична тема Еджа перебиває промову Стайлза, на рампу виходить весь склад команди SmackDown. Вони піднімаються на ринг і Едж починає промову:

Почекай, почекай, поки ти не встиг наговорити того, що в підсумку не зможеш зробити, я тебе переб'ю. Я розумію, що я зараз на вашій території, і тебе тут усі поважають і люблять, але не давай людям хибну надію. Цієї неділі все буде зовсім по-іншому. Мені довірили важливу роль капітана, і я зібрав тільки тих, хто здатний вас знищити, і саме цим ми й плануємо зайнятися.

Ей Джей Стайлз відповідає Еджу:

Якщо чесно, я не планував бачитись з вами до суботи. Але раз ви вже тут, то в мене є пропозиція, до вашого капітана. Як тобі така ідея, сьогодні матч: Ей Джей…

Стайлза перебиває Халк Хоган:

Воу-воу-воу, бразер. Полегше. Ти шо з дубу рухнув? Бразер, ми команда Smackadown! Про який матч ти взагалі говориш?

Стайлз відповідає:

Так, ви команда, Хоган. Команда на один матч в суботу! RAW проти SmackDown! І все!

Хоган відповідає:

Я в шоці. Але мені все зрозуміло, небразер Стул, слухай сюди, ти хочеш мене розсварити з бразерами по команді і погрожуєш якимось матчем незрозумілим, який щойно вигадав. Так не піде бразер, у нашій Халкоманській родині справи робляться інакше. За це я, бразер-фазер, надягач кайданів, батько королеви, невнюхний, Халк Хоган з роду Халкоманів, викликаю тебе на матч, сьогодні, тут і зараз, на Friday Night Smackadown! Побачимось, небразер СіДжей.

Халк Хоган кидає мікрофон, вилазить з рингу і йде кудись. Стайлз здивований продовжує промову:

А він знає, що сьогодні понеділок і що він на іншому шоу? Окей, з дідом все зрозуміло, я повертаюсь до моєї пропозиції: сьогодні, на цьому ринзі матч двох капітанів! Ей Джей Стайлз проти Еджа…

Стайлза перебиває Курт Енгл:

Ей, Ей Джей, слухай мене сюди! Якщо ти хочеш матч зі справжнім капітаном, а не цією пайдівчинкою Стоун Колда, то ти маєш зустрітися з найкращим рестлером в історії, Куртом Енглом!

Стайлз обдумав сказане і відповідає Курту:

Почекай, а шо ти сказав?

Курт повторює:

Я сказав, що якщо ти хочеш зустрітися на ринзі зі справжнім капітаном…

Стайлз каже:

Шо?

Енгл злиться:

Скажи це ще раз! Спробуй сказати це ще раз, ти чучело з зачіскою матері під час кризи середнього віку, і я…

Стайлз відповідає:

І шо тоді, Курт? Ти такий злий, так? Хочеш сьогодні матч, так? Буде тобі матч! Прямо зараз ти зустрінешся з…

Стайлз розминає шию та руки й каже:

З Чадом Гейблом!

Чад, який стояв за Стайлзом гучно кричить: 

ДЯКУ-УЮЮ!

Курт стоїть розлючений і дивиться на Стайлза, але Ей Джей відходить від нього ближче до Еджа:

А пізніше сьогодні, ми з тобою з’ясуємо, хто з капітанів сильніший.

Стайлз кидає мікрофон і всі, окрім Енгла і Гейбла покинули ринг.


Чад Гейбл проти Курта Енгла — матч один на один

Переможець: Курт Енгл

Оцінка: 4


За лаштунками чутно звуки бійки, оператор підбігає ближче і ми бачимо як охоронці розводять по різних боках Кріса Джеріко та Казучіку Окаду. Пол Хейман стає між Джеріко та Окадою. Він поправив свою краватку і каже:

Панове, панове, будь ласка! Зараз не час і не місце для такого… буйства. Я розумію, що пристрасті зашкалюють, але ми повинні зберігати повагу один до одного, щоб не допустити хаосу.

Він жестом наказує охоронцям відступити.

Казучіка, Кріс, я благаю вас приберегти вашу ворожість для рингу. І говорячи про ринг, у мене є пропозиція, яка, на мою думку, може заспокоїти обидві сторони. Раніше сьогодні я говорив з паном Окадою, і так сталося, що він знайшов для тебе, Джеріко, підходящого суперника. Кріс, дозволь мені представити твого суперника на цей вечір: Монтел Вонтевіус Портер, більш відомий як MVP. І цей матч відбудеться сьогодні. Більше того, він відбудеться просто зараз!

Шоу виходить на рекламу.


Кріс Джеріко проти MVP проти Халка Хогана — Triple Threat матч

Зненацька звучить музична тема Халка Хогана і виходить третім на ринг під крик:

СЮДИИИИ! 

Хейман в шоці, MVP та Джеріко не розуміють, що відбувається, але Саманта Ірвін оголошує тристоронній матч.

Переможець: Халк Хоган

Оцінка: 4.5


Звучить музична тема Коді Роудса, він виходить в темно-червоному костюмі, заходить на ринг з мікрофоном та починає говорити:

Ось ми тут, всього за кілька днів до Survivor Series, єдиної ночі, коли зіштовхуються RAW та SmackDown, а суперзірки стають героями своїх брендів. Ви відчуваєте це? Цей запал перед великим Pay-Per-View! Але перед тим, як ми поринемо з головою в хаос Survivor Series, я маю дещо розповісти. Розумієте, вже кілька тижнів ажіотаж навколо цього івенту був просто неймовірним. Кожна суперзірка, кожен бренд змагатиметься за першість, прагнучи довести, чому вони найкращі. Але серед усього цього, одна річ залишається кристально ясною — важливість представляти свій бренд з гордістю. І дозвольте мені сказати вам дещо, немає нікого, хто б ставився до цієї відповідальності більш серйозно, ніж я. Тиждень за тижнем я виходжу на ринг, викладаючись на повну, залишаючи все позаду. І знаєте, чому? Тому що я вірю в силу RAW. Я вірю в те, за що виступає цей бренд, і будь я проклятий, якщо дозволю комусь заплямувати його історію! Отже, до Survivor Series залишилися лічені дні, і в суботу ви дізнаєтеся, чий бренд посяде трон найкращого. Але запам'ятайте мої слова, коли шоу закінчиться, RAW залишиться там, де йому й місце. На вершині UCW! Тому що, коли у вас є такі суперзірки, як я, які ведуть за собою, немає межі тому, чого ми можемо досягти. І це не передбачення, це спойлер!

Коді Роудс кинув мікрофон та пішов з арени під свою музичну тему, а шоу вийшло на рекламу.


Кевін Оуенс проти Роберта Руда (з Тіффані Страттон та Стейсі Кіблер) — матч один на один

Переможець: Роберт Руд

Оцінка: 4.25


Грає музична тема Шеймуса, арена вибухає, всі раді бачити чемпіона світу у важкій вазі. Шеймус бере мікрофон і каже:

Минулого тижня Ел Ей Найт все-таки домігся свого, він отримав видовище, яке хотів. Я програв Хогану, але ця поразка ніяк не вплине на мене. В мене є повага до старих літніх притрушених людей як Халк Хоган. Але я не маю поваги до таких, як Ел Ей Найт, до таких людей, які себе підло поводять, людей, які бігають за генеральними менеджерами і просять їх щось для своєї вигоди. Survivor Series стане уроком для Ел Ей Найта і він буде змушений мене поважати, поважати чемпіона світу у важкій вазі. Ел Ей Найт, я хочу, щоб ти на Survivor Series дещо втямив, UCW зараз це я, я найкращий на цьому ринзі, я найкращий на цій арені. Коли я проведу тобі Брутальний кік ти будеш змушений мене поважати. Ти можеш називати себе Королем, чемпіоном UCW, але це все ти досяг не заслужено, ти фейковий чемпіон і я впевнений що ти програєш при першому ж захисті.

Звучить музична тема Ел Ей Кінга. Він виходить до Шеймуса і каже:

Let me talk to you. Шеймус, тобі може здатися, що ти найкращий на цьому ринзі, але ти забуваєш, що я — Ел! Ей! Кінг! Yeah! Так, ти програв Хогану, але поразка від Ел Ей Кінга буде твоїм найбільшим крахом. Я не біжу за менеджерами, я роблю своє діло. Survivor Series стане тим моментом, коли ти відчуєш справжню силу короля. І коли я проведу тобі BFT, ти побачиш, наскільки фейковий ти насправді є. Ти можеш мати пошану до минулого, але я змушу тебе поважати майбутнє – майбутнє, де Ел Ей Кінг править цим світом. Get ready to submit to the king, Sheamus!

Вони одночасно підіймають свої титули догори і шоу виходить на рекламу.


Ей Джей Стайлз проти Еджа — матч один на один

Переможець: Едж

Оцінка: 3.75


ОЦІНКА ШОУ - 9/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT за 19.09.2023

    Минулого тижня, в мейн івенті щотижневика NXT Беккі Лінч перемогла Тіффані Стратон і стала новою чемпіонкою NXT. Лінч вже встигла відстояти титул на RAW. Крім того, у нас є приблизно півтора тижні до преміального шоу “Без Жалю“, і настав час нарощувати темп.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 26.12.2023

    Вітаю вас на огляді останнього щотижневика від NXT. Хоча він і був заздалегідь записаний, проте це не відміняє того, що нам приготував Шон Майклз. Кармен Петровіч попробує відомстити Корі Джейд за її хамську поведінку на минулому тижні

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT за 19.09.2023

    Минулого тижня, в мейн івенті щотижневика NXT Беккі Лінч перемогла Тіффані Стратон і стала новою чемпіонкою NXT. Лінч вже встигла відстояти титул на RAW. Крім того, у нас є приблизно півтора тижні до преміального шоу “Без Жалю“, і настав час нарощувати темп.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 26.12.2023

    Вітаю вас на огляді останнього щотижневика від NXT. Хоча він і був заздалегідь записаний, проте це не відміняє того, що нам приготував Шон Майклз. Кармен Петровіч попробує відомстити Корі Джейд за її хамську поведінку на минулому тижні

    Теми цього довгочиту:

    Wwe