UCW SmackDown, 118 випуск

Звучить музична тема Еджа, він виходить на ринг та починає говорити:

Що ж, як ви вже знаєте, мене призначили капітаном бренду в матчі на Survivor Series, і я справді дуже задоволений цим. Хоча з іншого боку і здивований, адже бренд сповнений класних талантів та унікальних атлетів, але думаю, що саме мій досвід має налаштувати їх на перемогу. Я докладатиму всіх своїх зусиль заради цієї перемоги, і сподіваюся побачити це від усіх інших членів команди. Але, на жаль, уже нестиковка виходить. Пентагон, я звертаюся до тебе, адже твоя перемога викликала багато суперечок. Тріпл Ейч не програв цей матч, а став лише жертвою помилки судді. Так от, тому в мене питання до твого перебування в команді. Нам не потрібні щасливчики або везунчики — нам потрібні найсильніші представники бренду. Я вважаю, що ти зобов'язаний показати свою спроможність, якщо хочеш бути в команді. Ти повинен пройти через ще один відбірковий матч і це незаперечно!


Кевін Оуенс проти Ріка Буґза — матч один на один

Переможець: Кевін Оуенс

Оцінка: 2


Звучить музична тема Ікс-Пака, він виходить з мікрофоном і каже:

Сьогодні на SmackDown повернувся блудний син, Кевін Оуенс, він каже, що знищить мене на Survivor Series у міжбрендовому матчі один на один... Кевін, говори що хочеш, а я скажу, що ти прийшов на мою територію і кажеш, що RAW краще? Доведи мені це на Survivor Series! Я приймаю твій виклик, але роблю ставки вище. Переможець нашого матчу буде обирати собі матч за будь-яке чемпіонство наших поважних брендів на New Year's Revolution!

Шоу виходить на рекламу.


Звучить музична тема Дрю Макінтайра, він повільно виходить на ринг, бере мікрофон та починає говорити:

Глядачі UCW... як ви знаєте, скоро битва брендів і на минулому RAW я зробив дуже важливий виклик не тільки для себе, а й для нашого бренду, я викликав Коді Роудса... і він прийняв виклик. Цього разу я скажу, що це далеко не простий суперник, і я ціную такого типу випробування. Хто б там що не казав, мені справді важливо відстоювати честь бренду... Але я боюся... Боюся, що мені буде дуже важко проти Коді... Він тактично розумний і сильний, але і я не промах, я буду робити все, щоб шукати лазівки та слабкі місця Коді! Так би мовити, план перемоги, який мені дійсно необхідний, щоб перемогти в цьому, не побоюся цього слова, надскладному матчі. Але перед тим, як готуватися до Коді, я дуже хочу розім'ятися і викликати кого-небудь на матч, тому, хто хоче вийти зі мною на ринг — прошу.

Раптом ми чуємо скрип гітари, на арену виходить Елаяс і каже:

Привіт, мене звати Елаяс. Я повернувся в UCW, ця мить настала. Ви її чекали?

Глядачі скандують:

ТАК!

Елаяс:

Я вас не чую! Ви мене чекали?

Глядачі:

ТАК!

Елаяс:

Окей! Я задоволений! Прийшов час Елаяса! Ви тільки подивіться, хто у нас там на ринзі. Це та сама людина яка тримає одиночні титули по одному дню? Це що, легенда Cash-In’ів, Дрю Макінтайр? Ха-ха, Елаяс впізнав тебе. Дрю Макінтайр, як там справи твої? Хочеш на Survivor Series? Як досвідчений рестлер досвідченому рестлеру скажу тобі одну річ. Тобі не потрібен Survivor Series, тобі потрібен Елаяс. Сьогодні я мав честь поспілкуватись з одною важливою персоною і він мені сказав, що якщо я тебе сьогодні переможу, то отримаю великий контракт з UCW, але якщо програю — буду змушений назавжди покинути компанію. Ти знаєш, мені втрачати нічого, я готовий йти на таку жертву. Дрю Макінтайр, але перед поєдинком я хотів би тебе трішки позлити. Ти — посміховисько компанії, Дрю. Ти соромиш SmackDown і через це синій бренд майже ніхто не дивиться. Коли ти приїжджаєш на батьківщину, в Шотландію, люди масово покидають цю смердючу країну та переїжджають в Англію. Шеймус, Тріпл Ейч, Курт Енгл, всі вони тебе осоромили, Дрю. І ти це знаєш! Дрю Макінтайр, я буду твоїм вироком сьогодні, і ти не зможеш провести мені свій Claymore. Ти хотів битви? Ти її отримаєш!

Після цих слів вибіг рефері та почав матч.


Дрю Макінтайр проти Елаяса — матч один на один з кар’єрою Елаяса на кону

Переможець: Дрю Макінтайр

Оцінка: 4.25


На арені погасло світло. Заграла знайома глядачам RAW мелодія. На рампі з'явилася хмара диму. З неї виїхав байк. З байка злазить фігура в накидці та капелюсі. Люди розуміють, що це Тайтус О'Ніл. Він повільно заходить на ринг, бере мікрофон і каже:

Кара.

На титантроні з'являється фото, на якому ліворуч зображений Брон Строуман, Барон Корбін праворуч, а в центрі Сін Кара. У Корбіна та Брона хрестики на очах. Тайтус продовжує:

Я збираюся перемогти Сін Кару на Survivor Series. Я збираюся внести його в мій список жертв. Я запевняю, що цей список буде складатися з багатьох імен.

Звучить музична тема Сін Кари, він виходить на рампу та починає говорити:

Це якийсь жарт? Це що, ще один наслідувач? Боже мій, та скільки можна?! Варто б вже заспокоїтися. Того, ким ти себе уявив, уже немає в цій компанії... І судячи з титулу, який ти бачиш у мене на плечі, ти можеш здогадатися, що на Night of Champions я переміг його. Я переміг безтілесну тінь, переміг сам страх, тож поціновувача вестернів з інвентарем, що складається з трьох свічок і одного стільця я теж якось переможу…

Тайтус перебиває:

Якщо ти думаєш, що я чийсь "наслідувач", то це не так. Знаю, що з твоїм роздвоєнням особистості у тебе було довге протистояння, але я з цим ніяк не зв'язаний. Про ваше протистояння можна написати цілу фантастичну книгу. І я був би радий, якби в фіналі цієї книги перемогло зло.

Сін Кара відповідає:

Ох, краще б ти мовчав. Називай це як хочеш, Тайтус. Всі тут, на цій арені, бачили, що той, кому я протистояв — стояв навпроти мене. Але не тобі казати про роздвоєння особистості. Сьогодні ти намагаєшся бути таємничим, до речі, виходить в тебе не дуже вправно, а завтра ти надягаєш маску зайця та різнокольоровий костюм, і виходиш на ринг з помпонами для черлідингу, танцюючи до нього всю дорогу, під Summer. Тож, вибач, але, здається, ти використовуєш свої ж слова проти себе. До зустрічі на Survivor Series. Побачимо, ким ти будеш на цей раз.

Після цих слів Сін Кара кинув мікрофон та пішов за лаштунки і шоу вийшло на рекламу.


На ринг виходять Hart Foundation з мікрофонами. Джим каже:

Поразки не роблять нас слабшими, вони роблять нас сильнішими і розумнішими. Наш час знову настане, ми знову станемо чемпіонами, проте не сьогодні. Сьогодні ми покажемо вам, чому ми найкраща команда в історії, бо поразки це звісно добре, проте титульний матч поразки нам не дадуть.

Брет каже:

Я чув про нову команду, команду яка просто десь там ховається і ніколи сюди не виходить, гадаю варто пролити світло на те, що ж вони за люди і подивитись які вони реслери. Виходьте сюди і прийміть бій, хлопці.


Hart Foundation проти Creed Brothers — матч один на один

Переможець: Hart Foundation

Оцінка: 2


Стоун Колд Стів Остін йде коридором і чує якісь звуки падінь у тренувальному залі з рингом. Він заходить і бачить Хогана, що залазить на тернбакл і раз за разом робить супер-легдроп. Стоун Колд каже:

О, от ти мені і треба, Халкоманіяк, чудово. Якраз маю до тебе розмову, але спочатку, що, в біса, ти робиш?!

Халк відповідає:

Бразер, пам’ятаєш, минулого тижня бразер-синка казав, що ми з ним підемо скоро в командний дивізіон, аби взяти командні титули і станемо найкращою командою в історії цього бромоушену? Пам’ятаєш?

Стоун Колд:

Ні…

Халк:

А, ну, він таке казав, бразер, я тебе запевняю, мої слухові апарати ще не підводили. Але я це кажу до того, що якщо ми тепер команда, то нам потрібен командний прийом, тож я вигадав його — Echo HulkDrop, він буде вбивчий для одразу усіх ворогів на рингу! Скільки б їх не було, дев’ять чи десять, що більше команд попадуться, то краще!

Стоун Колд:

Халк, командний дивізіон — це коли команди б’ються удвох, два на два, можливо два на два на два, проте це рідкість, про які дев’ять чи десять ти взагалі говориш?

Халк каже:

Оу, бразер, дякую. Тоді треба вигадати щось інше…

Стоун Колд каже:

У мене є ще краща ідея, ти нічого не будеш вигадувати, наскільки я знаю, у тебе проблеми з хребтом й так, не мучай себе, проте, себе може скільки завгодно, мене не мучай, дідо. Хоча… себе теж побережи, сьогодні є ще на тебе плани. Але не про це я хочу поговорити, а про те, що ти останні два тижні ніс на телебаченні, ти розумієш, про що я?

Халк відповідає, спираючись в куту рингу на тернбакл, потихеньку сідаючи на ринг:

Звісно, бразер, я ж не дурний. Вибач, що сідаю, притомився я трохи. А чому не можна носити бразера-синку на плечах до рингу?

Стоун Колд:

Ти… серйозно?

Халк Хоган непорушно сидить і дивиться на Стоун Колда. Стоун Колд продовжує:

Я тебе зрозумів, діду. Коротше так, ніяких більше пакетиків, ніякого пального, ніяких поліцейських або ти вилетиш звідси швидше, ніж Ел Ей Кінг програє свій титул, ясно тобі?

Халк Хоган і далі непорушно сидить і дивиться на Стоун Колда. Стів Остін питає:

Агов, діду, ти в порядку?

Відповіді не послідувало, тож Стоун Колд заліз на ринг і підбіг до Халкстера.

Ти взагалі живий, падло? Ти… ти, ти, бляха, заснув? Я з ким розмовляю, свиното?!

Халк Хоган різко прокинувся і почав позувати, примовляючи “бразер”. Він дивиться на Стоун Колда і каже:

Я тут тренуюся, а ти заважаєш, йди собі куди йшов з миром, бразер.

Стоун Колд спочатку шепнув щось Хогану, а далі розвернувся і примовляючи про себе “як він, бляха, пройшов медичну перевірку перед прийомом сюди” пішов з тренувального сектору. А Халк Хоган почав готуватись до чогось. Шоу вийшло на рекламу.


Після реклами ми переходимо до роздягальні Тріпл Ейча. Там сидить сумний Хантер і п'є. П'є воду Оболонська, про яку тільки що була реклама. Поряд з ним сидить на лавці Доінк і дивиться просто перед собою. Тріпл Ейч йому каже:

Розумієш, щось треба змінювати, у мене якась стагнація. Я за цей час на SmackDown вже декілька разів був близький до головного чемпіонства і кожен раз програвав. Знову! Як і минулого разу. Я не хочу знову вісім разів намагатися заради перемоги на дев'ятій спробі, а потім якісь невігласи казали, щоб у мене нога відпала. Треба щось змінювати, розумієш мене?

Доінк мовчить і не рухається.

З тобою все гаразд? Попий води.

Тріпл Ейч простягає пляшку Доінку, але той ніяк не реагує. Хантер поливає рило на голові Доінка водою, але той все одно не рухається. Тоді Тріпл Ейч дістає снікерс і запихує батончик до свинячого рота і питає:

Краще?

Потім "непомітно" вмикає телефон, з якого голос Google перекладача каже:

Краще.

Тріпл Ейч каже:

Ну ти не гальмуй, снікерсуй.

Дивиться в камеру, посміхаючись, і показує великий палець вгору. Батончик снікерса випадає з рота Доінка, і Хантер знов стає сумним. Тут у двері роздягальні хтось постучав, у двері увійшов Шон Майклз. Він став поряд з Тріпл Ейчем і каже:

От такий великий король королів тепер проводить час? Рюмсає в плече свинки? Сумно їсть снікерси і п’є оболонську? Друже, що з тобою, пора розстрястись, пора пригадати хто ти є. Ти такий, бо програв усі свої останні матчі? Як прикро, ходи-но сюди, я тебе обійму. Облиш, це не смішно, друже. Знаєш, що я тобі скажу? Розбивач сердець не раз був у розпачі, проте серця не розбираються розпачем і сльозами, від жалості ніхто тобі не подарує шану і чемпіонства, друже. Знаєш, я гадаю, що в мене є ідея, варта нашого з тобою часу, це дещо допоможе тобі. Піднімайся і гайда зі мною, я гадаю, нам варто дещо змінити курс, ти все намагаєшся і намагаєшся, ти все думаєш, як би розвинутись, як би це, як би то, брате, розслабся. Єдиний шлях до того, що ти хочеш — не вгору, а на дно, на самісіньке дно. 

Шон Майклз посміхається, Тріпл Ейч сумно дивиться на нього.

Друже, для еволюції давно нема місця на цьому бренді, ніхто не стає розумнішим тут вже давно, настав час дегенерувати, якщо ти розумієш про що я. Ходімо зі мною і у нас буде лише три слова для усіх, хто з нами не згодний, і це..

Тріпл Ейч різко встає і Шон Майклз замовкає. Він каже: 

Я подумаю, Шон.

Майклз хитає головою і йде. Тим часом Доінк потягується, наче тільки прокинувся, і Хантер кричить:

ТИ ШО, СПАВ?!

Шоу виходить на рекламу.


Халк Хоган проти Пентагона — відбірковий матч в команду SmackDown на Survivor Series

Переможець: Халк Хоган

Оцінка: 2


Лунає музична тема Міза, СМ Панк та Міз виходять до рингу, без титулів, без мікрофонів, без позувань вони спокійно йдуть до рингу, вони беруть мікрофони і Панк починає говорити:

Гадаю, так історії і завершуються, щось починається, щось кінчається і це було чергова історія яка добігла кінця, проте у як і завжди у кінці є вибір, завжди постає питання, що робити далі? Дивитись на двох недоумків, яким вистачило вдачі перемогти нас? Дивитись на те, як наше золото висить на поясах інших. Що робити? Не робити нічого? Завжди складне питання і часто відповідь неочікувана. Є у мене ідея, так би мовити варіант відповіді, проте спершу, я б почув любого друга Міза, є що сказати друже? Гадаю у кінці цієї історії ми обидва маємо що сказати.

Міз каже:

Воу, воу, воу, зачекай Панк! Я розумію, що ти засмучений через програш, але кінець історії? Справді? Це тільки початок. Початок розвитку командного дивізіону, який запустили ми. Так, друже, саме ми це зробили. Саме ми, найкраща команда в історії UCW, показали цим недоумкам на трибунах чого вони справді хочуть. Саме завдяки нам, вони більше не їстимуть те лайно, яке їм пхав до рота Стів Остін, Шейн МаркМен і інші "великі постаті" UCW. Невже для тебе це нічого не вартує? Невже ти готовий піджати хвіст та здатись одразу після програшу титулів? Сподіваюсь, що ні, бо інакше ти мене дуже й дуже розчаруєш.

Міз хмурить обличчя та прискіпливо дивиться на СМ Панка. Панк відповідає:

Я тебе розчарую? Ти ще маєш наснагу казати, що я можу тебе розчарувати? Знаєш, якщо вже чесно, відколи ми виграли ці титули це ти був розчаруванням. Здивований? Не вдавай, що не розумієш. Поки я відстоював честь новоутвореної команди ти порпався десь там, коли ми виходили розмовляти з суперниками твоя сміливість була десь там, і знаєш, після цих місяців за які я встиг тебе краще зрозуміти я б був дійсно не проти аби ти покинув цю компанію і продовжував бути десь там. Через тебе ми програли ці титули, Мізе. Я казав, що маю ідею щодо продовження, тож слухай, моя ідея щодо нашого шляху далі вельми проста — ніякого рематчу не буде. Нас більше не буде. Ти не вартий бути поруч зі мною, не гідний бути навіть в одній будівлі з таким реслером, як я, адже ти просто напищене тріпло, яке тільки говорить, говорить, говорить, обіцяє, обіцяє, але як доходить до справи, до реальної відповідальності,  то 1 2 3 і все що будувалося всі ці місяці в руїнах. Тож не розповідай мені про розчарування, адже ти найбільше розчарування яке ця компанія коли-небудь бачила і ти бляха знаєш, що я правий. Образливо, сумно? Йди і не з'являйся ще декілька тижнів як ти завжди робив. Ти міг бути усім, адже мав усе, про що ця компанія тільки мріяла, проте дивлячись на тебе зараз я розумію, краще б ти й далі був менеджером Сета Роллінса.

Міз каже:

А знаєш, ти мене й справді не розчарував, та й не міг. Бо в глибині підсвідомості я усвідомлював, що ти все той самий егоїстичний вилупок, але я до останнього не хотів у це вірити. Я до останнього себе переконував у тому, що на тебе можна покластись, що ти не той СМ Панк, який тікав з компанії після найменших складностей. Рок переміг тебе – ти втік. Я переміг тебе – ти втік. Зараз ми програли командні титули хлопцям, які справді цього гідні – ти вже жалієшся і готовий втекти. І це доволі іронічно усвідомлювати після того, що ти щойно наговорив про мене. Кажеш, що я курча, яке боїться відповідальності, але не забувай, що саме я врятував тебе від гуртка пенсіонерів. Не забувай, що саме я був головним локомотивом компанії, просуваючи її своїм голлівудським обличчям, поки ти вчергове сидів, закрившись вдома з відром морозива і плакав. Кожне моє зникнення з компанії призводило до змін, я зростав як особистість, я допомагав людям змінюватись, допомагав зрощувати UCW, поки ти стояв голим перед дзеркалом і милувався на своє відображення. І куди це нас привело? До моменту, в якому якщо забрати в мене ринг, я залишусь тим самим Мізом, а якщо забрати ринг в тебе, то ти станеш просто колишнім командним партнером Міза. Не буду брехати, я не цураюсь брудних тактик, прийомів та зрад на ринзі, Ей Джей Стайлз може це підтвердити. Але так само я й не цураюсь допомоги людям, яких поважаю. Сет Роллінс знає про це як ніхто інший... Хоча ні, ти теж про це знаєш, але ігноруєш цей момент, бо тобі легше тішити себе думками, що всі навколо слабкі та безпорадні, один лиш ти сміливий Д'Артаньян. Не знаю, скільки людей у цій компанії тебе поважає, але зараз їх стало на 1 менше.

СМ Панк різко вдарив Міза мікрофоном і почалася бійка, з-за лаштунків на ринг побігли охоронці і розтягнули Панка і Міза, Панк йому закричав:

Якщо ти думаєш, що вони нас просто розтягнуть і ми підемо своїми дорогами то ти помиляєшся, я терпів тебе, терпів довго, але терпінню кінець, я знищу тебе на Survivor Series, Мізе, ти чуєш мене? Я знищу тебе.

Після цих слів шоу вийшло з ефіру.


ОЦІНКА ШОУ - 7/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

692Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE Raw за 13.11.2023

    До початку Козацьких Серій залишилося трохи більше тижня, і головною подією від червоного бренду є матч WarGames між Судним Днем/ДжейДі МакДоною проти Коді Роудса та його друзів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE RAW за 18.09.2023

    До преміального шуо “Шмаровоз“ залишилося менше трьох тижнів, а це означає, що настав час почати анонсувати щось для шоу. Поки що офіційно не оголошено жодного поєдинку, хоча ми можемо здогадатися про деякі з них без особливих зусиль.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 17.10.2023

    Ми продовжуємо огляд щотижневих шоу NXT. Після минулого тижня хайп жовтого бренду дещо просів, але минулотижневий ГМ бренду, Коді Роудс, заготував для нас командний батл роял, щоб визначити наступних претендентів на командне чемпіонство NXT.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE Raw за 13.11.2023

    До початку Козацьких Серій залишилося трохи більше тижня, і головною подією від червоного бренду є матч WarGames між Судним Днем/ДжейДі МакДоною проти Коді Роудса та його друзів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE RAW за 18.09.2023

    До преміального шуо “Шмаровоз“ залишилося менше трьох тижнів, а це означає, що настав час почати анонсувати щось для шоу. Поки що офіційно не оголошено жодного поєдинку, хоча ми можемо здогадатися про деякі з них без особливих зусиль.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE NXT за 17.10.2023

    Ми продовжуємо огляд щотижневих шоу NXT. Після минулого тижня хайп жовтого бренду дещо просів, але минулотижневий ГМ бренду, Коді Роудс, заготував для нас командний батл роял, щоб визначити наступних претендентів на командне чемпіонство NXT.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe