Українська пропаганда і чому не потрібно поводити себе як рососіяни, аперевіряти інфу

Я тепер розумію чому нам мало хто із відомих людей хоче допомагати.

«Війна у нас на час, а сусід назавжди, якщо ми не будемо підтримувати тих, хто хоче їх змінити та відкрити очі, то навіть після програшу рососії, рососіяни які будуть ненавидіть Україну та будуть за пуйла нікуди не пропадуть»

Нещодавно наткнувся на роли одного хлопця, коротче говорить, що хороших руских не буває, ну так це база основа фундамент.

Я сам рахую, що росіян може бути адекватний тільки тоді, коли втіше з рашки, не буде мовчати, буде допомагати Україні, буде виступати проти пуйла, не буде приховувати, зо більшість росіян виновні, коли буде засуджувати рососію за зохоплення українських територій, буде намагатися здобути новий паспорт і стидитися клейма руского, тоді я можу вислухати людину і якщо вона буде нормальною тоді може і навіть поважати за якісь великі дії.

Коротче повернемося до автора

Він зробив це відео, де показав 4 людей, 3 з них справжні гниди і він правильно він усе сказав, і напевне подумав, зо якщо він вже 3 роздовьав, то з 4 можна і не прозбиратися.

А 4 виявився вгадайте хто, хесус бляха.

І це був капець у нього усі аргументації зводилися на тому, що хесус зібрав 18 тисяч доларів на гуманітарку для переселенців а не для славних ЗСУ.

А прікол був в тому, що у стрімера була задача здобути гроші і ще з росіян, ну йому це вдалося (в сумі з рососіян він зібрав близько 12 тисяч), а збираючи на ЗСУ то навряд би стільки зібрав.

Ще був один момент коли той збирав на ЗСУ, а саме купував їм машину і йому це вдалося. А автор обісцінив це сказавши, що 20 тисяч доларів це не велика сума.

Автор відео говорив, що підтвердження в телеграмі немає цього (хоча Хесуса відмітили в інстаграмі) автор звернув увагу тільки на відео в телеграмі де людина з фонду подякувала Олексія (справжнє ім‘я хесуса), відмазка автора ролику була тільки в тому, що Олексіїв багато на світті і не факт що це він (звісно не перевіривши інстаграм)

Далі після усього цього він плчав говорити, що він на гроші українців переїхав в Америку, хоча він живе вже там майже 2 роки.

Саме смішне, що автор прикріпив відео де Хесусу пару років назад задонатили 30 тисяч гривень, і автор це прокоментував так «ну топкто у нього були гроші, тоді чому він не потратить їх на ЗСУ» ну і тим часом Хесус який 7 років живе на знімальних квартирах так цей остані 2 роки в США

І в мене одне запитаннячко до автора, ти хочаб 1 копійку скинув на ЗСУ?

До чого я це веду, це усе булоб нічого якби люди в коментарях наглухо не повірили усьому, що він сказав.

Якщо ми не будемо у всьому розбиратися то ми станемо як рососіяни. Хороших узких не існує, існують люди які стидяться бути рососіянами, і якщо ми і їх відлякаємо, то рососія ніколи не зможе стати адекватною, навіть після програшу, всежтаки ми нікуди не полінемося від сусіда, тому ми вбо його терпимо, або змінюємо і доносимо інформацію до них.

Найчастіше головна ціль тих хто втік з рососії, це переконати тих рососіян які вірять ящику та пуйлу, тому вони якраз і мають бути і ми не маємо їх знищувати із середовища інформації.

Як приклад рососіян якому набридло жити на болоті та він ненавидить рузких та їх думки:

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Спукі
Спукі@SPIKi

448Прочитань
18Автори
6Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Поради і баги

    поради і баги помічені мною

    Теми цього довгочиту:

    Друкарня

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Війна у нас на час, а сусід назавжди, якщо ми не будемо підтримувати тих, хто хоче їх змінити та відкрити очі, то навіть після програшу рососії, рососіяни які будуть ненавидіть Україну та будуть за пуйла нікуди не пропадуть

Вам також сподобається