$400 тис. за біткоїн? Графік торгової легенди Брандта передбачає масове ралі

Відомий біржовий трейдер Пітер Брандт поділився сміливим прогнозом щодо біткоїна, припустивши, що криптовалюта може бути на шляху до надзвичайного ралі. За словами Брандта, співвідношення біткойн/золото може злетіти до 123, що може підштовхнути ціну біткоїна до приголомшливої позначки в $400 000. Цей прогноз базується на інверсійній фігурі «голова і плечі» (iH&S), яка зараз формується на тижневому графіку BTCUSD/GC1 - технічному індикаторі, який часто використовується трейдерами для визначення потенційних бичачих розворотів.

Модель iH&S, як випливає з назви, характеризується трьома формаціями: головою, оточеною двома плечима. Хоча це важливий показник потенційного висхідного тренду, Брандт підкреслює, що модель iH&S найбільш ефективна, коли використовується разом з іншими технічними сигналами. В даний час ліве плече цієї моделі знаходиться на рівні 14,2, в той час як праве плече знаходиться в процесі формування того, що Брандт називає «бичачим прапором».

Цей бичачий прогноз для біткоїна з'явився на тлі постійних дебатів про його майбутнє, особливо в порівнянні з золотом. Критики біткоїна, такі як відвертий Пітер Шифф, послідовно стверджують, що нещодавні спроби криптовалюти відновити свій «бичачий» імпульс є ознакою її крихкості. На противагу цьому, золото продовжує досягати нових історичних максимумів. Однак Брандт залишається непохитним у своєму переконанні, що біткойн врешті-решт перевершить золото, прогнозуючи, що криптовалюта «посміється в останню чергу» над своїми недоброзичливцями.

Це не перший раз, коли Брандт робить оптимістичний прогноз щодо біткоїна. На початку цього року він припустив, що біткойн може піднятися до $150 000 протягом поточного ринкового циклу, і він очікує, що ця криптовалюта досягне цієї позначки у 2025 році. Якщо його останній прогноз справдиться, то зростання біткоїна до $300 000 стане одним з найдраматичніших висхідних рухів в історії активу.

На момент написання цієї статті біткойн торгується на рівні приблизно $63 563, зазнавши невеликого падіння на 0,5%. Хоча ринок залишається волатильним, аналіз Брандта дає уявлення про потенційні довгострокові прибутки для тих, хто продовжує вірити в цінність біткоїна як сховища багатства і його потенціал затьмарити традиційні активи, такі як золото.

Оскільки крипторинок постійно зростає, а біткойн залишається в центрі уваги, трейдери та інвестори уважно стежать за тим, чи справдиться прогноз Брандта. Чи досягне біткойн таких безпрецедентних висот, ще належить з'ясувати, але одне можна сказати напевно: суперництво між біткойном і золотом ще далеко не закінчилося.

Дякуємо, що прочитали цю статтю. Ставте лайк і діліться своїми думками про криптовалюти, в які ви інвестуєте.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Crypto Radar
Crypto Radar@CryptoRadar

Про крипту та інвестиції

264Прочитань
6Автори
2Читачі
На Друкарні з 10 вересня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Всі хочу вірити що буде по 1.000.000

Вам також сподобається