Дмитро Буряк: політичні меми, що створюють багатство поколінь

Меми-монети історично розглядалися як спосіб викликати інтерес до криптопростору та як форма легковажного гумору, а також як засіб інвестування, якщо він нестабільний.

Однак у 2023 році деякі з них також заглиблюються в політичний ландшафт і допомагають багатьом першим покупцям розбагатіти в цьому процесі.

Нижче ми розглядаємо деякі з наймодніших криптоактивів мемів, які вийшли за межі звичайних мемів типу Dogecoin і Shiba Inu, щоб прийняти меми з політичним зарядом, відомі за межами криптовалютного простору.

Вояк ($WOJAK)

Єдине, що втілює меми, — це зображення людських емоцій, але лише обмежена кількість із них була під однією парасолькою. 

Криптовалюта Wojak належить до останньої фракції, оскільки вона вловлює емоції користувачів.

Проект Wojak , названий на честь однойменного популярного інтернет-мему, спрямований на те, щоб об’єднати людей із різним становищем і сферами життя, використовуючи силу мемів. 

Таким чином, користувачі можуть легко створювати більш мультяшні зображення мему, використовуючи його інтуїтивно зрозумілий протокол.

Wojak процвітає завдяки прозорій екосистемі, яка робить ці різні версії інтернет-сенсації загальнодоступними. 

Незважаючи на це, криптопроект Wojak забезпечує найнадійнішу децентралізовану платформу, яка дозволяє ентузіастам мемів підключатися та створювати нові відносини на основі спільних цінностей і спільного досвіду.

Як і більшість криптопроектів, екосистема Wojak працює на власному однойменному токені $WOJAK. 

Токен мемів став однією з найперших сенсацій у криптопросторі мемів, оскільки за кілька днів він зріс більш ніж на 100%, досягнувши 100 мільйонів доларів у зеніті свого зростання. 

Продовжуючи дивовижне зростання, токен $WOJAK підскочив до історичного максимуму (ATH) у 0,00115 доларів США. 

Однак, як і більшість криптоактивів минулого тижня, токен ERC-20 втратив більшу частину свого зростання, впавши понад 87% за тиждень. 

Наразі його повністю розбавлена ​​ринкова оцінка відновилася до 15,7 мільйона доларів. Торгівельна ціна активу також впала до $0,000227, хоча за останній день він отримав бичаче зростання на 12,39%.

Незважаючи на це, токен $WOJAK не втратив своєї привабливості серед криптоінвесторів. 

Мем-токен має намір отримати лістинг біржі на платформі Bybit. Нещодавно він був представлений у кампанії голосування за список Bybit разом з іншими багатообіцяючими монетами-мемами в крипто-екосистемі. 

Пепе ($PEPE)

Мем «Жаба Пепе» — один із найпопулярніших мемів в Інтернеті з моменту появи платформ соціальних мереж. 

Інтернет-мем тепер створив свою криптовалюту із зеленуватою головою, схожою на жабу.

Pepe є однією з найпопулярніших криптовалют-мемів після використання популярності монет-мемів, таких як Dogecoin і Shiba Inu.

Завдяки токену з аналогічною назвою $PEPE, ринкова оцінка криптопроекту за два тижні зросла до 1,6 мільярда доларів. 

Це призвело до того, що кілька перших користувачів отримали чистий прибуток понад 4000%. 

$PEPE став новим обличчям сезону мем-монет, дозволивши кільком іншим мем-монетам, керованим спільнотою, за короткий час стати відомими.

Однак проект мемів викликав трохи галасу в криптопросторі. 

У той час як низка криптовалютних бірж, як-от Gemini, почали підтримувати зірку мемів, Coinbase охрестила Пепе «символом ненависті» відповідно до Ліги боротьби з дифамацією, яку вона цитувала. 

Це викликало широку критику з боку криптопростору, коли кілька клієнтів публічно перемістили свої кошти на конкуруючі біржі та скасували свої підписки на Coinbase One.

Незважаючи на погане маркування, токен $PEPE продовжує публікувати позитивні сигнали та торгується за $0,00000159, що вказує на тенденцію до зростання на 3,86% за останній день. 

Це вказує на сильну привабливість проекту мемів, незважаючи на те, що багато централізованих органів називають політичним рухом.

Copium ($COPIUM)

Незважаючи на те, що криптопростір породив кількох мільйонерів завдяки надзвичайному зростанню вартості, багато інвесторів були уражені падінням цін. 

Copium , новий криптовалютний проект, має на меті стати останнім засобом для інвесторів, які опинилися в центрі сплеску цін лише для того, щоб побачити раптові відновлення.

За словами команди, Copium — це не просто токен, а рух, керований сміхом, спілкуванням і спільним досвідом проходження невизначеного криптоландшафту. 

По суті, мета проекту полягає в тому, щоб стати криптовалютною платформою, до якої інвестори зможуть звернутися після того, як зазнають збитків. 

Наповнюючи мем мультяшного персонажа із сумним обличчям, Copium втілює дух Інтернету, де стійкість і гумор є єдиним способом продовжувати функціонувати.

Copium надихається мем-проектом Wojak. Однак він відрізняється своєю метою, оскільки він спрямований на допомогу проблемним інвесторам впоратися з їхніми попередніми втратами. 

За словами анонімних розробників, нова виграшна стратегія — подолання, і Copium допоможе інвесторам перетворити свої втрати на прибутки. 

Проект також містить незамінний токен (NFT), який планується випустити на ринок OpenSea NFT. 

Проект уже користується величезною підтримкою деяких із найбільших імен криптовалюти. Останнім прикладом є @MattInWeb3, який публічно підтримав проект. 

Проект також отримав високу картку серед інвесторів після того, як нещодавно був представлений у списку найбільших прибутків за обсягом торгів на Dextools. 

Copium також зібрав понад 8 мільйонів доларів менше ніж за  п’ять хвилин  після запуску, що чітко підкреслює вибухове зростання навколо монети.

Багатство покоління ($GEN)

Завершує нашу лінійку сенсацій вірусних мемів токен $GEN, який використовує звернений боком мем Чада.

За словами команди розробників, власники мемів Chad можуть краще розкрити повний потенціал активу, тримаючи його рідний токен $GEN. 

Подібним чином токен допоможе користувачам отримати доступ до Memeopolis Generation Wealth, який надає користувачам шлях для торгівлі мемами та створення багатства. 

З моменту свого дебюту токен $GEN підскочив до 20 мільйонів доларів, а через кілька днів повернувся до 5 мільйонів доларів. 

На момент публікації токен цифрових мемів торгується за $0,00000001371, знизившись на 43,71% за минулий день.

Однак сильне повернення на крипто-ринок потенційно може призвести до того, що монета-мем отримає 7-кратний приріст до 100 мільйонів доларів.

Висновок

Токени мемів стали найкращим підсектором адаптації в криптопросторі.

Враховуючи величезний потенціал, яким володіє більшість із них, проекти веселої тематики стають все більш популярними.

У нашій статті Copium представляє найкращі політичні меми, які прикрашають криптопростір.

Різке підвищення ринкової оцінки проекту та його серійна підтримка роблять його життєздатним варіантом для багатьох інвесторів, які прагнуть завчасно розпочати багатообіцяючий проект.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UA2DAY
UA2DAY@ua2day

905Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 1 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається