Усі матчі по правилам «Поховані заживо» в історії WWE, від найгіршого до найкращого

У 1996 році фанатам WWE був представлений матч за правилами "Похований заживо" (Buried Alive). Це брутальний поєдинок, в якому потрібно покласти свого опонента в могилу і просто поховати його заживо, засипавши землею. В історії WWE було лише п'ять матчів за подібними правилами, чотири з яких відбулися на PLE, у кожному такому матчі брав участь Андертейкер. Два з цих поєдинків були чемпіонськими. Могила, як правило, облаштовується поруч із входом. Останній матч "Похованих заживо" був у далекому 2010 році, і дуже малоймовірно, що ми станемо свідками ще одного подібного поєдинку найближчим часом. Тим не менш, ці матчі - це ідеальний спосіб викреслити когось з телеекранів на довший період.

5 Пан МакМехон проти Андертейкера- Козацькі Серії 2003

Пан МакМехон коштував Андертейкеру шансу повернути собі титул чемпіона WWE у Брока Леснара на шоу No Mercy 2003 року. Тим не менш, Андертейкер виграв матч, який давав йому можливість ще раз кинути виклик Леснару, але він вирішив зустрітися з МакМехоном у матчі "Похований заживо" на Козацьких Серіях 2003 року. Не дивно, що цей матч був грою в одні ворота, де Андертейкер робив що завгодно зі своїм босом. Однак Андертейкер був близький до перемоги, але його брат Кейн втрутився і напав на нього. МакМехон оголосив перемогу, а Кейн забрав бандану Трунаря з могили, що означало кінець гімміку «Американського Байкера», і він повернувся через чотири місяці на РеслМанії 20 як Мрець.

4 Рок & Сок Коннекшн проти Нечестивого Альянсу - SmackDown (09/09/1999)

Андертейкер і Біг Шоу намагалися повернути світове командне чемпіонство WWE у команди The Rock 'n' Sock Connection в єдиному командному матчі "Поховані заживо", що відбувся 9 вересня 1999 року на SmackDown. Це був єдиний матч "Поховані заживо", який не відбувся на преміум-івенті WWE. Це був бій, де дія відбувалася як на рингу, так і навколо могили. Феном кинув трохи бруду в очі Року, щоб завадити The Rock 'n' Sock Connection зберегти титули. Крім того, чинний чемпіон WWE Тріпл Ейч втрутився у процес, нокаутувавши Шоу своєю фірмовою кувалдою, і «Зе Гейм »поховав Менкайнда заживо, що означало перемогу Андертейкера та Шоу.

3 Кейн проти Андертейкера - Bragging Rights 2010

Фінальна частина 13-річного суперництва між Кейном і Андертейкером відбулася в матчі "Поховані заживо" за титул чемпіонство світу у важкій вазі на Bragging Rights 2010. У минулому Кейн коштував Трунареві двох перемог в подібних матчах, але Феном прагнув повернути собі титул чемпіона світу, оскільки він програв його Кейну на "Ночі чемпіонів 2010" і в матчі у «Пекельній Клітці На жаль, це був один з найгірших матчів у серії поєдинків Кейна та Андертейкера. Дія була повільною і затягнутою. Мрець був близький до перемоги, але втрутився Нексус, і вони допомогли Кейну зберегти титул після того, як він вдарив свого брата урною. Після цього Кейн жестом наказав засипати Андертейкера глиною.

2 Стів Остін проти Андертейкера - Rock Bottom: In Your House 1998

Колишні командні чемпіони WWE Стів Остін і Андертейкер були хедлайнерами шоу Rock Bottom: In Your House у поєдинку «Похований заживо», переможець якого відправлявся у Королівську Битву 1999 року. Матчі Андертейкера та Остіна найкраще виглядають, коли вони гамселяться, і саме це вони робили протягом більшої частини матчу. Техаська Гримуча Змія провів Станнер Андертейкеру на могилі, після чого попрямував за лаштунки. Однак Андертейкер вибрався з могили, і втрутився хто?! Правильно! Кейн! Тейкер збирався провести Могильну Плиту своєму брату, але відволікся на Остіна, який витягнув екскаватор. Це дозволило вже Кейну виконати Могильну Плиту, поклавши Трунаря обличчям в могилу, а Остіну здобути перемогу.

1 Андертейкер проти Менкайнда - In your House: Buried Alive 1996

Безперечно, перший матч за правилами "Похований заживо" між Трунарем та Менкайндом був найкращим в історії WWE. Як і очікувалося, це був конкурентний матч, і Андертейкер прагнув перервати двоматчеву серію поразок від Менкайнда, оскільки той перемав Трунаря на шоу Король Рингу 1996 року, а потім здобув перемогу на Літній Бавовні 1996 року в Бійці в котельні. Андертейкер і Менкайнд досягли успіху в чудовому поєдинку і обидва відчайдушно намагалися завдати болю один одному. Зрештою, Андертейкер провів чокслем, який загнав Менкайнда в могилу, і поховав його заживо. Згодом, щоб врятувати Фоулі з могили, до справи долучилися кілька хілів, і вони поховали Трунаря, який показував, що він все ще живий, своєю рукою, що проступала крізь землю.

Автор: Tevon King

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Royal Rumble 2024

    Вітаю! Сьогодні у нас прев'ю Роял Рамбл, або як ще її називають Королівської Битви - щорічного зимового ППВ "Великої Четвірки". А також початок дороги до РеслМанії 40!

    Теми цього довгочиту:

    Wwe