Вас обов'язково поголять на клікалках у крипті

Вас обов'язково поголять на клікалках у крипті, принаймні намагатимуться.

І ось чому. 16 травня залистився ноткоїн. За приблизними оцінками якби ви клацали активно від початку в середньому на аккаунт вийшло б по 800 доларів. Що дуже круто з нульовими вкладеннями та за такий короткий час.

То щож може піти не так. Все дуже просто. Цього ж дня (16 травня) розробники ноткоїн виклали відкритий код на GitHub. А це означає, що наслідувачів буде величезний натовп. Вони всі клепатимуть клікалки як під копірку намагаючись повторити успіх. Тільки додатків, які майнять YesCoin вже три. Але шанси на успіх в них дуже малі, саме тому вам слід обирати проекти з розумом. Принаймні не рекомендую кликати нікуди, де потрібно відразу заносити гроші, бо це стандартна схема розводу.

Особливо обережно варто ставитися до проектів, які точно повторюють ноткоїн. Звичайно, серед них можуть бути і гарні, але перевіряти їх потрібно з особливою ретельністю.

Хочу звернути вашу увагу на ще одну тему. Наразі з'явився ще один тренд – випускати токени під імена медійних особистостей, різного розміру блогерів, артистів тощо. Самі ці люди часто навіть не розуміють, що рекламують, вони просто отримують фіксований дохід за рекламну кампанію і не дуже вникають.

Шахраї, які за цим стоять ті самі, які деякий час голили людей на випуску не існуючих токенів. Схема була проста, за невеликі гроші створювався і рекламувався тг канал, проводилися пресейли токена і люди разом із каналом та грошима благополучно зникали. Схема досить швидко заскамилась і тепер йде спроба використати відомих людей, щоб провертати практично те саме.

Правда тепер токен все ж таки випускається, на TON вже з'явилося з десяток токенів блогерів, які після зборів, запуску торгів і кількох стрибків курсу нічого з ними не роблять. Тому не ведіться на відомі імена, не потрібні вам жодні пресейли міфічних токенів.

На жаль, масовість цих схем певною мірою будується на тому, що на TON створити токен дешево і швидко, в порівнянні з тією ж Solana. І запуск токена на TON вже асоціюється з чимось поганим та шахрайським.


На чергуванні
редактор спільноти Ukraine On Duty

https://t.me/UkraineOnDuty

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ukraine On Duty
Ukraine On Duty@UkraineOnDuty

Слідкуємо за крипто проектами

29.5KПрочитань
0Автори
21Читачі
На Друкарні з 25 травня

Більше від автора

  • Лістингів не буде?

    Або чому буксують крипто проекти в телеграм

    Теми цього довгочиту:

    Тапалка
  • Blum повернув не туди?

    Або як українцям рекламують росіян.

    Теми цього довгочиту:

    Blum
  • Catizen. Spin & scam

    Експеримент із новою механікою spin у грі Catizen.

    Теми цього довгочиту:

    Catizen

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Нічого. Нова хвиля молодих криптанів швидко навчиться де хороше де погане і все буде гуд) Головне щоб з білих криптанів в сірих скамерів не поперетворювались. Перехід на темну сторону дуже солодкий нажаль!

Вам також сподобається