Відчуваєте шо лусне голова від виробу подарунків для рідних, друзів, колег? Тоді цей пост точно для вас 👌

Розказую як правильно і швидко обрати подарунки на свята за знаком зодіаку.

Є кілька важливих моментів:

1. Хочете зачепити за душу, проявити ніжність до людини - обирайте по знаку зодіаку Місяця

2. Хочете подарувати щось надихаюче - обирайте по ЗЗ Сонця

3. Хочете аби людина 100% кайфонула - обирайте за ЗЗ Венери.

Аби знайти ці планети і знаки зодіаку в які вони потрапляють:

1. Треба знати дату, час та місце народження людини (для знаку зодіаку Місяця час обовʼязково! Для Венери і Сонця ні, достатньо лише дати і місця народження)

2. Побудувати натальну карту людини і знати потрібні планети (дивився в хайлайтс «Власна карта» та «Шпаргалка» https://instagram.com/odarka_astro?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr)

І найголовніше, коли краще не купувати подарунки - я залишу в кінці 👌

Псс… не змогли розібратися з картою та знайти знаки - напишіть мені в коментарях я подивлюсь для вас.

Усьо… тепер переходимо до того як обрати подарунки для друзів, рідних, колег за знаком зодіаку:

🎁 Венера/Сонце/Місяць в Овні:

Все що повʼязано з хобі, спортом та активним проведенням часу та розвитку - білети на стенд-ап (прям такий з матюками, про життя і правду-матку), абонемент в спортзал чи до крутого тренера, спортивний одяг та стильні кросівки, сексі білизну, сертифікат на танці (особливо шось емоційне - бачата, румба, танго), свічки, похід в тир, книги в стилі нон-фікшен.

🎁 Венера/Сонце/Місяць в Тельці:

Практичні і красиво упаковані подарунки. Шарфи, одяг та прикраси з натуральних матеріалів. Гаманець з шкіри, ремені, рукавички. Футляри для окулярів. Якщо ваш Телець водій - усілякі корисні штуки для авто. Абонемент на масаж чи в спа. Смачна преміум кава чи чай. Або алкоголь.

🎁 Венера/Сонце/Місяць в Близнюках:

Все що повʼязано з вивченням нового. Курси, лекції, книжки з саморозвитку, нон-фікшен, біографії. Гаджети по типу смарт годинників, інтерактивні дошки планування, або цифрові фоторамки. Білети на екскурсії в цікаві місця, чи незвичайні музеї.

🎁 Венера/Сонце/Місяць в Раці:

Ще одна книга з колекції яку читає людина чи якась красива, у хорошому виданні. Інструменти для дому, інтерʼєрні картини, свічки та інший декор. Мʼякий плед, сертифікат вечерю в затишному закладі на двох. Альбом для сімейних фото, похід до експертів які вивчають рід. Альбом-книга про рід.

🎁 Венера/Сонце/Місяць в Леві:

Цим вогняним дуже подобається усе що буде підкреслювати їх унікальність та статус. Навіть звичайна чашка з фото та класним написом в стилі «біг бос» буде класним подарунком. Білети на шоу, концерт, стендап. Фотосесія. Брендовий одяг чи аксесуари, ювелірні прикраси, ремені з стильними чи незвичними бляхами. Парфюм «як у голівудської зірки». Преміальний алкогольний напій.

🎁 Венера/Сонце/Місяць в Діві:

Домашня техніка для оптимізації роботи: кавоварки, робот пилосос, шось з системи «розумний дім», автоматичні поїлки для домашніх тварин, лампи для кімнатних рослин. А також Діви будуть щасливі від сертифікатів на масаж, чек-апи здоров’я, косметики для волосся та тіла.

🎁 Венера/Сонце/Місяць в Терезах:

Усе до чого можна зробити приставку «естетік» 😅 Одяг, інтерʼєрні прикраси (тут обережно, якщо ви не були у них в гостях і не знаєте чи впишеться ваш подарунок - оберті краще сертифікат на придбання таких речей). Світильники, сервіровачні серветки, красиві келихи для вина чи інших напою.

🎁 Венера/Сонце/Місяць в Скорпіоні:

Балети у квест кімнату, екстрім шоу, екскурсія в метро, катакомби, печери. Похід на цвяхостояння, настільні ігри, портупеї, дорослі 🌶️ іграшки. Білет на прожарку чи стендап (бажано шось з чорним гумором та матюками)

🎁 Венера/Сонце/Місяць в Стрільці:

Сертифікат на вивчення іноземних мови, квитки у подорож, сувенір з закордону, сесія з коучем, похід на іподром/катання на конях/фотосесія з коням. Персональні заняття з тренером з великого тенісу чи гольфу

🎁 Венера/Сонце/Місяць в Козерозі:

Преміальні годинники, планери, сесія з бізнес-кручем/тренером, прикраси з натуральних матеріалів, раритетні, унікальні чи преміальні вироби. Краватка, костюм, чи якийсь «бізнес» аксесуар.

🎁 Венера/Сонце/Місяць в Водолії:

Кулінарний майстер-клас, курс чи майстер-клас робототехніки, «розумний» гаджет, ретріт в гори, телескоп, електро-самокат. Консультація астролога. Квитки у планетарій.

🎁 Венера/Сонце/Місяць в Рибах:

Похід на арт-терапію, малювання картин-афірмацій. Консультація астролога, таролога, кармолога (псс… у мене є електронний подарунковий сертифікат на астро послуги, пишіть мені в дірект в інстаграм або в телеграм). Подарунки езотеричного характеру - карти таро, оракул, арома-пахощі, арома-лампа, кристали та камінці. Похід в басейн, музей води/медуз, океанаріум.

Ну і як обіцяла. Коли не варто купувати подарунки та планувати нові враження:

Ретро Меркурій

Цього року востаннє буде з 13 по 31 грудня.

В цей час нічого нового не робимо, дорогих не запланованих покупок не робимо. Максимум уваги до документів, поштових бланків, онлайн замовлень.

Місяць без курсу:

Місяць без курсу, краще не починати нові справи, не купувати нічого:

22 листопада 17:09 - 19:19

24 листопада 19:40-22:28

26 листопада з 23:52 по

27 листопада до 2:20

29 листопада 03:03 - 8:53

1 грудня 15:07 - 18:00

4 грудня 4:11-5:50

6 грудня 15:50-18:34

9 грудня 3:05-5:35

11 грудня 10:57-13:11

13 грудня 8:48-17:31

15 грудня 18:03-19:56

17 грудня 14:03-21:58

19 грудня 23:03 - 20 грудня 00:47

22 грудня 04:47 -04:50

24 грудня 8:40-10:15

26 грудня 9:55 -17:15

29 грудня 00:57-2:23

31 грудня 7:18-13:53

Ви герої, що дочитали аж сюди😍 Заходьте до мене в телеграм https://t.me/odarka_astro

Та інстаграм https://instagram.com/odarka_astro?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Астро подруга
Астро подруга@odarka_astro

Астрологія

24.8KПрочитань
1Автори
11Читачі
На Друкарні з 22 квітня

Більше від автора

  • Знаки Зодіаку, які можуть стати успішними блогерами

    Блогерство може стати чудовим способом самовираження та взаємодії з аудиторією. Давайте розглянемо поради для кожного знаку зодіаку, як найкраще розвивати свій блог, спілкуватися з підписниками, обирати соціальні мережі та теми для блогу.

    Теми цього довгочиту:

    Астрологія
  • Кава з корицею всіх за🔞ла

    Не лише каву з корицею по четвергах можна пити, аби відкрити грошовий канал💸💸💸

    Теми цього довгочиту:

    Астрологія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається