Виготовлення світлових зображень

Бізнес на послугах фотодруку окупиться швидше, якщо запропонувати клієнтам нестандартні рішення. У пошуках нових ідей зверніть увагу на можливість робити фото, що світяться в темряві. Ексклюзивна послуга приверне нових клієнтів у фото-майстерні, що давно працюють, і допоможе виділитися серед конкурентів новачкам.

Технологія заснована на здатності низки речовин накопичувати світло. Матеріал складається з двох шарів спеціальної плівки і полімерної люмінесцентної пластини. Ефект "світіння" після підзарядки зберігається до 5 годин. Виробничі потужності дають змогу випускати 1 аркуш формату А4 за 3-5 хвилин.

Цільова аудиторія

Попит на послуги фотодруку не залежить від сезону, модних тенденцій, рівня доходів споживачів. Пропонуючи друк зображень, що світяться в темряві, ви охоплюєте широку цільову аудиторію, куди, крім приватних клієнтів, входять:

  • професійні фотографи;

  • рекламні агентства, яким буде цікаво виготовлення світлових оголошень, вивісок, сувенірної продукції;

  • дизайнери та інтер'єрні магазини;

  • постачальники товарів для друкованих салонів.

Вибір місця

Фотосалон має розташовуватися у великому торговому або бізнес-центрі. 10 м² цілком достатньо для розміщення необхідного обладнання, яке за габаритами не перевищує розмірів письмового столу.

Крім того, ви можете організувати домашній бізнес, ведучи пошук клієнтів через інтернет і оголошення. В останньому випадку можна помітно заощадити на оренді, але доведеться відмовитися від клієнтів "з вулиці".

Економіка проєкту

1 пластина для друку формату А4 коштує 85 гривень. Собівартість фото (з урахуванням оренди приміщення, електрики, фарби) складе близько 100 гривень. Розвиваючи нові ідеї для бізнесу, не слід забувати і про рекламу, в яку також доведеться вкладатися, особливо на перших порах. Продажна вартість фото - від 400 до 600 гривень, залежно від регіону. Що в результаті?

З кожної фотографії формату А4 отримуємо мінімум 300 гривень прибутку. Продавши 1000 зображень, ви заробите 300 000 гривень. Фотографії меншого розміру мають меншу собівартість, відповідно, прибуток збільшиться. Наприклад, запропонувавши послугу в 1 школі, можна залучити 700 клієнтів (середня чисельність учнів становить 1000 осіб) і заробити від 210 000 гривень. Ви повністю окупите витрати через 1-2 місяці після запуску виробництва.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

765.6KПрочитань
11Автори
581Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається