Wave Wallet - новий криптогаманець від SUI

Огляд Wave Wallet

Wave Wallet - це багатофункціональний гаманець, який працює на блокчейні SUI. Для ранніх користувачів гаманця доступний майнінг власного токена #OCEAN, але майнити його з максимальною швидкістю можна буде тільки протягом одного місяця. Усі транзакції записуються в блокчейн, і це одна з переваг проекту - майниться вже наявний токен, а не фіктивні внутрішньоігрові монети.

Під час першого запуску, через інтерфейс веб-додатку Wave Wallet, ви створюєте обліковий запис (адресу в блокчейні SUI), доступ до якого маєте тільки ви. Тому, важливо одразу зберегти в надійному місці seed-фразу та приватний ключ - без них, ви не зможете отримати доступ до своїх токенів або імпортувати гаманець до іншого застосунку.

Після створення облікового запису ви потрапляєте на головний екран, звідки можна перейти в основні розділи застосунку:

  1. Transfer (перекази монет)

  2. Swap (обмін монет)

  3. Earn (заробіток монет)

  4. Settings (налаштування)

  5. Ocean Game (майнінг токена #OCEAN)

Перейти до налаштувань додатка, скопіювати адресу гаманця і подивитися портфоліо токенів/NFT можна також з головного екрана. Оскільки проєкт ще на дуже ранній стадії розвитку, деякі функції недоступні, але вже реалізовано:

  • відправлення SUI іншим користувачам

  • управління кількома акаунтами та їхня персоналізація

  • swap (обмін) токенів

Повна документація проєкту доступна за адресою https://docs.waveonsui.com/, тому в будь-який момент можна самостійно ознайомитися з новим функціоналом, або детально вивчити наявний.

Майнінг токена $OCEAN

На старті необхідно наступне:

  1. Поповнити монету SUI, яка витрачається для оплати газу за клейм токена #OCEAN (~0.002 SUI за клейм) і відкриття скринь зі скарбами. SUI можна купити в будь-якій кількості на криптобіржах і відправити на ваш гаманець у Wave Wallet (наприклад, якщо купити SUI на ByBit, то комісія за виведення буде всього 0.02 SUI).

  2. Вкрай рекомендую на вкладці Friends отримати реферальне посилання і залучити під себе хоча б одного реферала. Тоді ви зможете відкрити скриню (на ігровому екрані в лівому верхньому кутку) і отримати множник x1.25 до швидкості збору.

Прокачуємо майнер

  1. Спочатку інтервал майнінгу токена "Boat" становить 2 години, після чого необхідно зайти в гру і затаврувати. Наступний рівень збільшує інтервал до 3-х годин, але коштує таке "задоволення" 20 #OCEAN.

  2. Рекомендую насамперед апгрейдити швидкість майнінгу "Aqua Cat". На 1-му рівні швидкість становить 1 #OCEAN на годину. На 2-му рівні (20 монет за апгрейд) 1.5 #OCEAN на годину. На 3-му рівні (100 монет за апгрейд) 2 #OCEAN на годину і т.д. Що вищий рівень, то більше токенів на годину можна намайнити.

Схема проста, чим швидше прокачаєте швидкість, тим більше токенів сумарно затавруєте до кінця періоду прискореного майнінгу. Прокачувати інтервал клейму чи ні - уже на ваш розсуд, тому що це більше стосується зручності, коштує дорого, а на кількість токенів прямо не впливає.

Як примножити заробіток?

Перш за все, намагайтеся побудувати свою реферальну структуру, адже з кожного запрошеного ви отримуєте 20% від їхніх зібраних #OCEAN і 5% з рефералів, запрошених вашим другом. Тут такий самий принцип, як і в інших проєктах із реферальною програмою - що більше друзів привів, то більший потенційний дохід.

Згідно з дорожньою картою проєкту, в 4-му кварталі 2024 року планується лістинг токена #OCEAN, тобто з'явиться можливість продати те, що ми зараз починаємо майнити, не вкладаючи нічого, крім часу. З огляду на серйозний і якісний підхід команди проєкту до розробки, плани щодо впровадження унікального функціоналу (лаунчпади, торговий бот), можна розраховувати ще й на зростання вартості токена #OCEAN після лістингу.

Висновок

Якість виконання, потенціал криптогаманця і можливість отримати без вкладень перспективний токен #OCEAN на блокчейні SUI ставлять проєкт Wave Wallet в один ряд з такими популярними TWA, як NEAR Wallet - mine HOT, Pixel Wallet, і дають йому об'єктивні підстави посісти гідне місце в рейтингу додатків.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Крипто Дід
Крипто Дід@cryptodid

5.4KПрочитань
3Автори
6Читачі
На Друкарні з 8 травня

Більше від автора

  • CEX.io Power Tap - тапалка від CEX.io стає все більш популярною

    Вітаю друзі! На огляді нова тапалка/тицялка, яка була офіційно запущена біржою CEX.io. Сама біржа на сьогоднішній день не може похвалитись популярністю на рівні Binance, Bybit або інших, проте питання надійності ніколи не викликало жодних сумнівів.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • ACE Animals - Web3 гра де можна граючи отримати NFT

    ACE Animals - перший проект ACE Games, де ігри поєднуються з благородною метою. Ця ігрова екосистема, яка працює на базі Ethereum, присвячена рідкісним тваринам.

    Теми цього довгочиту:

    Nft
  • HAMSTER KOMBAT - ще одна тапалка з гарантованим дропом!

    Як показала історія з NOT-коіном, таке пропускати не можна. Проєкт уже на фінальному етапі перед дропом, тому не зволікайте! Скільки часу лишилось до дропу поки не відомо, але на даний час ще можна залітати і навіть потрібно!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається