CEX.io Power Tap - тапалка від CEX.io стає все більш популярною

Вітаю друзі! На огляді нова тапалка/тицялка, яка була офіційно запущена біржою CEX.io. Сама біржа на сьогоднішній день не може похвалитись популярністю на рівні Binance, Bybit або інших, проте питання надійності ніколи не викликало жодних сумнівів.

Bitcoin & Crypto Wallet Online For Free — CEX.IO Wallet

І як би там не було, а проєкт набирає популярності і творцями вже зафіксовано 1 000 000 користувачів, що долучились до клікера в телеграм боті.

Изображение

Таке пропускати не можна ні в якому разі, тим більше що за проєктом стоїть реальне ком’юніті зі своєю екосистемою та біржою, а не якийсь ноунейм. Тому скоріше залітаємо!

Як почати фармити токени?

Долучитись можна лише за інвайтом, так як було в Blum. Фармити токени можна двома способами одночасно: один пасивний (клейм кожні 4 години), інший активний (обмежена тицялка, як у всіх подібних). Для дуже лінивих можна юзати тільки перший варіант.

Тож, порядок дій такий:

  1. Переходимо в бот та запускаємо його.

  2. Вводимо електронну пошту для створення аккаунту.

  3. Після цього бот відкриє початкову сторінку, де вже можна починати фарм токенів.

Огляд розділів бота

  1. Tap - початкова сторінка бота, тут здійснюємо активний фарм (тицяємо на монетку) та можемо спостерігати баланс токенів.

  2. Tasks - в цьому розділі можна виконувати різні соціалки, за що будуть нараховані непогані бонуси. Наразі вони стосуються тільки реєстрації в додатку CEX.io та рефералів, у подальшому очікуємо оновлень завдань.

  3. Farm - розділ для пасивного фарму токенів. Потрібно лиш заходити раз на 4 години та клеймити CEXP.

  4. Squad - тут можна слідкувати за вашими нагородами від запрошених рефералів (одноразові та 10% від фарму кожного запрошеного), загальним балансом та формувати реферальні посилання.

Загалом інтерфейс максимально простий, розібратись зможе кожен навіть без підказок, я думаю. Скоріше долучайтесь, запрошуйте друзів, формуйте свою реферальну систему для максимальної результативності.

Всім успіхів! Дякую, що читаєте діда.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Крипто Дід
Крипто Дід@cryptodid

5.4KПрочитань
3Автори
6Читачі
На Друкарні з 8 травня

Більше від автора

  • ACE Animals - Web3 гра де можна граючи отримати NFT

    ACE Animals - перший проект ACE Games, де ігри поєднуються з благородною метою. Ця ігрова екосистема, яка працює на базі Ethereum, присвячена рідкісним тваринам.

    Теми цього довгочиту:

    Nft
  • HAMSTER KOMBAT - ще одна тапалка з гарантованим дропом!

    Як показала історія з NOT-коіном, таке пропускати не можна. Проєкт уже на фінальному етапі перед дропом, тому не зволікайте! Скільки часу лишилось до дропу поки не відомо, але на даний час ще можна залітати і навіть потрібно!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Wave Wallet - новий криптогаманець від SUI

    Wave Wallet - багатофункціональний гаманець, який працює на блокчейні SUI та дозволяє майнити власний токен OCEAN для ранніх користувачів гаманця. Але майнити його з максимальною швидкістю можна буде тільки протягом одного місяця.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається