WWE проти AEW: 5 причин, чому Тріпл Ейч кращий букер, ніж Тоні Хан (і 5 причин, чому Тоні Хан кращий)

Багато фанатів реслінгу, особливо активні члени Інтернет Реслінг Спільноти, вважають, що вони повинні обрати сторону, а не підтримувати кожну компанію по-своєму. Одне можна сказати напевно: чим більше великих реслінг-компаній, тим краще для всіх. Це краще для виконавців, оскільки у них є альтернатива, якщо їхня кар'єра в одній з компаній не складеться. Це краще для фанатів, оскільки вони можуть обирати своїм доларом того, хто представляє кращий продукт. Нарешті, це краще для індустрії в цілому, оскільки розважальний ландшафт наповнюється більшою кількістю контенту, пов'язаного з реслінгом. Якою б трайбалістською та безглуздою не здавалася ідея вибору компанії, зараз саме час підлити масла у вогонь, порівнюючи та протиставляючи закулісні фігури кожної зі сторін, щоб визначити, хто з них вийде переможцем.

10 Тріпл Ейч: Більше різноманіття

Багато хто може сказати, що ця перевага більше завдячує системі WWE, ніж методу Тріпл Ейча, але навіть озираючись на час, коли він керував NXT, Хантер завжди надавав перевагу тому, щоб у фанатів було з чого вибирати. Коли глядач налаштовується на щотижневу програму WWE, він бачить реслінг (чи то технічний, чи насичений спотами або щось середнє між ними), довгі промо, безліч закулісних сегментів і багато іншого. Звичайно, AEW робить спроби давати більше, ніж просто чудовий продукт на рингу, але як би там не було, безумовно, саме це в є візитна картка промоушену з Джексонвілля. Ця сильна сторона більше орієнтована на мейнстрім, тобто на аудиторію, на яку явно орієнтується WWE.

9 Тоні Хан: Не впроваджує постійні матчі-реванші

Це, мабуть, був найбільший недолік системи WWE протягом десятиліття з гаком. Тріпл Ейч міг змінити ситуацію, коли взяв кермо влади більше року тому, і певною мірою він це зробив, але все одно фанати бачать одні й ті ж самі матчі знову і знову. Майже щотижня AEW пропонує унікальний для своєї програми поєдинок, на який багато фанатів прагнуть потрапити. Значною мірою це пов'язано з тим, що AEW може обирати з великого списку ростеру, але WWE має таку ж розкіш, але не використовує її повною мірою. Більше про використання ростеру пізніше.

8 Тріпл Ейч: Кращий букінг жіночого дивізіону

Наразі ані WWE, ані AEW не використовують повною мірою неймовірні таланти, які вони мають у своїх жіночих дивізіонах. Однак WWE досить легко перемагає AEW у цій категорії. Звісно, WWE має кращий і глибший ростер, ніж AEW, але це не виправдання. Найбільша сила Тріпл Ейча в цьому зводиться до фʼюдів, в які він втягує жіночий дивізіон. WWE завжди має кілька жіночих ворожнеч, які відбуваються одночасно, і багато з них не є титульними протистояннями. Важко пригадати, коли востаннє те саме можна було сказати про їхніх конкурентів.

7 Тоні Хан: Використання ростеру інших компаній/вільних агентів

I

Тоні Хан не тільки має один з найбільших ростерів реслерів світового класу у світі, але й має доступ до талантів таких промоушенів, як NJPW та Impact. WWE, ймовірно, могла б покращити свої відносини з цими компаніями, щоб зробити те ж саме, але, схоже, зацікавленості в цьому немає. Знову ж таки, це можна розглядати скоріше як сильну сторону AEW, ніж Хана, але факт залишається фактом: саме Хан вирішує, які таланти будуть використані в щотижневих програмах. Саме завдяки йому з'явилися такі шоу, як "Заборонені двері". Якби Тріпл Ейч робив те саме, хто знає, яка компанія впоралася б із ситуацією краще?

6 Тріпл Ейч: Титульні матчі відчуваються важливішими

Здається, що кожного тижня в кожному епізоді щотижневих шоу AEW відбувається якийсь титульний матч. Певною мірою, це сильна сторона, про яку ми поговоримо пізніше, але здебільшого це може фактично знецінити важливість титулу. Роман Рейнс - найбільша зірка професійного реслінгу сьогодення не просто так. Він не з'являється на телебаченні щотижня, і навіть не захищає своє Беззаперечне чемпіонство WWE кожного разу, коли змагається на преміальних шоу. Більше того, кожного разу, коли Гюнтер захищає титул Інтерконтинентального чемпіона або Аска захищала титул чемпіонки WWE серед жінок, це схоже на видовище. Незалежно від того, наскільки хорошим був рейн Оренджа Кессіді в статусі Інтернаціонального чемпіона AEW, багато його захистів титулу були з нульовою напругою через те, скільки разів він ставив титул на кін.

5 Тоні Хан: Телевізійний час для більшості талантів

Більшість тижнів фанати знають, кого вони побачать в епізоді Понеділкового Raw або Пʼятничного SmackDown. Через те, наскільки великий ростер AEW, глядачі часто дивуються, хто вийде на рампу на черговому випуску Динаміт, Ремпейдж або Каліжн. WWE міг би застосувати той самий підхід, адже їхній ростер заповнений від мейн-івентерів до джобберів великими талантами, які просто чекають, щоб проявити себе. Такі реслери, як Джонні Гаргано та Ніккі Кросс, часто можуть загубитися в масовці, коли багато фанатів знають, на що вони здатні. Тоні Хан чудово справляється зі своєю роботою, надаючи майже кожному з своїх реслерів екранний час, на який вони заслуговують, і якщо він цього не робить, він це змінить.

4 Тріпл Ейч: Кращий букінг командного дивізіону

Це може виявитися найбільш суперечливим пунктом у списку, оскільки WWE давно критикують за погане ставлення до командного реслінгу. Що ж, Тріпл Ейч змінив це. Три PLE від WWE, включно з РеслМанією, включали в себе командні мейн івент матчі у 2023 році. Семі Зейн і Кевін Оуенс, Брати Усо, Імперіум, Академія Альфа, Стріт Профітс та багато інших команд отриують шанс блиснути щотижня на телебаченні або на PLE. Тим часом, AEW проігнорували свої зміцнені команди на користь проведення «сліпого турніру», щоб просунути, безперечно, сюжетну лінію між Адамом Коулом та MJF.

3 Тоні Хан: Щотижневі шоу відчуваються більш важливими

Як уже згадувалося раніше, постійні титульні матчі AEW можуть бути перевагою. Основна причина цього полягає в тому, що майже кожен епізод Динаміту або Каліжину є обов'язковим для перегляду. Навіть якщо це не титульний поєдинок, Тоні Хан часто влаштовує грандіозні матчі на телебаченні через обмежений графік PPV. Подивіться на щорічну традицію головної події Blood and Guts на Динаміті. СМ Панк дебютував і повернувся в епізодах щотижневого телебачення, MJF неодноразово захищав свій чемпіонський титул AEW на безкоштовному телебаченні, а AEW випускає безліч щорічних спеціальних телепрограм, щоб збільшити кількість глядачів і підкреслити важливість кожного тижня.

2 Тріпл Ейч: Кращі довготривалі сторілайни

Тоні Хан намагався впоратися з такими довготривалими ворожнечами, як Кенні Омега проти Адама Пейджа та CM Панк проти MJF, але, мабуть, його найбільшим недоліком є те, що він дозволяє фʼюду тривати надто довго без жодного результату та різноманітності для розвитку сюжетної лінії. Як довго Ауткастс ворогували з Брітт Бейкер і компанією без жодного результату? А як щодо Кіта Лі і Свервер Стрікленд? Усе, що потрібно зробити, щоб довести перевагу Тріпл Ейча у цій категорії, - це вказати на епічну сагу Бладлайну, яка катає фанатів на американських гірках з 2020 року. Однак все по-справжньому зрушилося з мертвої точки, як тільки Хантер став до керма.

1 Тоні Хан: Йде на поводу у фанатів

Останнім часом багато говорилося про те, що Тріпл Ейч не поспішає кувати залізо, поки воно гаряче, щодо таких зірок, як Л.А Найт. Цього не можна сказати про найбільшого конкурента Зе Гейма. Тоні Хан прислухався, коли фанати хотіли, щоб Acclaimed піднявся на вершину. Він прислухався, коли фанати хотіли, щоб Пейдж здійснив своє призначення. Звичайно, Семі Зейн був у мейн івенті РеслМанії, але більшість фанатів дуже хотіли, щоб він скинув з трону вождя племені. Реслінг - це довготривала історія, і вона часто буває найефективнішою, коли букер дотримується початкового плану. Однак у деяких рідкісних випадках можна дати фанатам те, чого вони хочуть.

Автор: Kyle Smedley

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається