UCW RAW, 107 випуск

За кулісами з'являються Кіп Себіан та Ель Фантазмо. Вони щось задоволено обговорюють. Коли камера приблизилась до них, вони звернули увагу, і Себіан почав мову:

На SummerSlam сталось чергове знищення чергового придурка. Джон зробив те, що хотів зробити. Плювати на вас, на всіх тих, кому не сподобалось. Ви хотіли, певно, файвстару, бідненькі хотіли спотів побачити. Як прикро. Ідіть по підвалах дивіться на олухів подібних, або самі скачіть по канатах. 

Фантазмо зупиняє Кіпа:

Але не про це. Усе те вже в минулому. Мокслі чемпіон, а значить його домінація на бренді досі триває. Ми з Кіпом хотіли зробити для Джона сюрприз ще після виграшу титулу, але не вийшло. Та краще пізно, ніж ніколи. Сьогодні ми відсвяткуємо всією бандою, аби відсвяткувати ще одну перемогу Джона. Подарунок вже готовий, все в силі, Мокслі їде на арену, тож зустрічайте. БЕНГ!

Хлопці зникають.


Гюнтер проти Омоса — матч один на один

Переможець: Гюнтер

Оцінка: 1


Трей Мігель, з кейсом у руках, стоїть на ринзі і каже:

Я повернувся, тільки вже зі своїм кейсом, і ви думали, що я його просто так втрачу через якогось гіганта Строумана? Ну вже ні, мої дорогі, я буду тримати цей кейс і, рано чи пізно, його буду використовувати, не має значення, чи то буде інтернаціональний титул, чи світовий титул у важкій вазі, рано чи пізно я знайду свій час і свій шанс, щоб використати свій кейс і якийсь із титулів виграти, і дякую всім, хто в мене вірив на SummerSlam, всі супротивники були гарні, але і я виявився не дурний, і забрав свій кейс, і скажу тепер ласкаво просимо додому, я вдома, бейбі!

Звучить музична тема Брона Строумана, він виходить на рампу і каже:

Ого, ти вже звітуєш про свою "велику перемогу" на SummerSlam, наче виборов світовий титул. Ну, вітаю, ти зміг трошки підняти свою вагомість у світі реслінгу. Але давай не будемо прикидатитись, ніби твої вчинки є чимось вражаючим. Ти отримав свій кейс, так ось і що? Чи це означає, що ми тепер повинні вважати тебе найвеличнішим чемпіоном в історії? Ти витратив чимало слів на те, щоб розповісти нам про своє "велике повернення". Але, чесно кажучи, хто ти без того кейсу? Можливо, це просто ще один момент у твоєму короткочасному успіху. І не розчаровуйся, якщо твоє "рано чи пізно" так і залишиться лише обіцянкою, а кейс стане пилом на полиці. Щодо твого "ласкаво просимо додому, я вдома, бейбі" – чесно кажучи, це виглядає як надто банальне та пафосне висловлювання. Може краще залишити свій кейс у шафі і дійсно заслужити увагу не лише словами, а й діями? Або це всього лише спроба виграти симпатії публіки та знову виступити в ролі "героя"?

Трей відповідає:

Чи не занадто ти багато базікаєш, Брон? Не тобі розповідати хто я, бо я, на відміну від тебе, все роблю для публіки, для своєї публіки я справжній герой, а ти лише жалюгідний реслер і справжнісінький боягуз, який намагався мене двічі травмувати й вивести з гри, але в тебе нічого не вийшло, я тоді лише хотів матч-реванш, а ти злякався. Як я вже сказав, намагався мене вивести з гри і зламати мені плече, ну в тебе на минулому PPV нічого не вийшло і я вийшов, виграв свій кейс і святкував свій тріумф, поки ти кусав лікті після моєї перемоги, гігант...

Строуман посміхнувся, кинув мікрофон і пішов у бік Трея, але охорона наздогнала Брона. Трей Мігель підняв кейс та показав його Строуману, якого виводили за лаштунки.


Ей Джей Стайлз проти Кейна — матч один на один

Переможець: Ей Джей Стайлз

Оцінка: 1.5


Стайлз втомлений бере мікрофон після перемоги, глядачі чірять Стайлза:

На SummerSlam я провів прекрасний матч з Коді Роудсом. Це був гідний матч, і Роудс був гідний мене перемогти в цей вечір. Але ця поразка не означає, що я опущу руки! В мене є моя історія, яку я маю завершити! Моя ціль, до якої я йду. Титул, який я ніколи не вигравав... І рестлер, якого я ніколи не перемагав.

Глядачі починають чірити Стайлза. Стайлз підходить до камери і каже в об'єктив:

Я викликаю тебе на матч, Ре...

Звучить музична тема Тайтуса О'Ніла. Стайлз повертається в бік рампи, а Тайтус починає зачитувати промо:

Стайлз, вітаю тебе. Коді розвалив тебе на SummerSlam. Я думав, ти підеш у відпустку або, ну, плакати в спідничку своєї мами. Але ти тут, стоїш на цьому ринзі та ще хочеш щось показати. Я думаю, тобі треба сходити з траси та їхати на піт-стоп. Ти вже нікому не цікавий. Ти не розвиваєшся. Як ти дивишся на те, щоб провести свій останній матч зі мною. Я думаю, це буде класним завершенням твоєї історії. То що? Запитую тебе ще раз: ти зі мною за столом, чи ти лежиш у мене на тарілці?

Стайлз відповідає:

Завершення моєї історії ще не скоро, Тайтус. Але, я так розумію, ти викликаєш мене на матч. Ти явно рангом нижче за того, кого я хотів побачити на цьому ринзі...

Глядачі починають скандувати "We want match! We want match! We want match!". Тайтус:

Так що, ти приймеш мій виклик, чи будеш обісцяним…

Стайлз перебиває:

Раз глядачі цього хочуть, то я приймаю твій виклик! І цей матч пройде, але не тут і не сьогодні... А на Clash at the Castle! В Кам'янці-Подільському!


Барон Корбін проти Джонні Гаргано - матч один на один

Переможець: Барон Корбін

Оцінка: 3.25


Після матчу Барон Корбін каже:

З вами спілкується Барон Корбін. Так, мені вдруге не вдалося взяти кейс. Ну нічого. Я вже це прийшов. У мене є цікавіший виклик — перервати безпрограшний стрік Коді Роудса. Я хочу цей матч. Він пройде за правилами… ви дізнаєтесь вже перед матчем. Я просто хочу, щоб він вийшов сюди та відповів на мій виклик. Коді, виходь та дай мені відповідь прямо зараз. Я хочу почути твою відповідь. І до речі, Коді, вітаю з перемогою над Стайлзом на SummerSlam.

Звучить музична тема Коді Роудса і він виходить на ринг:

Look who's feeling ambitious tonight. Хочеш спробувати перервати цю серію? Це складне завдання, мій друже. Для мене це не просто цифра, не просто черговий переможений суперник. Це дещо більше. Але я не відступлю перед викликом. Бачиш, Корбіне, невдачі — це частина життя. Ми всі їх переживаємо. Але те, що ти зробиш після цієї невдачі, визначить тебе. Хочеш матч, щоб спробувати перервати цю серію перемог? Гаразд, я приймаю цей виклик! Я не з тих, хто ухиляється від матчу, особливо коли хтось прагне зробити собі ім'я. Що стосується твоїх привітань з перемогою над Ей Джей Стайлзом на SummerSlam, я ціную їх. Це був складний суперник, але я все ще стою на ногах. Тож я готовий до всього! До зустрічі на Clash at the Castle.

Після цих слів Коді Роудс йде за лаштунки під свою музичну тему. Шоу вийшло на рекламу.


Звучить тема Mox-Gun. На арену виходить лише Джон Мокслі з титулом чемпіона у важкій вазі. На рингу стоїть стіл, на якому багато випивки, закуски, та посеред цього всього стояв величезний чорно-червоний пакунок. Мокслі забирається на ринг, розглядає стіл і задоволено дивиться на пакунок. Врешті, він бере мікрофон і промовляє:

Що ж... SummerSlam видався багатим на визначні події в компанії, які змінили багато планів, рішень. Звісно, це один з факторів, який робить рестлінг цікавим. Ці зміни не торкнулись мене. Я все ще чемпіон. В процесі того, як розвивалась між мною та Окадою конфронтація, я зрозумів, що я чхати хотів на нього. І чхати я хотів на всіх вас, які після остаточного відрахунку рефері почали невдоволено кричати і гудіти. Ідіть до біса, недоумки! Я звернувся до керівництва, щоб наш матч був першим у карді. Для того, щоб я швидко знищив Окаду, і поїхав додому, спочатку заглянути в бар до Себіана та Фантазмо по келиху безалкогольного, а потім до дружини з дочкою. Ну хіба це життя не прекрасне, щоб його жити, а? А ви й далі нийте, нийте, щоб було чути далі арени. Жалюгідні козли!

Фанати кричать і невдоволено букають.

Та мені байдуже, хоч вийдіть сюди і скажіть все що хочете в лице, я відповім. А якщо ні, то стійте там, де стоїте. Отож. Значить. Себіан та Фантазмо за кулісами сказали, що готують подарунок. Ось як ви бачите, стіл, їжа, і найбільше, що привертає вашу і мою увагу це великий пакунок. Він дійсно не малий. Я навіть не підозрюю що там може бути. Хоча я думаю, може там багато шкіряних курток, чи можливо якась деталь для тюнінгу мого Porsche. Я уже хочу бачити що там, але десь хлопців досі немає. Вони хотіли мені подарувати це урочисто.

Мокслі стоїть, очікуючи хлопців. Але в один момент вмикається титантрон, на якому ми бачимо, що Кіп Себіан та Ель Фантазмо лежать непритомні та побиті, на їх тілі видно сліди ударів тупим предметом. Мокслі занепокоєно уже хоче покинути ринг, аби побігати до хлопці, але раптом фанати на арені дуже голосно і радісно кричать. Джона це змусило зупинитись і остовпіти. Він розуміє, що за його спиною хтось стоїть, але він навіть не підозрював хто. Зрештою, Джон почав повільно повертатись назад. Він вловив на одязі цього рестлера хрести. Потім погляд було переведено на його руду голову. Так, це той, за ким всі дійсно сумували, і не підозрювали, що він повернеться. Це був Шеймус. Мокслі переглядався з ірландцем поглядом, очі Джона налились кров'ю, зуби скреготали, лице ставало з кожною секундою злішим. Шеймус же спокійно дивився на Джона. Ця битва поглядами тривала хвилину. І зненацька ці двоє почали обмінюватись ударами. Зрештою Джон взяв ініціативу, жбурнув Шеймуса в кут рингу, і лупцював його. Мокслі вивів ірландця на фінішер, але він вирвався, відштовхнувся від канатів і провів Джону Brogue Kick! Поки Джон приходив до тями, Шеймус поглянув на той самий пакунок з сюрпризом для Мокслі. Він підійшов до нього, розпакував і дістав звідти картину. На тій картині масляною фарбою зображені всі троє з Mox-Gun, одягнені у костюми, зі щасливими емоціями.

Шеймус показав цю картину всім фанатам, піднявши догори, і в той час, коли Мокслі уже піднявся на ноги, він зі всієї сили ударив Джона картиною, пробивши її наскрізь. В цій карикатурній позі Шеймус провів ще один Brogue Kick Мокслі, викинувши його з рингу. Шеймус отримує свій великий момент слави, фанати щасливі його поверненню, ірландець щасливий бути на цій арені, чути радісні чанти у свою адресу. Він піднімається на тернбаклі рингу, робить таунт з розведеними руками в сторони, по арені лунає його музична тема.


The NOW (Аксіом та Кармело Хейс) проти Метта Ріддла та Джеффа Харді — командний Tornado матч за командне чемпіонство Burning Ground

Переможець: Метт Ріддл та Джефф Харді

Оцінка: 4


ОЦІНКА ШОУ - 6.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

671Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT 29.08.2023

    Сьогодні на шоу ми побачимо смертельний чотиристоронній бій Джіджі Долін, Роксани Перес, Блер Девенпорт і Кіани Джеймс, які боротимуться за шанс стати претенденткою на чемпіонство NXT. А також багато іншого.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Raw за 16.10.2023

    Сьогодні на нас чекає прем'єра нового сезону, яка відбувається після фінального епізоду, що відбувся минулого тижня. Ідея сезонів в реслінгу здається дещо дивною, але як вже є. Однією з головних подій цього тижня є матч-реванш Судного Дня за беззаперечні командні титули

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE RAW за 18.09.2023

    До преміального шуо “Шмаровоз“ залишилося менше трьох тижнів, а це означає, що настав час почати анонсувати щось для шоу. Поки що офіційно не оголошено жодного поєдинку, хоча ми можемо здогадатися про деякі з них без особливих зусиль.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Огляд WWE NXT 29.08.2023

    Сьогодні на шоу ми побачимо смертельний чотиристоронній бій Джіджі Долін, Роксани Перес, Блер Девенпорт і Кіани Джеймс, які боротимуться за шанс стати претенденткою на чемпіонство NXT. А також багато іншого.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Raw за 16.10.2023

    Сьогодні на нас чекає прем'єра нового сезону, яка відбувається після фінального епізоду, що відбувся минулого тижня. Ідея сезонів в реслінгу здається дещо дивною, але як вже є. Однією з головних подій цього тижня є матч-реванш Судного Дня за беззаперечні командні титули

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE RAW за 18.09.2023

    До преміального шуо “Шмаровоз“ залишилося менше трьох тижнів, а це означає, що настав час почати анонсувати щось для шоу. Поки що офіційно не оголошено жодного поєдинку, хоча ми можемо здогадатися про деякі з них без особливих зусиль.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe