Як керувати жадібністю та страхом, щоб стати успішним трейдером

Існує кілька методів, які можна використовувати для контролю своїх емоцій та переконання, що страх і жадібність не впливають на ваші торгові рішення та загальний успіх.

  1. Розробка Торгового Плану

Торговий план є важливим інструментом для трейдерів, що допомагає уникнути будь-яких емоційних реакцій, які можуть вивести з-під контролю від плану. До прикладів таких ситуацій можна віднести використання занадто великого кредитного плеча, скасування стоп-замовлень на програшних позиціях та подвоєння позицій на програшних угодах.

  1. Менше Торгових Розмірів

Як відзначив валютний стратег DFX Джеймс Стенлі, "одним із найпростіших способів знизити вплив емоцій на ваші угоди - це зменшити їх розмір." Зменшення обсягу угоди може виявитися корисним методом, оскільки допомагає знизити ступінь емоційного впливу на торгівлю.

  1. Ведення Торгового Журналу

Важливим засобом для трейдерів є ведення торгового журналу. Це дозволяє фіксувати угоди, аналізувати їх результати та коригувати торгові стратегії. Під час аналізу, важливо залишити емоції осторонь та об'єктивно оцінювати успіхи та невдачі.

  1. Вивчення від інших

Наукові дослідження свідчать про те, що емоції грають значну роль в торгівлі. Трейдери, в середньому, зазнають фінансових втрат навіть при більшому кількості виграшних угод, що пояснюється тим, що програшні угоди зазвичай мають більші розміри втрат. З цієї причини рекомендується використовувати стоп-замовлення та ліміти для забезпечення співвідношення ризику та прибутку 1:1 або вище.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Форекс Бокс
Форекс Бокс@forexbox

3.6KПрочитань
8Автори
10Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається