Як пасивно заробляти $100 на день (10 реальних прикладів)

Зміст

Якщо ви хочете отримати детальну інформацію про процес, ви повинні прочитати далі!

Заробляти гроші в Інтернеті - мрія багатьох людей. Існує кілька способів, таких як участь в опитуваннях, інвестування в криптовалюту тощо. Однак ці способи швидкі, але не обов'язково приносять дохід, поки ви спите протягом тривалого часу.

У мене в телеграмі вже є кілька постів про те, як заробляти сотню доларів на день. Тож дозвольте мені зосередитися на тому, як допомогти вам регулярно заробляти 100 доларів на день. Це близько $3000 на місяць.

Хіба це не фантастика? Давайте почнемо прямо зараз.

Як заробляти $100 на день пасивно в Інтернеті.

Перш ніж перейти до деталей, давайте спочатку зрозуміємо, що означає пасивний заробіток в Інтернеті.

Що таке пасивний дохід?

Пасивний дохід - це гроші, які ви заробляєте без активної роботи. Це не означає, що ви не будете багато працювати - ви будете.

Але після того, як ви досягли своєї мети, вам не завжди потрібно докладати стільки ж зусиль, як раніше. Ви просто заробляєте комісійні або відсотки за цю роботу.

Це протилежність активному доходу, до якого звикла більшість людей. При активному доході ви обмінюєте свій час на гроші. Ви працюєте годину і отримуєте гроші за цю годину.

Наприклад, я заробляю близько $100 або більше пасивного доходу через рекламу на Ezoic:

Існує багато способів заробляти гроші пасивно, включаючи дохід від оренди, роялті тощо. Але я зосереджуся на тих, які працювали для мене. А потім я розповім про інші способи, які ви також можете спробувати.

Тож без зайвих сумнівів, давайте почнемо.

#1 Медійна реклама на Ezoic або AdSense (форуми, інструменти, блоги)

Перший метод пасивного заробітку $100 на день, який я випробував, - це показ оголошень. Google Ads є лідером на ринку. І ви можете показувати цю рекламу через Google AdSense.

Google вважає, що три типи сайтів заробляють найбільше грошей на рекламі. Це форуми, інструменти та контент-сайти. Створивши будь-який з цих сайтів, ви можете показувати рекламу від Google і почати заробляти гроші.

Ось як почати показувати рекламу AdSense, Ezoic або будь-якої іншої компанії.

  • Створіть свій обліковий запис.

  • Додайте свій сайт або блог.

  • Скопіюйте код оголошення, наданий рекламною мережею.

  • І вставте його в верхній або нижній колонтитул вашого сайту.

Після цього вони перевірять ваш сайт, щоб переконатися, що він відповідає їхнім вимогам. Після схвалення реклама почне показуватися, і ви почнете заробляти гроші.

Приклади і що для цього потрібно

Погляньте на цей інструмент, який аналізує сайти і надає вам SEO-звіт. Я створив сайт цього інструменту за допомогою PHP-скрипта під назвою "Turbo Website Reviewer", який купив на CodeCanyon.

Ви можете націлитися на ключові слова з високою ціною за клік, щоб заробити значну суму грошей. Ще одна професійна порада - запускати різні скрипти на одному домені. Таким чином, ви заощадите багато витрат на хостинг і не потребуватимете схвалення від рекламних мереж.

Але це не відбувається за один день. Вам потрібно залучити багато відвідувачів на свій сайт. Для цього ви повинні створити багато цінного контенту для своєї аудиторії. Наприклад, на момент написання цієї статті в моєму блозі було понад 120 публікацій, а також багато повідомлень на форумах.

#2 Використовуйте партнерський маркетинг (CJ та ShareASale)

Партнерський маркетинг - це один з найкращих і найпопулярніших способів заробляти гроші в Інтернеті. Це процес, коли ви просуваєте чийсь продукт або послугу і отримуєте комісію за кожен продаж, який ви робите.

Звичайно, для просування ваших партнерських посилань вам потрібно залучати трафік.

Ви можете почати партнерський маркетинг з цих кроків:

  • Знайдіть продукт або послугу, які приваблюють вашу аудиторію.

  • Зареєструйтеся у відповідній партнерській програмі.

  • Отримайте унікальний ідентифікатор відстеження або партнерське посилання.

  • І почніть ділитися ним у своїх матеріалах.

І щоразу, коли хтось купуватиме продукт або послугу за вашим посиланням, ви отримуватимете комісію. Ви можете подумати, що це небагато. Але коли сотні або тисячі людей купують за вашим посиланням, це може скласти чималі гроші.

Погляньте на реальний приклад того, як виглядає заробіток за допомогою CJ:

Саме так я отримую частину свого доходу в Інтернеті, і це чудовий спосіб пасивно заробляти 100 доларів на день. Але знову ж таки, у вас має бути якийсь контент або інструмент, який люди активно використовують і відвідують.

Існує кілька програм партнерського маркетингу. Але я в основному використовую CJ Affiliate, ShareASale та окремі платформи, такі як Bluehost Affiliate Program.

Найкраще те, що вам не потрібен власний продукт чи послуга. Ви можете просто просувати чужі товари та послуги і отримувати комісію з кожного продажу.

#3 Продавайте свої послуги (фріланс, дизайн, SEO)

Це найпоширеніший спосіб активно заробляти гроші. Але я все одно включив його сюди, тому що ця бізнес-модель допомагає вам заробляти пасивно, якщо ви мислите як підприємець.

Ви вивчаєте цінну навичку, пропонуєте свої послуги і заробляєте $100 в день або більше. Це називається фріланс! А потім ви наймаєте людей і віддаєте свою роботу на аутсорсинг, щоб створити потік пасивного доходу.

Є багато способів продавати свої послуги. Але найпоширеніший - через веб-сайт або онлайн-майданчики, такі як Upwork, Fiverr або Freelancer.

Ви можете розміщувати рекламу для інших і робити багато інших речей, які у вас добре виходять.

#4 Продаж цифрового продукту (курс, членство, електронні книги)

Продавати цифровий продукт краще, ніж пропонувати послугу, тому що немає жодних обмежень на кількість разів, коли ви можете його продавати. Ви створюєте його один раз, а люди можуть продовжувати купувати його знову і знову. Погляньте на курси, які продають в Академії H-Educate.

Цифрові продукти можуть включати електронні книги, онлайн-курси, членські сайти, програмне забезпечення або будь-що, що може бути доставлене в електронному вигляді. Погляньте на деякі електронні книги, які пропонуються безкоштовно.

Найкраще те, що вам не потрібно мати попереднього досвіду продажу цифрових продуктів. Ви можете використовувати Shopify або Thinkific, щоб створити і продати свій продукт.

Але спочатку ви повинні додати цінність для людей, які вас оточують.

#5 Спонсорські пости (блог, YouTube, соціальні мережі)

Компанії хочуть співпрацювати з вами для просування ваших продуктів або послуг, коли у вас є велика і зацікавлена аудиторія.

Ви можете почати з того, щоб звернутися до брендів, які ви вже використовуєте і любите. Або ж ви можете шукати відповідні спонсорські пропозиції на таких сайтах, як Sponsorships.com.

Це доводить, що ви можете заробити принаймні таку суму грошей за місяць, якщо все зробите правильно. І ви можете це зробити, незалежно від того, чи є у вас блог, сторінка в соціальних мережах чи щось інше.

Інші способи пасивного заробітку 100 доларів на день (які я не використовую)

Наступні п'ять методів чудові, але я не використовую їх для пасивного заробітку в Інтернеті. Однак ви можете розглянути їх далі, якщо вони вас зацікавлять.

#6 Текстові посилання (контент-сайти, блоги, форуми)

Це чудовий спосіб пасивно заробити $100 і більше. Це процес, коли ви продаєте текстові посилання на своєму веб-сайті або блозі іншим компаніям.

Коли хтось натискає на посилання, він переходить на сайт іншого бізнесу. Це збільшує трафік і так званий доменний авторитет сайту. І я не рекомендую робити це часто, навіть якщо ви залишаєтеся актуальними.

#7 Продавайте потенційних клієнтів (веб-сайт і соціальні мережі)

Ви можете створити веб-сайт або сторінку в соціальних мережах, щоб залучити свою аудиторію. Як тільки ваша аудиторія буде там, легко заробити сотню баксів або більше. Отже, якщо ви не хочете надавати послуги самостійно, ви продаєте потенційних клієнтів.

Отже, заробляти гроші таким чином практично, якщо не легко, адже все, що вам потрібно зробити, - це створити контент і знайти потенційних клієнтів. А потім продати їх пов'язаним брендам.

#8 Продавайте роялті, щоб пасивно заробляти $100 на день

Ви можете продавати свої роялті компанії, якщо ви художник. Це означає, що ви надаєте ліцензію на свою роботу компанії за одноразову або періодичну оплату.

Наприклад, якщо ви фотографуєте відому людину, ви можете продати права на цю фотографію новинному агентству. Вони зможуть використовувати його на свій розсуд.

Ви також можете продати права на свою музику, відео або книги.

9# Продавайте товари на Amazon за допомогою дропшиппінгу

Дропшиппінг - це бізнес-модель, за допомогою якої ви можете продавати товари, не маючи жодних запасів. І якщо ви правильно налаштуєте систему, це чудовий спосіб отримувати пасивний дохід.

Ви можете продавати товари за допомогою дропшиппінгу від широкого кола постачальників, включаючи AliExpress. Або ж ви можете використовувати платформу на кшталт Shopify, щоб створити і запустити свій магазин.

10# Здайте кімнату, щоб пасивно заробляти $100 на день

Ви можете здавати кімнату в своєму будинку через Airbnb, VRBO, HomeAway або подібні веб-сайти. Ви також можете розмістити оголошення про оренду на таких сайтах, як ОЛХ або Trulia.

Але це можливо лише в тому випадку, якщо у вас є кімната, яку ви хочете здати в оренду. І очевидно, що я ще не зробив цього. Але деякі мої друзі заробляють 100 доларів на день пасивно за допомогою цього методу.

Побудуй онлайн бізнес зі мною (челлендж)

А ось і бонус для вас! Побудуйте онлайн бізнес разом зі мною, якщо ви серйозно налаштовані заробляти $100 в день або більше. Я буду навчати вас на моєму каналі YouTube, як створити і розвивати свій бізнес в Інтернеті.

У мене є великий досвід у цій справі, і я хочу допомогти вам досягти успіху.

Дивіться і впроваджуйте те, що ви дізнаєтесь на цьому шляху, і ви побачите результати на власні очі!

Коротко: Як заробляти $100 на день пасивно в Інтернеті

Отже, існує безліч способів пасивно заробляти сотню доларів і більше. Це можливо, якщо ви докладете зусиль і зробите необхідні кроки.

Часті запитання про те, як заробляти 100 доларів на день пасивно (приклади з реального життя)

У цьому розділі я відповім на деякі поширені запитання про те, як заробляти 100 доларів на день пасивно.

Які існують найкращі методи пасивного заробітку $100 в день?

Найкращі способи заробляти $100 на день пасивно - це онлайн-курси, електронні книги та блоги. Ви також можете зробити це, створивши додаток або гру. Але для цього потрібно докласти багато зусиль, особливо на початку. Інші способи заробити сто доларів на день - це фріланс, проведення опитувань, запуск платної реклами тощо. Але вони зовсім не приносять пасивного доходу.

Як підліток може заробляти 100 доларів на день?

Існує кілька способів, як підліток може заробляти 100 доларів на день. Можна почати косити газони, вигулювати собак або виконувати іншу неважливу роботу для людей по сусідству. Коли вони накопичать трохи грошей, вони можуть почати інвестувати їх в акції або криптовалюту. Вони також можуть шукати способи заробітку в Інтернеті за допомогою опитувань, онлайн-курсів або фрілансу.

Чи можу я заробляти 100 доларів на день, не працюючи?

Ні, ви не можете заробляти $100 на день, не працюючи. Вам потрібно буде докласти певних зусиль, щоб заробляти такі гроші.

Однак є способи заробляти ці гроші пасивно, щоб не працювати так багато і довго. Це можна зробити, створивши онлайн-курс, або почавши вести блог чи форум.

Скільки часу знадобиться, щоб заробляти 100 доларів на день?

Це залежить від того, скільки ви готові докласти зусиль. Якщо ви хочете заробляти $100 на день пасивно, може знадобитися деякий час, щоб все налаштувати і запустити. Але якщо ви готові наполегливо працювати, ви можете заробити ці гроші за день-два за допомогою реклами.

А за допомогою блогу або форуму можна почати заробляти $3000 на місяць протягом року або більше. Все залежить від того, які методи ви використовуєте і скільки зусиль ви готові докласти.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

615.1KПрочитань
11Автори
461Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається