Ця стаття про те, як ви можете спланувати свій день так, щоб швидше приймати рішення, більше встигати і, зрештою, будувати свій бізнес за 2 години на день.

1.0 Розуміння того, як працює мозок

Колись я розчаровувався в собі. Я хотів побудувати щось в інтернеті, але я йшов ва-банк, працював годинами після роботи, вигорав і здавався через 2 тижні.

Я постійно переконував себе, що якщо я зможу щось створити за наступні 3 місяці, то зможу вирватися з «щурячих перегонів» і жити життям своєї мрії. Я нескінченно ставив перед собою непристойні цілі.

Цілі, які будували моє его і ніщо інше, лише для того, щоб через кілька тижнів впасти на першій же перешкоді.

Ставлячи дико амбітні цілі, ви вводите себе в оману. Більшість надмірно амбітних цілей є відображенням его і нічим іншим. Ці цілі змушують вас почуватися добре в даний момент, вони змушують вас відчувати, що ви досягаєте прогресу, але це обман.

Різкі зміни в рутині шокують розум і означають, що ви в кінцевому підсумку регресуєте до середнього. Вони обманюють вас, змушуючи думати, що ви зміните своє життя протягом наступних 3 місяців. Правда в тому, що дуже мало людей змінюють своє життя за 3 місяці.

Правда? Вони змінюють своє життя за 3 роки, але найбільший прогрес вони відчувають за останні 3 місяці.

Я на власному досвіді переконався, що амбітні цілі призводять до вигорання, а реалістичні - до прогресу і, врешті-решт, приводять до досягнення цих амбітних цілей.

Спочатку ви повинні переконати свій розум, що постановка менших, більш реалістичних цілей - це найкращий крок, який ви можете зробити.

2.0 Мінімізуйте масштаби жертв

Мало часу - це конкурентна перевага.

Ви можете мені не повірити, але це підтверджує перша історія. Менше часу означає, що у вас менше часу на зволікання, і ви змушені приймати рішення. Або ви робите роботу, або ні, тому що час спливає.

Коли ви відчуваєте, що у вас є весь час у світі, це вчить вас, що справи можуть почекати, ви можете відкласти їх, ви можете відкласти на завтра.

Цілком ймовірно, що завтра так і не настане, і ви будете вести ті ж самі розмови через роки.

Приділяти 2 години на день - це чудовий початок. Я почав з 20 хвилин щоранку 3 роки тому. Оскільки ця жертва була невеликою, я зміг дотримуватися її протягом тривалого часу, а це означає, що я зміг постійно з'являтися і збільшувати свій внесок з часом.

Мінімізація масштабу вашої жертви, особливо в перші дні, дуже важлива, якщо ви хочете залишитися в проекті надовго.

3.0 Навчіться торгуватися з самим собою

Проблема не в знаннях.

У світі існує величезна кількість знань. Якщо ви хочете навчитися робити щось із того, про що мрієте, ви можете за кілька кліків знайти покрокову інструкцію, як саме це зробити.

В цьому і полягає краса інтернету. Він рясніє цінною інформацією.

Але проблема не в знаннях, більше знань для того, хто не діє, працює над вирішенням неправильної проблеми. Проблема, яку потрібно вирішити, полягає в тому, як діяти на основі цих знань.

І це емоційна проблема.

Ви повинні навчитися торгуватися з самим собою, для мене це виглядає приблизно так:

  • «Ти повинен встати і попрацювати 1 годину над своїм бізнесом», - розсудливо кажу я.

  • «Так, але я можу залишитися в ліжку, а що, якщо це не спрацює, це буде зайва робота без жодної користі». Дурний я.

  • «Ну, в житті немає ніяких гарантій, ти ж знаєш. Сказати, що щось буде гарантовано - це неправда. Ти любиш писати. Тобі добре, коли ти це робиш. І до цього часу писання призвело до багатьох хороших речей у твоєму житті. Через десять років ви будете вдячні за те, що спробували і зазнали невдачі, чи вдячні за те, що провели зайву годину в ліжку? Розсудливий я.

Це не завжди спрацьовує, але кожного дня ти вчишся новим способам мотивувати себе встати і взятися за роботу. Це процес, як і все інше, але навчання - найважливіша частина.

4.0 Опір додає труднощів

Очікування, що все буде легко, вбиває мотивацію.

Очікування плюс опір роблять це майже неможливим. Якщо ви хочете щось побудувати, ви повинні визнати, що це складно. Іронія полягає в тому, що складність - це те, що робить справу такою вартісною.

Саме те, чого ви уникаєте, і є тим, за що ви будете вдячні, коли все почне рухатися в правильному напрямку. Писати, будувати бізнес, виставляти себе напоказ, створювати простір для себе в цьому світі - все це складно.

Очікувати чогось меншого - це неповага до ідеї бізнесу.

Усвідомте, що очікуючи, що буде легко, і чинячи опір труднощам, ви робите все в геометричній прогресії складнішим. Нахиліться, прийміть їх і навчіться існувати в них.

Звичайно, важко з'являтися щодня, але саме це робить вас гідними і вартісними.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

432.4KПрочитань
11Автори
379Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Як люди заробляють понад $15 000 за допомогою Pinterest

    У той час як Instagram і TikTok часто називають головними платформами для монетизації соціальних мереж, Pinterest залишається потужним, але недооціненим каналом для отримання доходів.

    Теми цього довгочиту:

    Заробіток З Нуля
  • ТОП 70 інструментів криптана-початківця

    Сьогодні розберемо базові інструменти для різних напрямків діяльності, які зроблять криптовалюти зручнішими, а також підвищать ефективність та зручність роботи. Матеріал буде корисний як новачкам, так і тим, хто вже освоює конкретний тип активностей.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Даже не читал , название темы хватило , уверен какой-то трешняк очередной

Вам також сподобається