Як почати заробляти, продаючи цифрові робочі таблиці

Вихователька дитячого садка з Києва заробляє серйозні гроші за допомогою простого підробітку, про який ви, напевно, чули раніше.

Її успіх пояснюється нішею, в якій вона працює, та її навичками.

Її звуть Ярослава Ковальчук, і вона створює робочі таблиці для друку для інших педагогів.

Продукти

Ярослава знайшла прибуткову нішу завдяки своїй повсякденній роботі і змогла вирішити проблему, з якою стикаються вчителі. Полегшити процес навчання грамотності завдяки робочим таблицям для друку.

Подивіться на цей приклад:

Він має 136 відгуків, але лише 10%-30% людей залишають відгуки, а це означає, що загальний обсяг продажів цього продукту перевищує 1000. Це означає, що цей продукт приніс пару тисяч доларів прибутку.

Якщо ви знаєте основи Canva або подібного додатку, цей аркуш не є складним, але я впевнений, що діти в дитячих садках із задоволенням пограються з ним, використовуючи пластилін.

Це несправедлива перевага Ярослави. Оскільки вона вчителька, вона може тестувати свої продукти перед запуском, щоб переконатися, що вони працюють для її цільової аудиторії.

Інша важлива частина її успіху - це цінність, яку вона надає.

Пакети завжди вважатимуться дорожчими, оскільки вони містять багато матеріалів для друку. У наведеному вище прикладі - 220 слів, букв і цифр.

Якщо ви подивитеся на решту її продуктів, то помітите, що вона докладає зусиль, щоб зробити їх більш цінними. Вона додає до кожного продукту багато робочих аркушів для друку.

Ось що люди думають про цей продукт:

Платформа

Її робочі зошити-буклети, присвячені навчанню грамотності молодших школярів, продаються на онлайн-платформі "Teachers Pay Teachers".

Якщо ви не знаєте, TPT - це онлайн-маркетплейс для оригінальних освітніх ресурсів на кшталт Etsy.

Вони охоплюють все, що пов'язано з викладанням. Сюди входять математика, природничі науки, суспільствознавство, мова та багато іншого. Усе в цифровому форматі, як робочі аркуші та роздруківки.

Наразі Ярослава Ковальчук завантажила на платформу 427 продуктів. Я спробував дізнатися, чи користується вона також Etsy, але схоже, що вона зосереджена лише на TPT. Etsy в будь-якому випадку є більш загальною платформою, і вона може не побачити там таких же результатів.

Як ви можете зробити те саме

Успіх Ярослави дуже надихає, і з правильним мисленням та зусиллями будь-хто може почати подібний підробіток.

Їй знадобилося близько 5 років і 427 завантажених продуктів, щоб досягти цієї мети, тому не сподівайтеся, що ви досягнете її найближчим часом, але вона доводить, що це можливо. Якщо ви додасте трохи платної реклами та маркетингу в соціальних мережах, то зможете досягти цього ще швидше.

Основні висновки з її історії такі:

  • Ніша дуже важлива

  • Зосередьтеся на вирішенні проблеми

  • Послідовні зусилля з часом принесуть результат

  • Викладання може перетворитися на прибутковий побічний заробіток

  • Розпочати бізнес можна з 0 доларів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

614.7KПрочитань
11Автори
461Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається