Як стати фінансово вільним і зробити 2024 рік своїм найкращим роком

Зміст

На дворі 2024 рік, і світ з'їхав з глузду.

Інфляція зросла на 4,1%, ціни на житло зросли за останні дванадцять місяців на 6,3%, а зарплати працівників залишаються на місці.

Дехто каже, що штучний інтелект, як очікується, призведе до втрати 300 мільйонів робочих місць протягом наступних п'яти років.

Незважаючи на тривожні новини, я не бачу в ШІ загрози. Навпаки, я розглядаю його як перезавантаження.

Пам'ятаєте 2020 рік, коли весь світ зупинився? Після того, як паніка минула, мільйони людей по всьому світу вітали свободу і мир, а також можливість нарешті відключитися від стресів офісного кабінету.

Звісно, дехто не міг витримати власної компанії. Якщо ви належите до групи людей, які ненавиділи "відчуття свободи", яке принесла з собою пандемія, ця стаття не для вас.

Інші, можливо, погодяться зі мною, що 2020 рік був чудовим роком для саморозвитку та усвідомлення того, наскільки безпечною є робота і наскільки крихким є життя. Це був рік, який змусив багатьох людей замислитися - чи в цьому полягає сенс життя?

2020 рік став роком, коли багато хто з нас отримав абсолютно новий погляд на життя.

Люди швидко усвідомили, наскільки ризиковано покладатися на єдине джерело доходу.

2024 - найкращий рік для створення багатства

Якщо ви ще не створили для себе фінансову свободу, то 2024 - найкращий рік для здійснення цієї мрії. Але для деяких з нас це легше сказати, ніж зробити.

Якщо ви, як і я, народилися у 80-х, швидше за все, вам бракує будь-якої пристойної фінансової освіти. Можливо, ви намагаєтесь зрозуміти, що "грошей вистачить на всіх". Існує велика ймовірність того, що ви несете в собі багато поколіннєвих травм, пов'язаних з фінансами. Це може вплинути не лише на те, як ви бачите гроші, але й на те, як ви їх заробляєте.

За даними Daily Mail, люди, народжені у 80-х роках, є частиною "втраченого покоління". Є багато повідомлень про те, що міленіали, ті, хто народився між 1981 і 1996 роками, є найбіднішим поколінням з усіх.

Хоча я не дуже вірю у те, що показують у новинах, я відчув це на власному досвіді.

Залишатися на мілині - це свідомий вибір

Я знаю, що багатьох це не влаштує, але, на жаль, поки ви цього не зрозумієте, ви завжди будете бідними. Ви назавжди застрягнете на низькооплачуваній роботі, що висмоктує душу, будете боротися за відпустку і платити незнайомим людям за виховання дітей, а самі витрачатимете дні на важку працю, щоб зробити свого боса багатим.

Але знаєте що? У цьому сценарії немає нічого поганого, якщо він вам подобається. Ваша зарплата може купити вам багато речей, але вона не може купити вам час. Час, витрачений на те, щоб інші процвітали, в той час як ви і ваша сім'я ледве зводите кінці з кінцями.

Наступні кілька кроків лише для тих з вас, хто готовий це зробити.

how to build financial freedom in 2024

Розбудова фінансової свободи

Кожен розуміє фінансову свободу по-своєму. Для мене вона означає відсутність боса, перед яким треба звітувати, і можливість робити зі своїм життям все, що мені заманеться. Я знаю, що звучу як розпещена дитина, але не так давно більшість багатих дітей нової епохи були саме такими, як ви сьогодні. Мало хто з нас походить із заможних родин з великим спадком. Багато з нас спали на чужих диванах і будували себе з нуля.

"За кожною сильною людиною стоїть історія, яка не залишила їй вибору". (ПРОЧИТАЙТЕ ЩЕ РАЗ)

Двадцять років тому я приїхав до Великобританії з 10 фунтами в кишені. Правда в тому, що нікому не цікаво слухати ці історії, тому я перейду одразу до суті.

ПОРАДА 1: Навчіться заробляти гроші

Я впевнений, що ви чули пораду "жити не по кишені". Хоча я сам не є великим марнотратом, я вважаю, що такий спосіб мислення зміцнює переконання, що ми не заслуговуємо на краще і що на всіх не вистачить.

Хоча за гроші не можна купити багато речей, їх нестача може призвести до непотрібних страждань. Реальність така, що настав час навчитися заробляти гроші.

ПОРАДА 2: Максимально використовуйте економіку креаторів

Ми всі є творцями, а інтернет дав можливість практично кожному отримати шматок пирога. Є багато чого, і ми розпещені вибором. Ваша чаша може незабаром наповнитися достатком, якщо ви тільки захочете.

ПОРАДА 3: Фріланс

Фріланс - це як мати боса. Мої коучингові клієнти також кажуть мені, що корабель вже відплив. Принаймні на певних платформах. Якщо ви не були серед перших, хто зарекомендував себе на Fiverr та Upwork кілька років тому, то сьогодні ви продаєте свою душу за кілька копійок і серйозний стрес. Є кращий спосіб.

Створити фінансову свободу. Почніть тут ⬇️

Дотримуйтесь цих порад, щоб почати будувати краще життя для себе вже сьогодні. Не будьте як моя мама. Ви можете змінити своє життя, коли захочете, вам просто потрібно вирішити піти на це.

Приєднайтеся до партнерської маркетингової програми. 80% брендів використовують партнерський маркетинг. Це безкоштовно. Партнерський маркетинг - це, по суті, обмін відгуками про продукт. Ми всі є споживачами. Більшість з нас пишуть відгуки в Інтернеті і не отримують нічого натомість. Якого біса ви витрачаєте свій час? Якщо ви збираєтеся витратити свої дорогоцінні хвилини на написання відгуку, принаймні переконайтеся, що вам за це заплатять. Вам навіть не потрібен власний веб-сайт або блог, щоб почати партнерський маркетинг. Поділіться своїми думками з посиланням у соціальних мережах, якщо це найкраще, що ви можете зробити.

Почніть вести блог вже зараз! - Ведення блогу схоже на створення портфеля нерухомості, за винятком того, що це коштує вам набагато менше грошей і набагато менше стресу та метушні. Ви навіть можете почати безкоштовно. Підключіть партнерський маркетинг і подайте заявку на показ реклами на вашому блозі, і все готово. Ви створили два нових джерела доходу, і це коштувало вам 0 доларів.

Напишіть електронну книгу - якщо ви ще не написали електронну книгу, ви багато чого втрачаєте. Про що писати? ПРО ЩО ЗАВГОДНО! Ось вам ідея. "20 супершвидких рецептів здорових веганських десертів з високим вмістом білка". А ще краще - продемонструйте свій талант. В'язання, кулінарія, малювання - все, що може допомогти іншим! Використовуйте безкоштовний шаблон від Canva, щоб створити книгу і безкоштовно опублікувати її на Gumroad. Gumroad також пропонує можливості партнерського маркетингу. Ви можете приєднатися до нього і почати рекомендувати продукти інших користувачів Gumroad, щоб заробляти ще більше грошей.

Почніть писати на таких платформах, як NewsBreak. Не знаєте, про що писати? Просто знайдіть у Bard найбільш обговорювані теми і скористайтеся будь-яким роботом зі штучним інтелектом, який створить для вас напівпристойний пост. З цими інструментами у вашому розпорядженні більше немає виправдань для того, щоб не заробляти гроші на написанні статей в Інтернеті. Незабаром вийде повний посібник з Newsbreak, а також один з найкращих на сьогоднішній день інструментів для генерації текстів зі штучним інтелектом, який повністю вразить вас.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

590.4KПрочитань
11Автори
451Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Виготовлення світлових зображень

    Бізнес на послугах фотодруку окупиться швидше, якщо запропонувати клієнтам нестандартні рішення. У пошуках нових ідей зверніть увагу на можливість робити фото, що світяться в темряві. Ексклюзивна послуга приверне нових клієнтів у фото-майстерні

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес-ідея
  • Заробіток $17.32 за відео на TikTok (прихований трюк!)

    На сайті цієї платформи є спеціальна сторінка, яка показує, скільки грошей вони заплатили авторам, і ви будете вражені щоденними доходами, які там вказані.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • Як заробити на Temu (до $100 000)

    Маркетплейс Temu наздогнав AliExpress за трафіком в Україні. За весну 2024 року відвідуваність сайту зросла більш ніж вдесятеро до 9,96 млн користувачів. Temu посідає першу сходинку серед топ-50 шопінг-застосунків в Україні, йдеться в дослідженні Devlight.

    Теми цього довгочиту:

    Temu

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Дякую за статтю!

Завжди мріяв про фінансову свободу. Я читав різні книги, і там були певні моделі того, як це мало б виглядати. Але в моєму випадку ця мрія стала свого роду рабством.

Зараз я шукаю свій шлях, і ваша стаття резонує з моїм бачення :)

Вам також сподобається