Вкладення на старті становитимуть від 300.000 гривень. Чистий прибуток залежить від обсягів продажів і величини поточних витрат. Отримати в середньому від 50.000 гривень реально. Термін окупності від 6 місяців.

Витрати на старті

  • Перша партія товару - 250.000 гривень;

  • Обладнання - 35.000 гривень;

  • Рекламні матеріали - 10.000 гривень.

Разом: 295.000 гривень.

Щомісячні витрати

  • Орендні платежі - 30.000 гривень;

  • Зарплата - 20.000 гривень;

  • Реклама - 15.000 гривень;

  • Закупівля товару - 70.000 гривень.

Разом: 135.000 гривень.

Вибір приміщення

Окремо розташоване приміщення не підійде, краще вибрати відповідне місце в торговому центрі. Там відвідуваність і інтерес до вашої продукції буде більшим. Вам підійде приміщення не більше 20 кв.м. Закладіть на оренду 10.000-20.000 гривень залежно від умов орендодавця.

Але обмежуватися тільки місцем продажу не варто. Беріть участь у всіляких ярмарках, фестивалях, виставках. Домовляйтеся про розміщення демонстраційних стендів із забудовниками, магазинами сантехніки та іншими.

Обладнання

Кілька стелажів, касовий апарат і меблі для продавця - мінімальний набір обладнання для точки продажу. Вкладати багато в оформлення магазину не доведеться: головним залишаються демонстраційні можливості товару.

  • Стелажі - 10.000 гривень;

  • Онлайн-каса - 10.000 гривень;

  • Термінал для еквайрингу - 15.000 гривень;

  • Меблі для персоналу - 10.000 гривень.

Разом: 45.000 гривень.

Як вибрати постачальника

Персонал

Хороший продажник - запорука успіху бізнесу. У просуванні відносно нового і технічно цікавого продукту навички продажів необхідні особливо. Співробітник повинен не тільки віртуозно розбиратися в дифузорах, а й уміти зацікавити ними потенційного клієнта. Відсоток з продажів стане додатковою мотивацією для продавця.

Вести бухгалтерський облік може співробітник віддалено або власник бізнесу. З метою економії власник може також виходити продавцем на зміну основному співробітнику. Закладіть у зарплатний фонд від 20.000 гривень.

Як рекламувати бізнес

Розумний ароматизатор повітря - продукт унікальний. Як і будь-який інший технологічний, але при цьому специфічний продукт, він потребує суворого влучання у свою аудиторію. Не розраховуйте на масовий попит, але шукайте свого покупця з доходом вище середнього.

Заведіть сайт, де розкриєте переваги свого продукту повністю, оновлюйте регулярно соцмережі. Чудовим (нехай і витратним) рішенням стане розміщення реклами в глянцевих чоловічих журналах, журналах про науку і техніку. Пропонуйте свій продукт готелям та гостиницям безпосередньо. Масові замовлення передбачають знижки, але прибуток можна отримати за рахунок кількості.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.2KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Ваш довгочит дуже цікавий! 🤩

Завтра його буде опубліковано в Twitter та на Facebook Друкарні.

🔸https://www.facebook.com/drukarniaua

🔸https://twitter.com/drukarniaua

Вітаємо!

Вам також сподобається