Діабетична пекарня - це бізнес зі зростаючою клієнтурою. За даними діабетичної асоціації, 2,3 відсотка населення хворіють на діабет. Ще 0,3 мільйона борються з переддіабетом. Діабетична пекарня буде привабливою для всіх, у кого діагностовано високий рівень цукру в крові. Крім того, ті, хто стурбований сімейною схильністю до цього захворювання, а також ті, хто не вживає вуглеводів, оцінять пропозиції без цукру або з додаванням цукру.

Дослідження

Вивчіть здорове харчування для діабетиків, щоб зрозуміти, які інгредієнти є корисними для людини, що бореться з проблемами з цукром у крові. Більшість лікарень пропонують заняття з діабетичного харчування, засновані на стандартах асоціації діабетиків (ADA). Зателефонуйте до місцевої лікарні, щоб дізнатися, коли буде наступне заняття.

Продукти

Визначтеся з продуктами, які ви будете пропонувати. Прийміть рішення про те, які продукти, що підходять для діабетиків, буде пропонувати ваша пекарня. Ідеї включають фруктові пироги без додавання цукру, печиво без цукру, кекси з цільнозернового борошна та замінників цукру, а також торти з низьким вмістом цукру.

Навчання

Пройдіть навчання. Відвідайте місцеву кулінарну школу, майстер-клас або знайдіть наставника, який навчить вас додавати смаку до випічки, придатної для діабетиків. Додатковий час, який ви витратите на навчання, окупиться кращим смаком їжі.

Приміщення

Знайдіть місце. Діабетична пекарня може краще працювати в районі з клієнтами середнього і старшого віку. Наприклад, студенти коледжів, можливо, ще не захворіли на діабет 2 типу, а в студентському містечку ви не зможете продати стільки продукції, скільки потрібно. Якщо можливо, знайдіть місце у великому місті, де багато ділових людей і туристів. Вам знадобиться магазин, в якому є місце для вітрин, комерційна кухня і який буде достатньо доступним, щоб приносити прибуток.

Переконайтеся, що обрана вами вітрина має комерційну зону, та отримайте необхідні дозволи.

Обладнання

Придбайте обладнання. Залежно від того, що входить у комплектацію вашого магазину, вам може знадобитися придбати: комерційні печі, міксери, стільниці, скляні вітрини, касовий апарат, охолоджувальні стелажі та холодильне обладнання. Деякі приміщення можуть бути вже обладнані більшістю з цих предметів.

Неймінг

Виберіть назву. Придумуючи назву вашої пекарні, переконайтеся, що перехожий зрозуміє, що ви пропонуєте діабетичну продукцію. Наприклад, ви можете назвати свій магазин "Без цукру". Інший варіант - використати своє ім'я і додати в кінці слова "діабетична пекарня".

Інтер’єр

Облаштуйте свій магазин. Розмістіть придбане обладнання в магазині. Виготовте вивіску для вітрини. Ви також захочете розмістити всередині невеликі столики для кафе і вирішити, як буде проходити трафік через вашу пекарню в найбільш завантажений час. Створіть будь-яку вивіску і повісьте її всередині магазину, а також виберіть, що буде розміщено на кожній вітрині.

Реклама

Розкажіть про себе. Приблизно за два тижні до відкриття віднесіть флаєри в місцеві компанії, розвісьте їх у громадських місцях, наприклад, на дошках оголошень у бібліотеках, а також роздавайте людям, що проходять тротуаром перед вашим магазином. Якщо ви можете собі це дозволити, розгляньте можливість інвестувати в кілька радіороликів з оголошенням дати вашого урочистого відкриття. Надішліть прес-релізи до місцевої газети, і, можливо, у вас візьмуть інтерв'ю для статті, що є безкоштовною рекламою.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

632.5KПрочитань
11Автори
468Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Стрижка газонів як бізнес-ідея

    "Зелений" бізнес - чудовий варіант для тих, хто любить природу і воліє працювати на свіжому повітрі. І одним із найприбутковіших його різновидів є бізнес на стрижці газонів

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес-ідея
  • Як почати заробляти $10 000 на місяць за 90 днів

    Очікуйте, що вам доведеться копати глибоко і працювати наступні 90 днів Я знаю, що більшість людей шукають швидкого рішення. Чарівну кулю, яка дозволить заробляти $10 000 на місяць, майже не працюючи.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • 30 грантів для бізнесу від ЄС, USAID, Mercy Corps та українського уряду

    У цій статті ми розглянемо 30 грантів від Європейського Союзу (ЄС), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), організації Mercy Corps та українського уряду, які пропонують фінансування від 2000 до 2,5 млн.

    Теми цього довгочиту:

    Гранти На Бізнес

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається