Публікація містить рекламні матеріали.

Як заробляти на продажі товарів (Comfy, MOYO...) - партнерський заробіток від магазинів

Як виявилося, сьогодні багато авторів навіть не знають про існування партнерського маркетингу в Україні, вкладаючи величезні ресурси та сили для заробітку на іноземних майданчиках, включаючи Amazon та Aliexpress. Насправді отримати відсоток від продажів дозволяють і багато місцевих торгових мереж і магазинів, включаючи MOYO, Comfy, Stylus, Touch, Foxtrot і багато інших. Сьогодні ми розповімо, як заробляти на продажі товарів цих інтернет-магазинів за допомогою свого блогу, групи у соціальній мережі чи інформаційного сайту.

Як працює партнерська програма?

Як показує практика, магазини неохоче створюють свої партнерські програми для співпраці з веб-майстрами чи блогерами. Та й немає такої потреби, адже є агрегатори.

✅ Із доступних для нас являється Admitad

Цей ресурс включає тисячі різних бізнесів, які підключаються, укладають договори та створюють свої маркетингові кампанії. У свою чергу, власники сайтів, груп, блогів можуть пройти модерацію в тій чи іншій кампанії та отримати свій персональний лінк для заробітку на продажі товарів/послуг тієї чи іншої торгової марки.

Як почати заробляти?

Якщо у Вас немає свого веб-сайту, бажано його зробити - це не складно, ось інструкція.

Якщо ж не хочете витрачати на цей час, то можна створити групу в Telegram і підключити її до Admitad.

Власне, можна спробувати зареєструвати навіть канал у цій контент-платформі (цей варіант не пробували, оскільки є і групи, і сайт).

1. Зареєструйтесь на Admitad;

2. Додайте платформу;

3. Виберіть веб-сервіс;

4. Вкажіть URL-адресу.

Далі необхідно пройти модерацію в тих інтернет-магазинах, товари яких плануєте рекламувати. Для цього все ж таки краще підходять групи, адже можна вказувати, де знижки, робити добірки, розповідати про вибір та інші тонкощі. Втім, варіантів багато – все залежить від вашої творчості.

Важливо розуміти, що магазини будут перевіряти Ваш трафік, та контент. Будь-який блог не пройде модерацію у окремих магазинах, але є універсальні майданчики на Адмітад, наприклад, Aliexpress.

Підписуйтесь на наш Телеграм, та дізнаєтесь ще багато цікавого!
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Блог | Заробіток | Ідеї
Блог | Заробіток | Ідеї@fFz6sN2PDtSjFzx

1.5KПрочитань
5Автори
6Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається