Як вести канал і не знімати відео, цікавить багатьох. Ми вже говорили про те, що можна брати короткі ролики та озвучувати свою думку чи начитувати текст на мікс красивих кадрів. Але там є якийсь ризик плагіату. Сьогодні я розповім про спосіб, у якому ви нічим не ризикуєте, а заробляєте на рекламних відео виробників.

У чому суть заробітку?

Ви берете готові ролики, склеюєте частини між собою, додаєте музику та публікуєте. Тобто ви нічого не знімаєте самі, не витрачаєте гроші на супер мікрофон і камеру, вам навіть англійською володіти не обов'язково.

Головне тут – тема. Безліч каналів заробляють на публікації роликів про меблі та інтер'єр. Вони беруть зняті самими виробниками рекламні матеріали, монтують із них своє відео та заробляють.

Зайдіть, наприклад, на канал MrCrimi. Тут в основному випуски про зручні, красиві та дивовижні меблі, ідеї меблів, тощо.

Випуски на каналі набирають мільйони переглядів. Навіть у нових роликів, як видно на скрині, вже по кілька тисяч переглядів.

На сайті SocialBlade ви можете переглянути статистику MrCrimi за місяць. Так, цей канал має понад 20 мільйонів переглядів за останні 30 днів. Це дає їм заробіток за рахунок монетизації від 4,7 до 75 тисяч доларів.

Навіть якщо канал заробляє мінімум — тих-таки 4,7 тис. доларів, то не забувайте, що це за місяць! Цієї суми цілком вистачить на безбідне існування.

Таких каналів – сотні. Це і Interesting and creative design, Future tech та інші. Деякі навіть не морочаться, щоб красиво оформити аватар. Тому що це не важливо: їхні ролики й так набирають море переглядів.

Що робити?

Алгоритм дій наступний:

  1. Створіть новий канал. У Google введіть «Створити канал YouTube, перейдіть за першим посиланням і заповніть форму.

  2. Назвіть канал. Вкажіть тут щось пов'язане з меблями, враховуючи, наприклад, англійське furniture: найкращі меблі, фантастичні ідеї меблів та інше. Увімкніть фантазію. Не знаєте англійської, придумайте українською та перекладіть у будь-якому перекладачі.

  3. Знайдіть ідею для ролика. Подивіться, що публікують інші та зупиніться на темі, яка вам подобається. Це можуть бути, наприклад, зручні спальні, ліжка-трансформери та інше.

  4. Знайдіть джерела відео. Під роликом, у якому знайшли ідею, подивіться залишені авторами посилання. Це сайти виробників таких меблів. Переходьте по них, дивіться та завантажуйте.

  5. Завантажте вибрані ролики. Використовуйте будь-який сервіс для завантаження. Це може бути, наприклад, SaveFrom.

  6. Знайдіть чудову музику. В особистому кабінеті Ютуб є розділ "Фонотека". Тут зібрані треки, які дозволяє використовувати платформу.

  7. Створіть своє відео зі скачаних роликів та музики. У будь-якому відеоредакторі створіть проект, куди вставте чужі матеріали та музику. На телефоні це зручно робити в InShot.

  8. Відредагуйте, щоб було чудово. Зайві частини можна вирізати.

  9. Вставте назву меблів, які показують у ролику через «додати текст» або «титри». Текст ставимо у той шматок, де показують конкретний товар.

  10. Експортуйте готове відео та збережіть на ПК.

З роликом на цьому все.

Не бійтеся санкцій за плагіат: відео всі рекламні та продавці будуть вам лише вдячні за їхнє поширення. Ютуб вам теж підключить монетизацію і ви зароблятимете.

Тепер зробіть прев'ю – обкладинку вашого відео. Важливо, щоб вона була яскравою та приваблювала глядача, щоб по ній перейшли більше людей.

На інших каналах часто ставлять два зображення найцікавіших предметів меблів. Просто зробіть пару кадрів із ваших завантажених відео через опцію «зберегти кадр». А потім у Canva через мініатюру YouTube зробіть свою заставку.

Достатньо поставити два кадри поруч, а між ними зробити тонке поле-розділювач. Приблизно, як на малюнку нижче.

Далі вигадайте назву відео. Це один із найважливіших моментів. Назву потрібно SEO-оптимізувати. Тобто використовуйте популярний ключовий запит на тему ролика. Наприклад, якщо відео у вас про кухні, то зважте на фразу «компактна зручна кухня», але розбавте її своїми словами. Наприклад: «фантастично зручна та компактна кухня для сім'ї».

Якщо ви зробите назву англійською, її побачать більше людей. Просто зробіть переклад у Google-перекладачі.

В описі також використовуйте ключовий запит. Тут просто коротко напишіть про що ролик і дайте посилання на сайти виробників.

Обов'язково пропишіть теги до відео, тобто відповідні ключові запити. Їх легко знайти за допомогою безкоштовного розширення для браузера VidIQ. Встановіть його і під кожним роликом каналів-конкурентів ви бачитимете їх теги. Використовуйте ті, що вам підходять.

Викладіть відео на канал. Все.

Публікуйте частіше такі ролики, можна кілька разів на день. Так більше шансів, що якесь відео помітять і ваш канал приверне увагу. Тоді ви швидше зберете потрібну кількість підписників та переглядів, щоб вийти на монетизацію.

Як прискорити монетизацію?

Використовуйте Utify. Платформа просуватиме ваше відео через рекламу Google. Це дасть вам активних глядачів, лайки та перегляди.

Просто перейдіть на utify.io. Натискаєте "Запустити зараз".

Як мету вибираєте "просування каналу", вставляєте посилання на канал, і вказуєте, які ролики потрібно просувати. Якщо вибрати опцію «Автоматично», Utify сам вибере все необхідне.

Далі вкажіть, у яких країнах хочете показувати відео, кому (стаття та вік аудиторії), і який бюджет плануєте витратити на просування.

Платформа гарантує за 400 гривень близько 20 підписників та 1200 переглядів.

Висновок

Ви можете заробляти на YouTube на рекламних відео виробників меблів. Знайдіть канал, який вже набирає мільйони переглядів на таких роликах та виберіть цікаву вам ідею.

Пройдіть за посиланнями в описі і знайдіть конкретні рекламні відеоматеріали від продавців товарів. Скачайте їх і склейте свій ролик, додавши музику без авторських прав із фонотеки YouTube. Зробіть гарне прев'ю, оптимізуйте назву та опис під ключові запити та додайте теги.

Чим частіше ви публікуєте такі ролики, тим більше шансів вийти швидше на монетизацію. Щоб не чекати, доки якийсь ролик «залетить», скористайтеся послугами просування каналів на платформі Utify. Вже за 400 грн. вони обіцяють 1200 переглядів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

624.5KПрочитань
11Автори
464Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається