Як заробляти $450 щодня, викладаючи пісні в інтернеті за лічені хвилини

Зміст

Як збільшити свій дохід, розміщуючи пісні в Інтернеті у вільний час.

154 мільйони людей прослухали цю пісню. Який звук, розбийте його на частини, так! Чули, що за одну цю пісню можна заробити 500 000 доларів США. Але, рок-зірки, 1,3 мільярда людей прослухали цю пісню, що робить її найпопулярнішою ямайською піснею всіх часів.

Я думаю, що мій калькулятор не може осягнути таку математику. Рок-зірки, уявіть собі.

Коли мені було 10 років

Коли мені було 10 років, ми з двоюрідним братом написали пісню, яка, ми були впевнені, очолить хіт-парад Billboard по всьому світу. Ми знали, що ця пісня зробить нас багатими знаменитостями, якими ми були народжені бути. Я пам'ятаю цю пісню донині - у приспіві було щось на кшталт «Why won't you my o b uh uh, why won't you my o b uh uh». І якщо ви не знаєте, що це означає, це означає «не лізь не в свої справи».

Після кількох виступів перед друзями та родичами ми швидко зрозуміли, що наші голоси ледь середні, а пісня досить посередня. Наші мрії про білборди розвіялися, коли ми зрозуміли, що якщо ми зробимо спів і написання пісень нашою повсякденною роботою, то буквально помремо з голоду.

Платформа штучного інтелекту для початківців

Але хто б міг подумати, що завдяки платформі зі штучним інтелектом для початківців ми зможемо перенаправити ці мрії та створювати чудову музику, не забуваючи, як співати? Не те, щоб ми тоді вміли співати, але ви розумієте, що я маю на увазі - як написати пісню і як створити ритм. Це надія для всіх нас, рок-зірок, навіть якщо у вас немає музичної або творчої кісточки в тілі.

У цьому посібнику для початківців я розповім вам, як заробляти 450 доларів на день, публікуючи пісні в Інтернеті. Ми будемо розміщувати ці пісні на семи авторитетних, легальних платформах для заробітку. Отже, якщо ви шукаєте легкий спосіб заробляти залишковий дохід з будь-якої точки світу, або якщо ви творча дитина, яка хоче розважатися в Інтернеті і заробляти більше грошей, ніж ваші батьки, або якщо ви, як і я, мріяли стати всесвітньо відомим співаком, поки не зрозуміли, що ваш голос був просто середнім, але ви все ще маєте палке бажання здійснювати свої мрії, або якщо ви музикант, музичний продюсер, студійний інженер, вам також потрібно подивитися це. Тому що, якщо ви, як музикант, не будете обережні, те, чим я збираюся поділитися в цій статті, з часом зробить вас або застарілим, або оптимальним. Вибір буде за вами.

Крок 1: Напишіть свій хіт

У цьому відео ми не будемо орієнтуватися на дорослих. Ви можете створювати пісні для дорослих, але ми орієнтуємося на дітей і зосередимося на цій ніші, тому що діти набагато більш пробачливі і, звичайно ж, менш суворі.

Ми будемо використовувати цю підказку в ChatGPT: «Дайте мені ідеї назв дитячих розвиваючих пісень». Рок-зірки, як ви можете бачити, у нас є кілька варіантів з цього запиту. Ми виберемо першу, а саме «ABC Adventures».

Далі ви вводите в ChatGPT запит: «Напишіть мені чіпляючу, надихаючу, розвиваючу пісню для дітей під назвою “ABC Adventures”. Очевидно, що ви можете замінити пісню, яку ми створюємо, на будь-яку іншу пісню, яку ви створите у підказці. Рок-зірки, я думаю, що ця пісня виглядає чудово. Погляньте на неї, поки я прокручую вгору: «А - дивовижні, ви саме такі. B - хоробрий, ти можеш піти далеко. С - це впевненість у всьому, що ти робиш. Це дуже добре, і мені подобається, що це додасть впевненості молодим людям».

Крок 2: Створіть свою пісню

Отже, рок-зірки, ми переходимо до Кроку 2, на якому ви будете створювати свою пісню. Тепер, коли у нас є текст, ми скористаємося платформою під назвою SonicAI. Перейдіть до браузера, натисніть на посилання або погугліть «SonicAI», і ви зможете використовувати цю платформу на 100% безкоштовно, щоб почати роботу.

На домашній сторінці платформи натисніть на це повідомлення з написом «Спробувати додаток». Виберіть «Зареєструватися», створіть обліковий запис, і я збираюся використовувати свою адресу електронної пошти Google для створення облікового запису і просто швидко слідувати підказкам, щоб завершити реєстрацію. Ось хороша новина - ви можете використовувати платформу без створення облікового запису, якщо хочете поекспериментувати, не вносячи свою інформацію в платформу.

Виберіть свій жанр, і в цьому прикладі ми виберемо «Дитячий». Тепер ви можете скористатися підказкою, як ви бачите тут, на сайті, щоб згенерувати текст, або ви можете отримати свій власний текст, що ми і зробимо.

Давайте виберемо «У мене є текст» і просто перейдемо до ChatGPT, як це роблю я, і скопіюємо і вставимо текст в цю програму. Тепер видаліть заголовки, такі як «Куплет 1» або «Приспів», щоб пісня була плавною, і ви також можете скопіювати і вставити назву вашої пісні, тому що ви збираєтеся створювати кілька пісень, тому хочете знати, що до чого.

Виберіть співачку, і ми обираємо Наталі, але у вас є ще два варіанти, з якими ви можете поекспериментувати. Там, де написано «Виберіть зображення», ви можете створити зображення для своєї пісні. Просто створіть його на Canva, і ви можете зробити це безкоштовно.

Завантаживши наше зображення, ми обираємо «Відобразити» і даємо йому хвилину або дві. Рок-зірки, невже ви думаєте, що ми можемо так просто створити цілу пісню з бітом, треком і вокалістом за допомогою штучного інтелекту? Давайте ввімкнемо нашу пісню: «Дивовижний ти, хоробрий...»

Рок-зірки, це лише пісня. Пізніше я покажу вам крок за кроком, як перетворити цю пісню на відео і заробити ще більше грошей. Але щоб відповісти на питання, я думаю, що ми можемо використовувати ШІ найпростішим способом, і це було безкоштовно, тому що ми створили лише одну пісню. Я додам посилання в опис, щоб ви могли послухати повну версію пісні, тому що я розмістив її на своєму дитячому каналі.

Крок 3: Поділіться своєю піснею зі світом

Тепер, рок-зірки, у нас є наша пісня, настав час поширити її у світі. Ми зробимо це на кількох платформах, але вам не доведеться заходити на кожну з них, наприклад, Spotify, YouTube, Amazon Music, Apple Music, і робити це окремо.

Існує інструмент під назвою DistroKid, і коли ви реєструєтесь, ви можете заплатити 23 долари на цілий рік за необмежену кількість завантажень музики. Це не так вже й дорого, але якщо ви хочете завантажувати музику безкоштовно на всі ці платформи, ви завжди можете зайти на Spotify, Apple Music або ще кудись і завантажити свою музику, і, наскільки я знаю, ви зможете зробити це безкоштовно.

Тепер, коли ви завантажуєте музику, просто введіть кількість треків, створіть собі ім'я артиста, тому що ми на порозі прориву до слави, тому нам потрібне ім'я артиста. Завантажуйте свою музику, заповнюйте деталі, пов'язані з назвою треку, а також додайте інформацію про автора пісні, адже хто дізнається, що ваша пісня була створена за допомогою ШІ?

Тепер ви відправляєте свою пісню і чекаєте, і, як правило, на таких платформах, як Spotify та багатьох інших у цьому списку, вона з'являється від 24 до 48 годин. З огляду на це, як зробити так, щоб наші 450 доларів за публікацію виправдали себе?

Наприклад, для Spotify ми націлюємося на 100 000 потоків, переглядів або відтворень. За 100 000 переглядів ви заробите від $300 до $500. Отже, ми орієнтуємося на $450 на день, тому що ми прагнемо отримати 100 000 переглядів на день, і, звичайно, це буде залежати від країни слухача, від того, чи він користується преміум- або безкоштовним акаунтом, тощо.

Наступна платформа, де ми збираємося перетворити це на відео, - це YouTube. Вам потрібно створити канал на YouTube. Ви зможете заробити за 100 000 переглядів від $100 до $400 за такий тип контенту.

Отже, рок-зірки, давайте почнемо створювати і поширювати свої пісні. Пам'ятайте, що послідовність і якісний контент - це ключ до досягнення 450 доларів на день. Щасти вам!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.2KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається