TapSwap: як прокачатись на максимум перед лістингом. Повний огляд тг тапалки ТапСвап

У цій статті ми обговоримо глобальне оновлення в tapswap, можливі критерії для майбутнього дропу, на що зараз варто витрачати свій час і мої очікування щодо лістингу, який дроп варто чекати і багато іншого.

Що таке TapSwap?

TapSwap - це криптовалютна гра у форматі click-to-earn, в якій користувачі заробляють токени TAPS просто натискаючи на екран своїх пристроїв.

Посилання на гру: TapSwap

Які є способи збільшення заробітку у TapSwap?

У TapSwap передбачено кілька способів збільшення заробітку:

Мульти-тап: Додаткові пальці для збільшення заробітку з кожного натискання.Ліміт енергії: Збільшення запасу енергії для триваліших ігрових сесій.Швидкість відновлення: Збільшення швидкості відновлення енергії.Tap Bot: Бот, який збирає монети у вашу відсутність.Boosts: Тимчасові покращення, такі як "Tap Guru", що збільшують заробіток з кожного натискання в 5 разів.

Оновлення тапалки TapSwap

Тепер, окрім вкладки, де ми з вами тикаємо на кнопку та отримуємо монети, як у ноткоіні, у нас додалася вкладка місто.

Додатково у нас з'явилася нова валюта, яку ми маємо з вами формувати. Тут все дуже просто: покращуєте будівлі і збільшуєте свій пасивний дохід.

За заявою розробників це буде одним із бонусів до вашої дропу в майбутньому.

Ще зазначу, що за прокачування нам дають зелені алмази. Їх можна використовувати як прискорення роботи будівельників або купити ще одного будівельника за 100 алмазів.

📍 Якщо не хочете чекати, то можна просто задонатити та взяти ці зелені алмази за гроші. Їх, до речі, можна витратити у вигляді подвійного бусту на заробіток монет за тапи.

Додатково у нас з'явився лічильник переглянутих відео, тому активно дивимося відео у розділі завдань. І також ці бали потрібні у нас для прокачування будівель у розділі міста.

Важливо ще згадати, що Тапсвап додали можливість підключення гаманця. Будь-який TON-гаманець, будь ласка.

Як отримати дроп TapSwap?

Найцікавіша тема – це критерії для дропу. Звичайно, основний критерій у нас будуть монети на балансі, який ви натапали.

Якщо спиратися на критерії, який у нас враховував Notcoin, то бралися до уваги ще спалені бусти.

📍 Наступне, на що я також звертав увагу, в принципі, весь розділ міста. Збільшуємо з вами прибутковість, качаємось по максимуму, тому що є така ймовірність, що це може стати вирішальним фактором.

Багато хто вже розчарувався в таплаках у принципі, і особливо не вірить у будь-яку перспективу. І просто тих, хто не брав участі в цьому заході з містом, можуть сильно обрізати.

💎 Сюди ж додаємо кількість алмазів на вашому балансі та, додатково, кількість переглянутих відео. І можливо за запрошених друзів також будуть додаткові бонуси.

Ну і додатково з'явився у нас також розділ Swap.

Це у нас основний продукт від проекту у майбутньому. Тут у нас буде реалізовано свою децентралізовану біржу на блокчейні TON.

Коли та де буде лістинг TapSwap?

Лістинг TapSwap планується у третій чверті 2024 року, тобто на все про все у нас залишилося трохи більше місяця до кінця вересня.

Лістинги нам обіцяли на великих біржах. З таких варіантів я чекаю на TapSwap на біржі OKX і на біржі ByBit.

📍 Справа в тому, що ці біржі опублікували цілі статті, присвячені TapSwap. Це було в нас так само і з ноткойном. Спочатку стаття, а потім лістинг. Тому і лістинг TapSwap чекати тут точно варто.

Перспективи та дроп TapSwap

Чекати на повторення історії з Notcoin точно не варто, хоч і функціонал тут просто один в один. Я ставив би, напевно, на третину того, що дав Notcoin. Це буде вже добрим виходом.

У скарбничку проекту кажуть цифри: другий після хом'яка за всіма соціальними метриками.

☝🏻 Також Павло Дуров висловився дуже приємно про проект загалом. Але і це точно повинно означати, що сам TON у щільному коннекті із творцями. Якщо лістинг у нас не перенесуть, то чекаємо на вихід на навколотопові біржі. Binance я тут не чекаю.

Далі вже залежатиме від команди, який шлях вони виберуть. Поки що, в цілому, реклами в додатку у нас немає, крім відео від самих творців і вектор для розвитку продукту обраний непоганий.

Тому, поки очікування такі, не прямий вау, напевно, щось посередині.

Підпишись на мій телеграм там актуальні новини та інструкції по проектам.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

144.4KПрочитань
0Автори
56Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • Лістинг DOGS. Як продати ціна та токеноміка собак.

    Токен однієї з найпопулярніших «тапалок» у месенджері Павла Дурова почне торгуватися на криптобіржах 20 серпня в 15:00. Лістинг DOGS відбудеться на всіх tier-1 біржах.

    Теми цього довгочиту:

    Dogs
  • Оновлення Tappy Town вже доступно в TapSwap.

    У грі потрібно покращувати різні будівлі, щоб збільшити швидкість майнінгу кубів, які у свою чергу використовуються для покращення інших будівель. Перша будівля покращується лише за переглянуті відео. Деякі рівні покращуються за монети taps

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається