Яр Линський приїхав до Херсону. Херсонський знатник вдома.

Яр Линський зі своєю сестрою Софією. Фото із Instagram
«Серед руїн та страху я відчуваю дивний затишок, наче фортепіано грає мелодію серед шторму» — так коментує своє перебування в Херсоні таролог Яр Линський.

Приїхав Яр Линський у рідне місце, разом зі своєю сестрою — Софією, за його словами, на рітріт, для відпочинку, йому треба було відчути рідну землю, свій дім та побачити рідних.

Цей ретріт став найкращим рішенням за останній час. Незважаючи на небезпеку, дім є дім. Немає нічого важливішого за родину та той спокій, який вона дарує. Херсон відрізняється від Одеси своїм спокоєм, ще більшим спокоєм, ніж Одеса. Хоча Одеса теж спокійна і релаксна, Херсон, як на мене, ще спокійніший. Я лежав на зеленому газоні, багато писав текстів, віршів, прозу…Протягом всієї подорожі я майже не займався роботою чи справами - тільки відпочивав і насолоджувався кожною миттю. Це було дуже важливо для мене, бо я відчув, наскільки цінним є цей час із близькими.

Яр Линський із своєю сестрою Софією. Фото із Instagram

Також таролог поділився тим, що робив собі розклади для самого себе, що робить в край рідко, Яр проаналізував свій стан за допомогою карт Таро, та зрозумів, куди рухатись далі.


Доречі, наша редакція зацікавилась, чому Яр Линський називає себе херсонським знатником, що таке знатиник?

Історія починається з того, що одного разу, коли Яр писав прогнози у свій телеграм канал, робив передбачення, він відчув на душі велику тривогу. Колоди карт віддавали йому знаки, що щось страшне загрожує його рідному місту та області.

В той день Яр зробив неабияке передбачення: підрив Каховської ГЕС й записав відео у ТікТок.

Тут йде саме вода, тут саме природа. Це буде жах. І для людей тут перекрите дихання, людям нічим дихати. Людям перекриває вода, тваринам. Це як екологічна катастрофа. — казав в своєму відео Яр Линський.

Незважаючи на те, що він ніколи раніше не передбачав подій такого масштабу, він був наполегливий у своєму попередженні. Відразу після сеансу він висловив свої пророцтва у каналі, він допомагав розібратись людям, які залишились в окупованій частині Херсонщини, як краще поступити.

Пізніше, коли підрив стався, Яр відчув найбільше за все життя єднання зі своєю рідною землею - Херсонщиною, ще більше єднання. А раніше, рівно за місяць до деокупації Херсона, Яр Линський побачив це, та також про це повідомив, що люди протягом місяця можуть чекати деокупацію.

Його віру в Херсон та його здатність проникнути у таємниці міста зробили його справжнім херсонським знатником, людиною «тією, що все знає» й може бачити більше.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Українська Езотерика
Українська Езотерика@esotericaukraine

Онлайн журнал

882Прочитань
0Автори
1Читачі
На Друкарні з 28 травня

Більше від автора

  • Яр Линський на премʼєрі нового українського горрору — «Конотопська відьма»

    20 серпня в Українському домі відбувся допрем'єрний показ українського містичного горрору "Конотопська відьма". Фільм розповідає історію кривавої помсти відьми з Конотопа російським окупантам, яка вражає своєю атмосферою та глибиною сюжетної лінії.

    Теми цього довгочиту:

    Кіно
  • Нове шоу Марії Тихої

    На YouTube стартувало нове захоплююче шоу під назвою «Бісануті», яке об'єднує унікальну комбінацію відьми Марії Тихої та треш-блогера Андрія Мартиненка.

    Теми цього довгочиту:

    Таро
  • Яр Линський: Про Курськ

    Стаття аналізує прогнози Яр Линського про Курськ, включаючи його передбачення річної давності про можливе просування українських військ у Курську, яке підтверджується подіями. Розглядаються актуальні бойові дії, можливість захоплення Курської АЕС та потенційні наслідки.

    Теми цього довгочиту:

    Таро

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається