Запрошую до знайомства

Хто така Іка Северин (Ika Severus) і чого вона хоче?

Вітаю!

Мене звуть Іка Северин і я хочу розповісти про себе декілька слів.
Я почала писати вірші та прозу ще з дитячих років. Найбільше чернеток в моїй шафі можна знайти за період підліткового віку, коли я (як і всі) почала шукати себе, відрикла для себе прекрасний світ серіалів, фільмів, художніх оповідань сучасності. В ті дні я постійно щось писала. Начастіше мене можна було знайти в місцевій кав’ярні, куди я приходила лише випити кави, але в роздумах про життя я починала вигадувати свої історії і мені потрібно було це записати терміново (!). Скажу, що тоді, не дивлячись на те, що зі мною траплялись такі випадки маййже завжди, я не мала з собою жодного папірця, тому частенько писала на серветках кафетерію, а вдома вже переписувала в свій робочий блокнот.
З часом я зрозуміла, що все таки потрібно брати з собою записник, інакше я можу втратити свої “золоті” записи.

Не хочу різко переходити до публікацій тут в Друкарні, але точно знаю, що опис мого життя нікому не буде цікавим. В усякому разі поки що. Тому я просто розповім що я тут збираюсь публікувати.

Вже давно я мрію написати роман з використанням різних фентезійних атрибутів. Я почала писати як мінімум три різні історії. Всі ці записи я маю в більшості записані лише на папері, хоча і були спроби набирати та продовжувати писати вже використовуючи ноутбук. Але завжди щось не давало мені писати далі, здавалось ніби моїх знань та вмінь просто не вистачає, щоб це завершити.

Завжди в моїх історіях повинна відбутись якась глобальна бійка, протистояння, війна. Саме цим вони всі між собою пов’язані, хоча мають різних героїв та абсолютно різні історії. Зараз, коли я пишу “Пункт незламності: стрибок довіри” я не відчуваю тієї безвиході, що була раніше. Тепер я впевнена в собі, я знаю що я хочу написати, я знаю що буде далі, знаю як цього досягнути, і тому я вірю, що нарешті я напишу свій роман, який обов’язково надрукую.

“Пункт незламності: стрибок довіри” я пишу на основі війни в Україні. В ній приймають участь не лише наші славні ЗСУ, а і студенти університету з надприродніми можливостями. Університет стане ключовим місцем, що допоможе українцям не лише вижити, а відстояти свою свободу, визволити Україну від всіх тенет, що тримали її всі роки існування і нарешті позбавитись стереотипу “третьої країни”.

Слідкуйте за публікаціями, залишайте реакції та коментарі. Я буду щиро вдячна за кожну вашу дію. Розвиваймо українське разом!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Іка Северин
Іка Северин@ikaseverus

61Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 22 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається