Українці готові платити за душевні розмови: скільки коштують послуги друга на OLX

На сайті з оголошеннями трапляються дуже дивні пропозиції, навіть щодо послуг звичайних дружніх розмов.

Українці, яким потрібно з кимось поговорити, причому необов’язково особисто, а навіть через інтернет-переписку, можуть заплатити гроші так званим друзям на годину. Подібних оголошень на порталі OLX дуже багато, а вартість послуги починається з 50 гривень.

Скільки в Україні коштує друг чи подруга на годину?

Знайти співрозмовника, який готовий все вислухати й допомогти порадою, або ж просто втішити у складний час, може бути важко. Не кожна людина має хороших друзів, з якими несоромно ділитися особистими думками й хвилюваннями. У такому випадку словесну підтримку надають співрозмовники з погодинною оплатою.

Як вказано в одному з оголошень на OLX, настала осінь, а разом із нею прийшли довгі вечори, коли хочеться поспілкуватися від душі, обговорити особисті питання або проблеми. Для цього можна замовити послугу співрозмовника у месенджері чи телефоном.

 | Фото: Скріншот

"Я готова вислухати, порадити щось або просто поділитися з вами теплом дружнього спілкування. Розумію, що в умовах війни потрібна підтримка та розуміння. Давайте разом намагатися зробити світ теплішим і дружнішим", – йдеться в оголошенні, одному з багатьох на OLX.

Вартість такої послуги коливається від 50 грн за годину до кількох сотень, залежно від умов. Якщо замовити лише переписку, то ціна в середньому – 100-200 грн. Хто потребує чути живий голос, може заплатити за розмови телефоном, але тоді доведеться віддати 300-400 грн за годину.

Що цікаво, немає пропозицій особистих зустрічей та розмов віч-на-віч. Лише дистанційна переписка або телефонна балаканина. Оплату просять на банківську карту, здебільшого наперед.

Комісії за успішні угоди на OLX

На платформі почали тестувати нову технологію – зняття комісій за відправку замовлень через послугу "OLX Доставка". Її запустили в тестовому режимі ще 20 липня, тоді комісії брали з користувачів, яку купували товари в категорії інструментів, предметів інтер’єру та продуктів харчування.

Принцип роботи такий:

  • покупець замовляє продукцію з "OLX Доставкою";

  • оплачує товар онлайн;

  • продавець підтверджує замовлення;

  • відправляє згідно з автоматично сформованими реквізитами;

  • клієнт забирає річ на пошті, що свідчить про успішність угоди;

  • продавцеві надходить на картку сума з вирахуванням комісії.

Розмір становить 1% від суми плюс 10 грн. Якщо в одному замовленні оформлюють угоду на кілька одиниць товару, то відсоток помножується на кількість. Наприклад, при купівлі чотирьох штук комісія дорівнюватиме 4% від вартості.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

634.4KПрочитань
11Автори
468Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Стрижка газонів як бізнес-ідея

    "Зелений" бізнес - чудовий варіант для тих, хто любить природу і воліє працювати на свіжому повітрі. І одним із найприбутковіших його різновидів є бізнес на стрижці газонів

    Теми цього довгочиту:

    Бізнес-ідея
  • Як почати заробляти $10 000 на місяць за 90 днів

    Очікуйте, що вам доведеться копати глибоко і працювати наступні 90 днів Я знаю, що більшість людей шукають швидкого рішення. Чарівну кулю, яка дозволить заробляти $10 000 на місяць, майже не працюючи.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • 30 грантів для бізнесу від ЄС, USAID, Mercy Corps та українського уряду

    У цій статті ми розглянемо 30 грантів від Європейського Союзу (ЄС), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), організації Mercy Corps та українського уряду, які пропонують фінансування від 2000 до 2,5 млн.

    Теми цього довгочиту:

    Гранти На Бізнес

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається