Заробіток на прогнозах 💸 Дядько Франклін

Ця тема існує десятиліттями. Змінюються лише джерела привертання трафіку (і це стається рідше). Алгоритм такий: ви створюєте канал, де публікуєте різні прогнози на спортивні події. Залучаєте трафік. Звертаєтеся до аудиторії щодо унікальної події: "ЖБ" (жорстка безумовна ставка) — це означає подію, яка з ймовірністю 100% спрацює. Це може бути під приводом узгодження, інсайдерської інформації або унікального аналізу.

Спочатку не треба продавати цей прогноз. Віддайте його безкоштовно. Скажіть, що ви отримаєте 25% від перемоги. Наприклад, 10 людей звернуться до вас. П'ятеро з них отримають один прогноз (перемога команди "1"), ще 5 людей отримають протилежний прогноз (перемога команди "2").

По завершенні події в будь-якому випадку перед половиною людей ви виглядатимете експертом, і на підставі досвіду 100% людей відправлять вам ваші 25%.

Далі вибирайте шляхи: розділяйте цих 5 на 2/3 і знову даєте їм прогноз. Або продавайте за реальні гроші. З досвіду, в 90% випадків ці люди повернуться і придбають вже платний прогноз у вас.

Іншим п'ятеро пишемо, що на жаль, 1 з 15 ставок все ж таки не виграє. В наступний раз обов'язково вийде.

Додаткове монетизування цієї теми полягає в тому, що можна створити реферальне посилання в букмекерській компанії і отримувати додатковий прибуток від рефералів (людей з каналу, які зареєструються за цим посиланням).

СРА (вартість за дію) — це модель, при якій рекламодавець платить афіліату за те, що привернуті ним користувачі виконують на сайті БК певну цільову дію. Зазвичай партнер отримує винагороду за кожного нового гравця, який здійснив депозит. При цьому замовник може виплачувати фіксовану суму за кожного нового клієнта або відсоток від суми депозиту. RevShare (поділ прибутку) — модель співпраці, при якій замовник виплачує партнерам відсоток від свого прибутку, отриманого від привернутих клієнтів. Кожна афіліатська програма самостійно визначає, який відсоток від доходу буде перераховуватися афіліатам як грошова винагорода. Беттінг-партнерки, які використовують цю модель, часто підтримують пожиттєві відносини з афіліатами. Це означає, що партнери продовжують отримувати прибуток, поки привернуті ними користувачі приносять прибуток букмекерській компанії. Гібридна або змішана модель. Вона поєднує дві вищезазначені моделі. За її використання рекламодавець спершу виплачує партнеру фіксовану суму за цільову дію, привернутого гравця, а потім перераховує йому відсоток від програшів гравця.

Ви дізнаєтеся умови на сайті афіліатської програми, обираєте підходящі, генеруєте посилання (все інтуїтивно зрозуміло) і відправляєте їх своїм підписникам/клієнтам.

Існує модель, коли можна навіть нічого не продавати, просто спонукати до афіліатської програми, але зараз це працює гірше.

Це той самий арбітраж трафіку. Вертикаль: беттінг (ставки).

Звідки брати трафік? Найефективніші джерела: купівля реклами у блогерів (спортсмени, тіктокери); закупи в межах телеграму (суміжні теми або спортивні канали); трафік з TikTok (органічний).

Подумайте, як в сучасних реаліях втілити це в десятки тисяч $.

ТЕЛЕГРАМ

На зв’язку 🤝 Дядько Франклін

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дядько Франклін
Дядько Франклін@franklin_corp

Money making в телеграмі

814Прочитань
0Автори
7Читачі
На Друкарні з 28 березня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається