Заробіток на ТікТок без зйомок

Твій смартфон може приносити прибуток за допомогою Tik Tok та існуючого контенту (якщо знати що робити).

Потенціал прибутку обчислюється кількістю пристроїв та вільного часу, але якщо виділяти по 2 години на день, і на 1 пристрої працювати, то свою $1000 можна знімати.

Якщо вам цікаво те, як монетизувати існуючий контент, і як потрапляти з неунікальними за своєю суттю відеороликами у рекомендації, а потім знімати вершки з різних партнерських програм або своїх продуктів (курсів, мануалів та інше).

Як і обіцяв, даю вам цей гайд, щоб ви могли не погано так підняти додатково грошей, а хтось може взагалі за основу візьме поки ще живе Тік Ток.

Загалом це не схема, а гайд з налаштування, тому що він важливіший, а вже чим монетизувати, самі можете вибрати на каналі. Розберемо про партнерські програми, і свої навчальні продукти на цій неділі.

Тепер перейдемо до суті

Вам напевно знайомо, коли ви знімаєте або берете чийсь і унізалізуєте його на максималках через відображення по горизонталі, корекцію кольору та інші плюшки, а ваше відео все одно не заходить, хоча ви були в ньому впевнені?

Навіть якщо оригінал був на кілька лямів переглядів, і ви зробили по суті унікальне, воно взагалі набрало або нуль, або 20-100 переглядів і не росте.

Насправді все вирішується просто. Соцмережа помітила твій старий обліковий запис як "не цікавий" і вирішила перестати давати покази тобі. Зовсім.

Саме тому питання більше технічне, а не творче.

Розігріваємо новий обліковий запис

Нам потрібно за підсумком отримати кристально-чистий акаунт, який даватиме стільки показів, що спочатку взагалі не віриться, що це працює.

Чисте залізо

Або інший смартфон (батьки, друзі тощо), або скидаємо свій до заводських налаштувань.

Найкращий варіант взагалі це працювати через емулятори типу NOX (вивчаємо самостійно через You-Tube, а то там на кілька статей інформації).

Чистий IP

Треба перевіряти свій IP на чистоту, тому що він може бути в чорному списку, тому заходимо на сайт Whoer.net, перевіряємо чистоту своєї системи та адреси айпі, підозрілі моменти будуть позначені червоною точкою, або червоною заливкою.

Якщо сайт пише, що йому щось не подобається, то міняйте інтернет (вай-фай), нова Sim-ка або ставте свій проксі - кому як зручно.

Найкраще працювати з різних сімок, якщо наприклад потім окремий апарат придбати, то можна спокійно заробляти гроші далі, не напружуючи свій особистий.

Дані для реєстрації

Найкраще реєструватися поштою, тому що її найпростіше дістати, ніж ту ж Sim. За статистикою Тік Ток найбільше любить облікові записи зареєстровані на пошти від Gmail (вище траст).

Важливо: не можна реєструвати кілька облікових записів на одні дані.

Реєстрація облікового запису

Все просто, робимо попередні три дії: завантажуємо програму з чистого заліза з нового IP та на свіжу пошту. Аватарку ставимо нейтральну.

Прогрів облікового запису контентом

Грітимемо 4 дні. За цей час треба: гортати стрічку рекомендацій, ставити лайки, писати адекватні коментарі на чужих відео, ще буде плюсом, якщо підпишетесь на когось, і отримаєте взаємні підписки. Так само не забуваємо переписуватись у месенджері.

Ви повинні поводитися як звичайний користувач, потрібно показати що ви тут людина нова, і не належите до злісних порушників правил.

Завантажувати ролики в перші дні НЕ МОЖНА, тому що є велика ймовірність, що на не прогрітому обліковому записі ролик не зайде в рекомендації. ТікТок позначить ваш обліковий запис як не цікавий, і відповідно шанс виходу в рекомендації наступних роликів буде набагато нижчим.

Висновок

Навіть самий кристально чистий обліковий запис це не стовідсоткова гарантія виходу відео в рекомендації, але за таким алгоритмом ви знизите ризик "тіньового бана" на самому старті, і підвищите шанси на те, що 2-3 відео з 15 завантажених отримають по кілька мільйонів переглядів.

Величезну роль грає контент, ви повинні це чудово розуміти, тому спочатку можна публікувати щось своє наприклад без обличчя, але перед цим проаналізувати що знімають і на скільки воно зайшло.

Контент повинен чіпляти глядача, змусити його доглянути ролик, переглянути, скинути другові та поставити лайк.

Добірка роликів, які дуже жирно зайшли, але автори чомусь вирішили не заробляти на цьому грошей:

2.5 мільйона переглядів та 172 тисячі лайків за 4 дні. Всього два хештеги, оригінальний звук, але чіпляє підпис зверху відео. У результаті підпис змусив людей почати дивитися відео, і далі сам ролик з дівчиною, що матюкається, вже сподобався глядачеві.

Великий обліковий запис з нарізками з фільмів, кожне відео залітає у рекомендації. Серйозної монетизації не побачив, автор переганяє глядачів до себе в інсту. Зважаючи на те, що на аві школяр, він просто не розуміє як заробляти.

Вирізка із фільму, 853 тисячі переглядів, 54 тисячі лайків. Теж нічого особливого, але підпис зарішав і відео залетіло у рек, і до речі це відео автор не сам робив, а завантажив чуже та набрав перегляди.

У третьому варіанті вже є монетизація, в описі пише що навчить набирати перегляди, це звичайно замануха для школяра, але свою копійку він явно набув, хоча міг і розумніше зробити.

Як бачите, навіть на такому простому контенті можна набирати дуже багато переглядів, і найприємніше, що не всі автори розуміють як на цьому заробити, а ви тепер знаєте і вмієте.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

615.2KПрочитань
11Автори
461Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Це гайд як не вбити акк, або як правильно почати, а не як заробити, тому що про монетизацію не пояснили зовсім.

Вам також сподобається