Заробіток з телефону до 40000 гривень на день

Зміст

Одного ранку я прокинувся від купи сповіщень на телефоні про те, скільки грошей я заробив за ніч. Я не міг у це повірити. Тисячі людей використовують цей простий метод для пасивного заробітку. Я зміг заробляти понад $2,000 на день, просто виконуючи кілька напрочуд простих кроків.

Якщо ви хочете дізнатися, як заробляти гроші, поки ви спите, то вам обов'язково варто прочитати цю статтю в блозі, де я крок за кроком описую цей метод.

Крок 1: Зареєструйтеся в програмі

Давайте почнемо з реєстрації в програмі, яку я використовував. Не хвилюйтеся - це займе всього хвилину.

Спочатку відкрийте інтернет-браузер і знайдіть "YT Copycat". Клацніть на перше посилання в результатах пошуку. Ви потрапите на веб-сайт YT Copycat.

У верхньому правому куті ви побачите фіолетову кнопку "Зареєструватися". Натисніть її, щоб розпочати процес реєстрації.

Ви можете швидко зареєструватися, підключивши свій обліковий запис Google для безперешкодної інтеграції. Або ж ви можете зареєструватися за допомогою електронної пошти та створити пароль - як вам зручніше.

За лічені секунди ви потрапите на свою інформаційну панель YT Copycat, де відбувається вся магія. Тут ви зможете конвертувати відео з YouTube у твіти, пости в блогах тощо.

Крок 2: Перетворення відео з YouTube на твіти, якими можна ділитися

Перше, що я зробив, це скористався інструментом YouTube to Twitter на своїй інформаційній панелі YT Copycat. Це дозволило мені перетворити відео з YouTube на потік твітів.

Я зайшов на YouTube і шукав відео, пов'язане із зароблянням грошей в Інтернеті. Я знайшов відео під назвою "10 порад, як збільшити свій дохід", яке виглядало ідеально. Я скопіював посилання на це відео і вставив його в інструмент YouTube to Twitter на своїй інформаційній панелі YT Copycat.

Звідти я зміг ще більше налаштувати твіти. Я вирішив перевести їх на англійську. Я також додав кілька веселих смайликів і переконався, що тон був дружнім, але інформативним.

Після натискання кнопки "Створити контент" YT Copycat миттєво створив детальний підсумок ключової інформації з відео на YouTube. Він також створив серію твітів, що підкреслюють ці основні висновки.

Крок 3: Поділіться твітами та створіть підписників

Я взяв ці автоматично згенеровані твіти і почав публікувати їх з нового акаунта в Твіттері, присвяченого стратегіям заробітку.

По-перше, я придумав яскраве ім'я користувача, що відповідає цій ніші. Я завантажив фотографію профілю і написав коротку біографію, яка пояснювала мій досвід. Це дозволило людям дізнатися, якими цінними знаннями я можу поділитися.

Я розмістив суміш власних коментарів разом із твітами, створеними YT Copycat. Це дозволило мені зарекомендувати себе як лідера думок у цьому просторі.

Я подбав про те, щоб взаємодіяти з іншими, ставлячи лайки та ретвіти відповідного контенту. Я також відповідав на будь-які коментарі та запитання, що надходили на мою адресу. З часом я створив лояльну аудиторію, оскільки люди визнали мене надійним джерелом порад щодо заробляння грошей.

Крок 4: Заробіток на партнерських посиланнях

Після того, як я наростив аудиторію в Твіттері навколо заробітку в Інтернеті, настав час почати монетизувати цих підписників.

Я зайшов на ClickBank, платформу партнерського маркетингу, щоб знайти відповідні продукти. У розділі електронного навчання я знайшов курси про побудову онлайн-бізнесу.

Коли люди купують ці курси за моїм унікальним партнерським посиланням, я отримую відсоток від продажу. Тому я розмістив своє партнерське посилання на видному місці у своїй біографії в Твіттері, а також у багатьох своїх твітах.

Чим більше людей переходять за моїм посиланням і купують продукт, тим більше комісійних я заробляю. Ось так просто було налаштувати отримання пасивного доходу за допомогою партнерських акцій.

Крок 5: Створення власних продуктів

Я зрозумів, що можу збільшити свій заробіток ще більше, створивши власний цифровий продукт для продажу. Саме тоді я звернувся до Gumroad.

Gumroad зробив процес створення електронної книги про мої перевірені методи заробляння грошей дуже простим. Я наповнив її тоннами цінного контенту, щоб читачі отримали величезну користь.

За допомогою платформи Gumroad я зміг створити цільову сторінку для демонстрації та продажу доступу до моєї електронної книги. Зацікавлені покупці можуть безпечно придбати її всього за кілька кліків.

Я активно просував свою електронну книгу в Твіттері, даючи своїм підписникам можливість поглянути на те, які поради, що змінюють правила гри, в ній містяться. Багато хто був у захваті від можливості навчитися безпосередньо від мене.

Дотримуючись цієї п'ятикрокової системи, я зміг звільнитися з роботи і працювати на себе. Я заробляю як на партнерських акціях, так і на продажах мого власного цифрового продукту.

Дохід продовжує надходити, навіть коли я сплю, завдяки створенню цих онлайн-активів, які працюють 24/7 на автопілоті. Потрібно було лише докласти певних зусиль, щоб налаштувати все належним чином.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

596.2KПрочитань
11Автори
453Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Доброго дня, перш за все дякую за такий гайд, дуже потрібна інфа! По друге як зареєструватися на клікбенку, якщо там немає реєстрації для України і для українського номеру?

Вам також сподобається