Заробляйте $11 000 на місяць на Gumroad (3 кроки)

У цій статті я покажу вам найкращу стратегію заробітку на Gumroad, продаючи цифрові продукти, але БЕЗ створення цих продуктів самостійно.

Це дуже просто, на 100% легально і швидко! Дозвольте мені показати вам, як це зробити.

Чому Gumroad?

Gumroad - це універсальна платформа, яка допомагає творцям легко продавати свої цифрові продукти. Ви можете відкрити свій обліковий запис менш ніж за 2 хвилини і почати продавати будь-який цифровий продукт того ж дня.

Я проведу вас через кожен крок процесу, щоб ви могли заробляти гроші, використовуючи цю платформу, і отримати хороший потік доходу.

Крок 1: Досліджуйте прибуткові товари на Etsy

Для того, щоб вибрати хороший продукт, нам потрібно зайти на etsy.com і провести невелике дослідження.

Ми шукаємо цифрові продукти, такі як електронні книги, шаблони та планувальники. Ці продукти дуже легко продавати і їх можна налаштувати на 100%.

Ось дві речі, на яких вам потрібно зосередитися:

  1. Шукайте на Etsy товари з високим попитом. (Використовуйте фільтри, щоб показати лише 5-зіркових продавців з позитивними відгуками)

  2. Переконайтеся, що обрані вами товари мають ліцензії на комерційне використання або чітко позначені для перепродажу. (Поважайте умови, встановлені оригінальними творцями, щоб уникнути будь-яких юридичних проблем).

Крок 2: Завантажте продукти на Gumroad

Після того, як ви отримали свій цифровий продукт, вам потрібно лише купити його на Etsy і завантажити файли на свій комп'ютер.

Потім створіть новий продукт у своєму акаунті на Gumroad і завантажте всю необхідну інформацію. (Назва, опис, ціна, зображення, файли... тощо).

Після того, як ви все налаштували, натисніть на кнопку "Опублікувати", і ви будете готові просувати свій продукт і здійснювати продажі.

Крок 3: Просувайте свій продукт на Gumroad

Існує багато способів просувати ваш продукт. Неважливо, якщо у вас 0 підписників у соціальних мережах.

Ви можете поділитися посиланням на Gumroad у групах Facebook, пов'язаних з вашою цільовою аудиторією, спільнотах Reddit, каналах discord, оголошеннях на Pinterest... тощо.

Звичайно, просування продукту потребує часу і зусиль, але в кінці воно буде винагороджено.

Бонусна порада:

  • Ви можете використовувати рекламу на Reddit для просування своїх продуктів. Reddit пропонує $100 рекламного кредиту абсолютно безкоштовно для першого просування вашого продукту.

Якщо ви хочете отримати результати швидше, ви можете скористатися альтернативним методом, який я рекомендую: скористайтеся послугами постачальника трафіку для веб-сайтів, наприклад, OnLinker.

OnLinker - це постачальник трафіку для веб-сайтів, який легко і швидко просуває будь-яке посилання на сайт. Він може залучити до 500 000 реальних відвідувачів сайту за будь-яким посиланням менш ніж за 24 години.

Мій заробіток, отриманий за допомогою цієї стратегії:

Я можу запевнити вас, що ви почнете заробляти гроші вже в перший місяць, коли почнете перепродавати цифрові продукти на Gumroad, дотримуючись цієї стратегії.

Ось скріншот мого заробітку, щоб ви могли повністю довіряти стратегії:

Звичайно, я використовував різні методи для просування своїх продуктів: OnLinker, реклама в соціальних мережах, групи, співпраця з інфлюенсерами, пости в блогах, реклама в TikTok, Pinterest... тощо. Тут немає ніякого "чарівного ключа", це лише наполеглива праця та дисципліна.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

614.9KПрочитань
11Автори
461Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається