Заробляємо на Tik Tok - 20 найкращих способів (обережно, дуже гідно!)

Зміст

Вітаю, друзі! Розкручені тіктокери заробляють тисячі доларів щомісяця. Але навіть не створюючи і не просуваючи своїх сторінок, у цій соціальній мережі реально робити серйозні гроші. У цій статті я зробив велику вибірку способів заробітку, пов'язаних з Tik Tok.

З методом заробітку необхідно визначитися наперед, є варіанти, що вимагають вкладень. Найчастіше гроші отримують зі своїх облікових записів за рахунок продажу реклами, про це ми теж розповімо докладніше. Навіть маючи купу передплатників, не завжди вдається вигідно монетизувати майданчик.

Скільки реально заробити у Тік Ток?

Коли ви дізнаєтесь, скільки можна заробити в Тік Тоці, у вас точно випаруються всі сумніви. Це одна з найбільш відвідуваних платформ у світі, відвідуваність величезна, тому й гроші вдається піднімати солідні.

Перспективи в Україні

Україна посідає 25 місце у світовому рейтингу TikTok за загальною кількістю інфлуенсерів, ідеться у звіті сайту HypeAuditor. Інфлуенсерами медіа вважає облікові записи з понад тисячею читачів. Водночас 3,34% українських інфлуенсерів мають понад 100 тисяч читачів. У звіті додають, що показник залученості (engagement rate) в українських інфлуенсерів близький до середнього в сервісі – від 15,69% до 16,86%. Основною цільовою аудиторією TikTok в Україні називають користувачів жіночої статі віком від 13 до 24 років. Цей сегмент аудиторії відповідає за 51,23% всіх українських користувачів сервісу.

Лідерка рейтингу найбільш популярних тіктокерів України – Яна Дога з 7,3 мільйона користувачів, яка записує відео з партнером, залазить у холодильникнамагається з’їсти 20 «кіндерів» за 35 секунд і залучає шеф-кухаря Ектора Хіменеса-Браво. Також у чільну десятку ввійшла співачка Надя Дорофеєва.

«Мені здається, зараз пік розвитку TikTok, але він триматиметься ще довго», – каже тіктокерка Таран. Додає: «Зараз можна на порожньому місці зробити популярний акаунт. Можна знімати якісь банальні речі, як доглядати за квітами, як ти граєшся із собакою. В Instagram це все вже набридло, а в ТikTok заходить. До того ж тебе мотивують розвиватися, заохочують й увагою аудиторії, і матеріально».

Тіктокер Клименко бачить зростання українського сегменту в TikTok, але досі вважає його невеликою нішею. Каже, що український ринок TikTok розвивається із затримкою в рік-два від глобального. «Я бачу тут те саме, що було в Британії два роки тому. Рік тому в Україні я бачив те, що тут було три роки тому», – каже інфлуенсер-мільйонник. Пояснює: Україна не є пріоритетним ринком для TikTok через рівень купівельної спроможності, а отже, і рекламні доходи. «З погляду бізнесу очі українців коштують учетверо дешевше, ніж очі американців. Тому TikTok передусім розвиватиме ринок США, Європи й Африки, де зосереджено максимум молодої аудиторії», – підсумовує Клименко.

Найпростіший спосіб заробітку на накрутках

Багато хто чув про накрутки, але не знає, як заробляють у TikTok на переглядах, лайках, коментарях, репостах, підписках. У розвиток каналів вливаються пристойні гроші, а один із способів просування – накрутка. Через спеціальні послуги користувачів просять проявити активність і платять за це невеликі винагороди:

Ставиш лайк або підписуєшся, миттєво отримуєш оплату. Завдання прості, тож і оплата за них скромна. Багато на цьому точно не заробиш, натомість перші гроші отримуєш максимально швидко. Якщо вам це цікаво, використовуйте послуги накруток в соц. мережах та популярні букси:

  • CashBox;

  • Seosprint.

Ці сервіси знадобляться і для використання як замовник. Можна максимально швидко прокачати будь-який обліковий запис, тільки пам'ятайте, що це накрутка, а не розкрутка. Вона допомагає лише створити видимість, за фактом природного приросту немає.

На біржах мікро завдань, доручення з Tik Tok зустрічаються не так часто, зате там багато іншої роботи. У кращому випадку, через такі послуги вдається піднімати по 100-200 гривень на день. Не густо, проте все просто. Новачкам такий варіант має сподобатися.

Як заробити в Tik Tok з нуля на своїй сторінці?

Не намагайтеся монітизувати свій канал, якщо не зібрали хоча б 3000 передплатників. Потрібно спочатку розкрутитися, інакше доходи будуть надто низькі. Як почати заробляти в Тік Ток? Залишайте контакти для зв'язку в описі сторінки, а також додавайте профіль на всі відомі біржі.

Саме реклама є основним джерелом доходу для більшості блогерів у Тік Тоці. Вигадана безліч форматів її розміщення, на чому ви можете заробляти?

Реклама чужих профілів

Викладаєш контент та відзначаєш свого рекламодавця, можна запропонувати якусь колаборацію, записувати спільні відео, допомагати розвивати профілі новачків. Це найпоширеніший вид реклами у Tik Tok. Вартість залежить від багатьох факторів, починаючи з числа передплатників і закінчуючи кількістю переглядів.

Реклама треків

Практично на кожен ролик в Tik Tok накладається музика, це відмінний спосіб просування будь-якої композиції або музиканта. Тому часто просять поставити аудіо доріжку на ролик за гроші. Її назва подається під відео:

Вартість також залежить від безлічі факторів, коли реєструватиметеся на біржах, обов'язково вказуйте окремо, скільки коштує така реклама.

Реклама у відеороликах

З метою просування брендів та продукції замовляються рекламні інтеграції у блогерів. Їх просять показати застосування косметики, одягти одяг, залишити позитивний відгук тощо. Подібне часто зустрічається в Tik Tok:

Найчастіше замовляють продакт-плейсмент – ненав'язлива реклама бренду. Але іноді просять вигадати вірусні ролики, за них платять у рази більше. Також просять публікувати ролики за участю в челенджах та розіграшах від яких-небудь компаній.

Реклама у прямому ефірі

Просять подати товар чи бренд ще й під час трансляцій. Платять за це більше, але такі пропозиції надходять дуже рідко. Запускати прямі ефіри можуть лише тіктокери з кількістю передплатників від 1000. Початківцям про це краще не думати, заявки отримують лише розкручені блогери.

Донати у прямому ефірі

В Україні спосіб не такий популярний, як закордоном. Під час трансляцій глядачі можуть надсилати стікери, які купують за реальні гроші. Блогер може їх потім обміняти на реальні гроші (отримує 80% від платежів). Нюанс у тому, що мінімальна сума надто висока та виплати проводяться тільки на PayPal.

Спонсорство

Ідеальний варіант монетизації майданчика, але щоб надійшли пропозиції про постійну співпрацю, доведеться спочатку завоювати популярність. У багатьох відомих блогерів вже укладено контракти з компаніями, і вони регулярно демонструють їхні назви чи логотипи у своїх відео.

Партнерські програми

У Тік Току немає можливості розміщувати партнерські посилання, але можна вказати одну в профілі, а також надсилати трафік у свій Instagram або на YouTube. Підключайтеся до партнерок та отримуйте винагороди за оформлені картки, куплені товари, реєстрації, завантажені програми та багато іншого:

Простий приклад із грою, в яку можна залучати користувачів та отримувати винагороди за реєстрацію. В ідеалі потрібно створити хоча б односторінковий сайт і поставити посилання в профілі, щоб залучати трафік. А під час створення контенту всіляко рекламувати проект, товар, послугу.

Монетизувати свої акаунти можна хоч усіма способами одночасно. Тільки пам'ятайте, що висока концентрація реклами відштовхує людей. Краще представляти товари ненав'язливо та робити це не частіше, ніж через кожні 5 постів.

Чи заробляють у Тік Ток без розкручених облікових записів?

Як почати заробляти в Тік Ток, якщо ти не маєш сторінки з тисячами передплатників? Блогери постійно шукають людей, які б допомагали їм виконувати різні дії в соціальній мережі. Стануть в нагоді будь-які навички, починаючи з монтажу роликів, закінчуючи придумуванням оригінальних ідей:

На біржах фрілансу регулярно з'являються такі замовлення. У чому ви добре знаєтеся і чим можете бути корисні? Стати фахівцем з Тік Току, тільки визначтеся з типом роботи. Найпопулярніші послуги:

Ведення облікових записів

Соціальними мережами користуються навіть великі компанії, а штат вони наймають людей, які займаються веденням майданчиків. Поки Tik Tok залишається в тренді, програма ідеально підходить для реклами. На плечі покладаються різні завдання - модерація коментарів, розміщення і створення контенту, підвищення активності і так далі.

Просування облікових записів

Дуже потрібна послуга, піарники завжди мали попит. Бажано починати зі збору портфоліо, показати які майданчики ви вже розкрутили. Зазвичай у таких замовленнях просять залучити певну кількість передплатників, але це не просто накрутка, а пошук цільової аудиторії.

Проведення рекламних компаній

У Tik Tok, як і в інших соціальних мережах, є реклама, тому шукають таргетологів, які можуть проводити потужні компанії. Вони займаються налаштуванням, визначенням ЦА, підготовкою контенту, пошуком майданчиків та багатьом іншим. Оплачується робота високо, а й відрізняється від інших напрямів підвищеною складністю.

Послуги з монтажу роликів

У Тік Току викладається відео контент, тому автори нерідко вдаються за допомогою професійних монтажерів. Просять поліпшити ролики, додати щось, накласти ефекти, зробити нарізки і так далі. Братися за такі замовлення може і новачок, достатньо лише розібратися в якомусь редакторі.

Переклад та озвучка

Проект світового рівня і якщо робити контент кількома мовами, можна збирати ще більше уваги. Для цього залучають перекладачів, які не лише перекладають слова, а й озвучують ролики.

Дії можуть виконуватися за межами програми (наприклад, монтаж відео), але вони все одно відносяться до Тік струму. Рекламувати свої послуги можна через власний обліковий запис, це вже окремий вид заробітку, про який ми розповімо окремо.

Арбітраж трафіку - схема як заробити в Тік Ток з вкладеннями

Заробляти в Тік Ток новачкові таким способом ми не рекомендуємо, він досить складний. У чому суть? Потрібно знайти вигідну партнерську програму і зливати на неї трафік з чужих сторінок. Наприклад, це може бути якесь віртуальне казино.

Показують виграші, розповідають про азартні ігри, роблять огляди на казино і не лише. Проблема в тому, що поставити пряме посилання в описі неможливо (наприклад, на Ютуб). Тому доводиться розміщувати їх у профілі. Для цього спеціально створюються пачки облікових записів з різними посиланнями.

Космолот (Cosmolot) онлайн казино – вхід, реєстрація, бонуси

Партнерські програми з гемблінгу виплачують пристойні гроші за залучення нових клієнтів. Також можна направляти користувачів на сайти знайомств, пропонувати їм мобільні ігри, якісь товари, сервіси для інвестування і не тільки.

Тепер найважливіше – як і де розміщувати посилання? Краще зробити багато облікових записів і розміщувати в них посилання. Потім замовляти рекламу на ці сторінки. Привертати до них увагу можна такими способами:

  • Виявляючи активність (писати коментарі, ставити лайки і так далі);

  • Pамовляти рекламу в інших блогерів (щоб відзначали на відео);

  • Заплатити за таргетовану рекламу через Ads.tiktok.com.

Простий приклад, ви купуєте рекламу у блогера за 1000 гривень та отримуєте по 300 гривень за кожного залученого користувача. Якщо хоча б 2 особи скористаються пропозиціями, витрати окупилися. Але їх може бути 10, 20 чи навіть 100. Гроші на цьому роблять серйозні, але є ризики злити весь бюджет.

Якими ще способами у Тік Тоці можна заробляти гроші?

Фахівці вигадують різні ідеї, новачкам заробити в Тік Ток без розкручених сторінок і мільйонів передплатників можна різними способами. Крім усіх поданих вище, розгляньте ці варіанти:

Платні привітання у Tik Tok

Оригінальна ідея монетизації, яку ми побачили в одного із блогерів. Він пропонував своїм передплатникам замовити оригінальне вітання для своїх рідних та близьких. Підхід незвичайний, але його послуги почали мати попит. Побажання лунали в креативному вбранні, з яхт, гір, навіть верх ногами. Зробити це головним методом заробітку навряд чи вдасться, але для додаткової монетизації це гарний варіант.

Продаж ручної роботи

Крута ідея заробити на своєму хобі. Чи подобається в'язати, малювати чи збирати моделі кораблів? Починай знімати про це відео та пропонуй у своїх роликах купити ексклюзив. Ручна робота завжди коштувала дорого, головне її правильно піднести та завоювати загальне визнання. Вже є приклади, як вдавалося розкручуватись талановитим модельєрам, скульпторам, художникам.

Надання послуг

Акаунти в Тік Току ведуть програмісти, дизайнери, стилісти, архітектори, юристи, психологи та багато інших фахівців. Вони діляться контентом, який показує рівень їхніх навичок. Тим самим рекламується їхня професійна діяльність. Вдається отримувати замовлення, але щоб територіальні кордони були бар'єром, краще вибирати ті види послуг, які можна надавати віддалено.

Злив трафіку на інші майданчики

Програма Тік Ток може використовуватися лише як джерело трафіку. У налаштуваннях можна підключити свої облікові записи від Instagram і YouTube. Посилання на них будуть представлені на сторінці. Не монетизуйте профіль, заробляйте на інших платформах, рекламуючи свої облікові записи в роликах. На тому ж ютубі набагато зручніше працювати з партнерськими програмами і можна розміщувати зовнішні посилання.

Продаж облікових записів

Сторінки Tik Tok коштують грошей, а якщо вони розкручені, то за них можна отримати кругленьку суму. Це ідея для бізнесу, створюйте якнайбільше майданчиків і просувайте їх паралельно. Вартість залежатиме від кількості передплатників та доходу. Краще не поспішати, набрати більше фоловерів і за допомогою накруток покращити інші показники. За найдорожчі майданчики просять понад мільйон гривень.

Перепродаж акаунтів у Tik Tok

Додатковий варіант продовження попередньої ідеї. На біржі Salegroups багато пропозицій з продажу сторінок з Тік-Току. Шукайте найвигідніші, торгуйтеся та викуповуйте їх для подальшого перепродажу. Щоб успішно займатися таким бізнесом, потрібно добре орієнтуватися у цінах на даному ринку та знайти стартовий капітал. Використовуйте соціальні мережі для пошуку пропозицій, в тг повно груп, присвячених купівлі/продажу облікових записів.

Як правильно заробляти в Тік Тоці - фішки, тренди та заборони

Вибираючи якусь платформу для заробітку, необхідно враховувати її особливості. Tik Tok відрізняється від інших соціальних мереж цільовою аудиторією. Тут здебільшого сидять люди до 21 року. Ще один важливий момент - багато переглядів збирають не продумані і круті ролики, а всяка нісенітниця.

Досвідчені блогери рекомендують публікувати:

  • веселощі та абсурд;

  • підспівування під фонограму;

  • трюки та фокуси;

  • спортивні тренування;

  • секрети краси;

  • різні експерименти.

Які б способи ви не обрали, пам'ятайте, що нові пости потрібно викладати регулярно і якомога частіше запускати трансляції. Вивчайте поведінку молоді, їхню звичку, мему, тренди. Не конфліктуйте, не допускайте у контенті насильства та порнографії, паралельно ведіть облікові записи на інших платформах.

Висновок

Дізнавшись, як можна заробити в Тік Ток, не сидіть склавши руки, застосовуйте схеми на практиці, чим раніше почнете, тим швидше отримаєте результат. Тут завойовують популярність навіть ті, хто викладає смішні та дурні ролики, достатньо один раз потрапити у тренди, щоб стати мега популярним та гребти мільйони.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

762.9KПрочитань
11Автори
580Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • 6 soft skills успішного фрилансера

    На фрилансі кожен спеціаліст несе особисту відповідальність за свій успіх на сервісі. Тому такий формат роботи обирають далеко не всі: тут недостатньо самих лише професійних навичок.

    Теми цього довгочиту:

    Фриланс
  • Як зробити гроші з грошей

    Коли мова заходить про заробіток, на думку спадають два найпоширеніші шляхи: відкриття власного бізнесу або випробування часто сумнівних схем заробітку на YouTube. Але сьогодні ми розглянемо дещо інший шлях - як заробляти гроші з того, що у вас вже є.

    Теми цього довгочиту:

    Гроші

Вам також сподобається

  • Getgrass: Монетизація вашого інтернет-трафіку.

    Getgrass – це інноваційна платформа, яка дозволяє вам заробляти гроші, використовуючи свої ресурси в Інтернеті. Основна ідея полягає в тому, що ви можете монетизувати свій інтернет-трафік.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • Hamster НЕKombat: дропа через два тижні не буде або де заробити доки хом'як годує обіцянками

    Істерія набрала обертів, і кількість учасників перевищила 43 000 000 "хом'яків". Це стусан під зад Notcoin? Люди взагалі розуміють, що і для чого вони роблять? Можеш не читати цей пост, якщо ти багатий, розумний і маєш відповідь на запитання, навіщо ти пестиш хом'ячка і скільки н

    Теми цього довгочиту:

    Hamster Kombat
  • Catizen коли лістинг? Що за гра?

    З'явилися важливі новини про майбутній лістинг, який дасть гравцям можливість отримати гідну винагороду за участь у проекті з котиками.Коротко для тих хто в перше чує.Catizen - це новаторський проект, що пропонує свіжий погляд на видобуток криптовалюти, поєднуючи ігрові

    Теми цього довгочиту:

    Airdrop

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Getgrass: Монетизація вашого інтернет-трафіку.

    Getgrass – це інноваційна платформа, яка дозволяє вам заробляти гроші, використовуючи свої ресурси в Інтернеті. Основна ідея полягає в тому, що ви можете монетизувати свій інтернет-трафік.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток
  • Hamster НЕKombat: дропа через два тижні не буде або де заробити доки хом'як годує обіцянками

    Істерія набрала обертів, і кількість учасників перевищила 43 000 000 "хом'яків". Це стусан під зад Notcoin? Люди взагалі розуміють, що і для чого вони роблять? Можеш не читати цей пост, якщо ти багатий, розумний і маєш відповідь на запитання, навіщо ти пестиш хом'ячка і скільки н

    Теми цього довгочиту:

    Hamster Kombat
  • Catizen коли лістинг? Що за гра?

    З'явилися важливі новини про майбутній лістинг, який дасть гравцям можливість отримати гідну винагороду за участь у проекті з котиками.Коротко для тих хто в перше чує.Catizen - це новаторський проект, що пропонує свіжий погляд на видобуток криптовалюти, поєднуючи ігрові

    Теми цього довгочиту:

    Airdrop