Збірка та ґайд на Еулу з Ґеншин Імпакту

Друзі, ми все ж розпочали роботу над перекладом і вдосконаленням всіх наших білдів під персонажів з Ґеншин Інпакту. Як я і писала раніше, тут я буду ділитися частинкою тексту з посту. Повністю прочитати збірку і ґайд ви зможете на нашому сайті за посиланням вкінці уривку.

Також хочу зазначити, що в першу чергу ми зробимо збірки під персонажів, які є в активних банерах і вже анонсованих, що будуть за ними. Опісля ми трохи переключимось на Стар Рейл і також зробимо збірки під діючих банерних персонажів. І так будемо чередувати вихід білдів під Ґеншін та Стар Рейл.

Окрім того ми постимо основні свіжі ігрові новини, які отримуємо напряму від розробників та видавців. На разі ми працюємо вдвох і оскільки український проєкт поки що не приносить дохід ми мусимо розриватися між іншими видами заробікту, тому якщо ви хочете аби контент на українському сайті виходив швидше, будемо вдячні за ваші донати (лінк є в профілі).


Перед вами один із ґайдів персонажів Ґеншін Імпакт, перш ніж читати прошу звернути увагу на те, що деякі розділи ми залишили англійською мовою, адже офіційного українського перекладу гри немає і для вашої зручности ми вирішили не перекладати назви вмінь та їх опис. Так само як деякі инші деталі, що ви зустрінете в грі. Дякуємо, що обрали наш сайт і сподіваємось, що наш ґайд на Еулу стане вам в нагоді.

Еула це 5-зірковий персонаж у Ґеншин Імпакті, яка використовує клеймор та наділена елементом кріо. Еула завдає фізичної шкоди ворогам за допомогою вибуху стихії. У цьому ґайді ми зібрали основні рекомедації для гри Еулою, що включають збірку, команди та опис основних принципів гри за Еулу.

Так виглядає це на нашому сайті ;)

Сильні та слабкі сторони Еули

  • Сильні сторони

    • Grimheart (еффект від вміння стихій) запобігає перериванню від атак

    • Вміння стихій знижує фізичну та кріо стійкість ворога

    • Вибух стихії завдає величезної шкоди у зоні ураження (AoE)

  • Слабкі сторони

    • Величезна втрата шкоди, якщо її вибух стихії зазнає промаху або не критує

    • Висока затрата енергії для її стихійного вибуху

    • Тривале відновлення її стихійного вміння (при затисканні вміння)

Збірка на Еулу

Найкраща зброя для Еули

Детальний опис чому і як працює кожний з цих мечів ви можете прочитати в оригіналі нашої статті. Окрім того там є про артефакти, команди, поради як грати Еулою та інша корисна інформація. Чекаємо на вас :)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Марія
Марія@klioua

Укр ґеймерка, що пише ґайди.

174Прочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається