№1. Компанії, які варто розглянути для працевлаштування

Шалом!

Сьогодні в нас буде декілька компаній, на які варто звернути увагу. Можливо, 2-3 за Арестовичем.

Офис президента Украины объявил об увольнении Арестовича — РБК
Пророк, заспокійливе, та людина багатьох, або ж 2-3 навичок

Перша з них - Intellias.

Це українська IT компанія, що існує вже понад 20 років та об’єднує у собі понад 3000 спеціалістів під одним дахом. Офіси знаходяться в Україні, Польщі, Хорватії, Болгарії, Іспанії, Португалії, Німеччині, США, ОАЕ, Колумбії та Індії. Багацько спеціалістів сіньор рівня, що є доволі необхідним на даному ринку. Власне, як і завжди - давайте нам найдосвідченішого та за менші гроші. Але це добре.
Intellias розробляє програмні рішення для різних клієнтів. Тобто це компанія не зі своїм продуктом, але має повний цикл життя продукту - зродить все під ключ.

Intellias | Global Technology Partner


Переважно працює в таких індустріях як: Автомобільна, фінтех, транспорт та логістика, телеком, ритейл та сільськогосподарська. Наразі веде активні найми технічних спеціалістів (завжди є потреба) як в Україні, так і в інші свої офіси. Має дуже позитивні відгуки в мережі, та займає перше місце в Україні за рівнем задоволення працівників. Варто спробувати.

Щодо вакансій, котрі є наразі в компанії - наразі їх 90. Більшість технічні. Ось навіть після подачі резюме вам на пошту прийде лист в якому буде ось таке відео:

🎥відео 

Непогано. Додатковий матеріал, особливо в такому стилі дуже заходить та не створює відчуття корпорату.

💻 Усі вакансії ви можете подивитись на їх сайті

👉тут👈

Великим мінусом можу назвати те, що в описі вакансії просто нема зарплатні. Можливо, це суб'єктивно, але з власного досвіду рекрутменту ще жодного разу не бачив людину, котра була б задоволена відсутністю цифр. Що ж, можна сказати, що вони спонукають до діалогу.
Варто зазначити й те, що опис вакансій - англійською, тому вам вона буде необхідна.

Позитивним моментом є те, що ім'я рекрутера для цієї позиції вказано просто ідеально. Є соціальні мережі цієї людини, фотографія. Ви одразу бачите, з ким ви потенційно будете проходити перші співбесіди. Якщо у вас є питання - одразу пишіть рекрутерам. Звичайно, всі ми люди, тому строчити 10-20 повідомлень не треба. (Десь тут ридають програмісти, яким рекрутери пишуть по 40-50 повідомлень на день).

У підсумку - гарна компанія для розвитку вашої кар'єри у сфері ІТ, бо має присутність на світових ринках та потенційно може допомогти зі зміною вашої локації. Варто придивитись та спробувати свої сили під час відбору.

Далі - більше.
Шануйтеся! ✌️

P.S. А в Телеграмі буду ще ділитись своїм рекрутерським досвідом та іншими приколюхами

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Mr. Jobenko
Mr. Jobenko@mrjobenko

Про роботу в 🇺🇦 та 🇪🇺.

11Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 14 травня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається