10 найкращих моментів Брея Ваятта у WWE

Світ реслінгу був вражений звісткою про трагічну смерть Віндхема Ротунди, відомого фанатам WWE як Брей Ваятт. Його час у компанії був з пам'ятними моментами, улюбленими персонажами та кількома великими головними подіями. Хоча його кар'єра не завжди була ідеальною, він все одно встиг зробив кращу кар'єру, ніж багато хто інший. Його смерть - ідеальний час, щоб озирнутися назад і віддати шану його перебуванні у цьому бізнесі. Його найкращі моменти можуть бути суб'єктивними для деяких, але важко сперечатися з тим, що всі ці моменти були чудовими по-своєму і, безумовно, претендують на звання найкращого моменту в історії WWE.

10 Чуття

Більшу частину своєї кар'єри в WWE Брей Ваятт був хілом, але в ефірі Raw після РеслМанії 32 він вперше змінив імідж, напавши на Лігу Націй. Тиждень потому він об'єднався з Романом Рейнсом, щоб взяти гору над Шеймусом та Альберто Дель Ріо, і фінал став одним з найкрутіших моментів у його кар'єрі. Після проведення свого фінішеру «Сестра Ебігейл», він, не дивлячись, вказав на зустрічного Шеймуса, якого загарпунив Рейнс. Хоча згодом Ваятт отримає травму, було круто бачити його хорошим хлопцем хоча б на один вечір, тим більше, що це подарувало нам цей чудовий момент.

9 Виграш командних титулів SmackDown

Виграш командного золота у WWE не завжди є найбільшим досягненням для суперзірки, але коли Брей Ваятт став командним чемпіоном SmackDown разом з Ренді Ортоном у 2016 році, це був особливий момент, оскільки це був його перший титул у компанії. Після кількох років, проведених в основі, було приємно бачити, що Ваятт повернувся з певним імпульсом і, нарешті, з золотом на талії. Період, коли Ортон був частиною "Сім'ї", був чудовим, і перемога над Хітом Слейтером та Райно за титули командні титули SmackDown продемонструвала їхнє домінування.

8 Розкриття Нечисті

Ранні сегменти Firefly Funhouse були абсолютно геніальними, і вони демонстрували неймовірну креативність Ваятта, яку, можливо, не бачила жодна інша суперзірка в історії WWE. Всі ці сегменти вели до чогось величезного, хоча було незрозуміло, що саме. Зрештою, коли вперше з'явився "Fiend", це був справді один із найстрашніших моментів, що викликав мурашки по шкірі за довгий, довгий час. Те, як ці сегменти розвивалися і ставали все більш божевільними, досягаючи кульмінації в демонстрації цього альтер-его, було просто блискучим.

7 Дебʼют Сімʼї Ваятт

Сім'я Ваяттів мала достатній вплив на NXT, щоб набрати обертів перед тим, як їх викликали до основи. Їх рекламували щотижневі відео-промки, і все це призвело до їхнього незабутнього дебюту. Після того, як Ваятт подивився в камеру і сказав: "Ми тут", аплодисменти були величезними, і вони продовжили домінантним побиттям легендарного Кейна. Брей зачаровував фанатів з першого дня свого виступу в основі.

6 Перша зустріч із Щитом

Сімʼя Ваяттів і Щит починали свій карʼєрний ріст у схожий час, але перший рік вони трималися окремо один від одного. Так було до 2014 року, коли обидва тріо опинилися на одному рингу в один і той самий час, і аудиторія не витримала і роздвоїлась. Це лише показало, наскільки добре обидві фракції були злагоджені, відчуваючи себе на той час чимось більшим. Це був захоплюючий момент, і він підготував, мабуть, найкращий матч Ваятта, коли дві команди билися в командному бою з шести чоловік на шоу Шарага Знищення 2014.

5 Матч Firefly Fun House

Firefly Fun матч Брея Ваятта з Джоном Сіною на РеслМанії 36 можна любити, або ненавидіти, але для тих, хто був у захваті від нього, він став зразком творчого блиску, подібного якому в WWE ще ніколи не бачили. Використання відсутності натовпу як переваги для створення цього сюрреалістичного кінематографічного шедевру було дивовижним, і це були одні з найкращих 10 хвилин у кар'єрі Ваятта в WWE.

4 Зустріч з Андертейкером на РеслМанії

Брей Ваятт бився з Трунарем у битві поколінь на РеслМанії 31, і хоча Ваятт не здобув перемогу, він показав гідне шоу і зумів повернути кар'єру Андертейкера на правильний шлях після втрати свого стріку роком раніше. Найбільш пам'ятним моментом матчу став момент, коли Брей виконував свою крабову ходу, але був зустрінутий Андертейкером, який виконував своє культове пробудження. Пара опинилася віч-на-віч у сюрреалістичному моменті, і натовп відреагував на це дуже бурхливо.

3 Повернення «Білого кролика»

Дражнилки "Білого кролика" аж до повернення Брея Ваятта у 2022 році були одними з найбільш хитромудрих і особливих речей, які WWE коли-небудь створювала, і було зрозуміло, що за цим стояв чудовий розум Брея. Його остаточне повернення на Екстермінації Русні 2022 року було особливим. Було зрозуміло, як багато це повернення означає для нього, а те, наскільки шаленим був натовп, довело, скільки сердець він зачепив під час свого попереднього виступу. Це був один з найяскравіших моментів і одне з найкращих повернень за останній час.

2 Перший вихід Нечисті

Здатність Брея Ваятта перевтілюватися була справді особливою, і коли з'явився персонаж Нечисті, він одразу став одним із найпривабливіших за всю історію. На Літній Бавовні 2019 року альтер-его вперше з'явився на сцені, і це було захоплююче. Постановка, справжня моторошність гімміка і те, як він потім знищив Фінна Балора, - все це створило ідеальне уявлення про абсолютно нового персонажа.

1 Виграш чемпіонства WWE

WWE кілька разів проґавили свій шанс з Бреєм Ваяттом, але коли він нарешті виграв чемпіонство WWE у 2017 році на шоу Шарага Знищення, перемігши Джона Сіну та Ей Джея Стайлза на шляху до світового чемпіонства, нарешті з'явилося відчуття, що він вийшов на рівень мейн-івенту. Це була справді особлива перемога і, мабуть, вершина всієї його кар'єри в WWE. Матч був чудовим, фінальна послідовність була електричною, і його вітали масовими оваціями після того, як він виграв найславетніший пояс у цьому бізнесі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається