10 невдалих гімміків WWE з 2000-х, які могли б спрацювати з іншим реслером

WWE частенько демонструють нам не зовсім вдалі гімміки і, мабуть, основна причина цьому великий ростер. Неможливо, щоб кожен персонаж, який створюється креативним відділом, працював ідеально, але іноді це не залежить від самого гімміка. Бувають випадки, коли компанія створювала персонажа, який не спрацював у когось, але міг би легко зайти публіці, якби він був у іншого реслера. Навіть такі чудові персонажі, як Андертейкер, ймовірно, не спрацювали б, якби їх зображав хтось інший. Це стосується багатьох невдалих гімміків WWE у 2000-х роках. Хоча фанати можуть негативно ставитися до них, сама ідея могла б бути чудовою.

10 B2

B2 був гімміком, який не прижився на телебаченні WWE, але це було головним чином тому, що він часто приймав на себе удари, щоб захистити Джона Сіну. Однак сам персонаж був чимось таким, що могло б бути цікавим, якби його зображав інший реслер. Гангстерський бандит з вулиці - це персонаж, який має потенціал, особливо якщо хтось грізний взявся б за цю роль. Це той тип персонажу, який би ідеально вписався в поточну версію NXT, яка сповнена надмірно яскравими персонажами.

9 Хайденрейх

Персонаж Хайденрейха був цікавим у тому сенсі, що він мав бути психологічно страшним, з цим величезним монстром, який радісно шепоче вірші і лякає людей різними способами. Зіставлення цих двох різних ідей було цікавим, і це те, що могло б спрацювати. Сам по собі гіммік був гарною ідеєю, але, на жаль, Джон був, мабуть, не тією людиною, яка могла б його зіграти. Персонаж так і не досягнув того рівня, на якому міг би викликати страх у фанатів і стати популярним для регулярного використання.

8 Кервін Вайт

Ідея пихатого, багатого і зарозумілого персонажа, який вважає, що він кращий за всіх, завжди буде добре працювати в реслінгу, і саме тому Кервін Вайт міг би спрацювати. Те, що він грає в гольф, теж було непогано, і це те, що можна було б підправити і зробити менш безглуздим. Проблема полягала в тому, що WWE намагалася втиснути Чаво Герреро в рамки, в які він не вписувався. Герреро - дивовижний виконавець, що він доводив незліченну кількість разів, але це був неправильний гіммік для нього. Втім, це не означає, що він був поганим в цілому.

7 Кізарні

Кізарні був персонажем, який майже не мав часу, щоб довести, чи спрацював він чи ні на телебаченні WWE. Однак ідея, що лежала в основі концепції, безумовно, була інтригуючою, і фанати були щиро зацікавлені в тому, щоб побачити її втілення в життя, аж поки її не звернули. Поява карнавального рестлера, який подорожував по всьому світу, мала великий потенціал як в якості бейбіфейса, так і в якості хіла. На жаль, нічого не вийшло, але це не означає, що одного дня цього не варто повторити.

6 Мордекай

Надприродні персонажі часто бувають невдалими у професійному реслінгу, і багато в чому це залежить від людини, яка їх зображує. Людина, що стояла за персонажем Мордекая був Кевін Торн, який також ніколи зірок з неба не хапав, який повинен був, можливо, доказати що проблема була не в персонажі. Мордекай був цікавим гімміком, і наявність версії надприродного персонажа принесла б щось нове. Якби за нього взявся інший реслер, це могло б принести інший рівень успіху.

5 Бугімен

Бугімен - це той, хто час від часу з'являється на рингу й донині, що може свідчити про те, що гіммік спрацював. Однак його ніколи не сприймали серйозно як талант на рингу, і саме тому персонаж зазнав невдачі, оскільки його не використовували в головних сюжетних лініях. Це пов'язано із вмінням на рингу, і саме тому інший реслер, який зображав би його, був би кращим вибором. Легко зрозуміти, як хтось інший міг би підняти його на нові висоти, адже персонаж сам по собі був блискучим.

4 Саймон Дін

Існує багато способів розігріти аудиторію, і розмови про фізичну форму людей - гарантований спосіб досягти цього. Ось чому персонаж Саймона Діна мав такий великий потенціал, адже фітнес-гуру, який переповнений меседжами свого бренду, - це те, що може легко припасти до душі людям. Зрештою, у Діна не все вийшло, але цей гіммік мав потенціал. Подібно до того, як Деніел Браян дратував людей, говорячи про законні екологічні проблеми, легко зрозуміти, що хтось, хто постійно говорить про схуднення і тренування, досягне подібних результатів.

3 Позашлюбний син Вінса Макмехона

Ідея про те, що у Вінса Макмехона є позашлюбна дитина, була чудовою, і з правильною людиною це могло б стати чудовою фішкою. Це могло б добре спрацювати у створенні абсолютно нового хіла на рівні мейн-івенту, але натомість цей гіммік був наданий Хорнсвоглу. Він миттєво став занадто комедійним, і хоча згодом вони намагалися надати йому більш серйозного статусу, це не пішло на користь ні Хорнсвоглу, ні Макмехону, ні будь-кому іншому. Однак, якби хтось інший взяв цю роль, це могло б стати чимось, що запамʼяталося б.

2 Володимир Козлов

Характер Володимира Козлова був простим: він був жорстким іноземним реслером, який не показував жалю, коли справа доходила до його опонентів. Його просували як мейн івентера WWE, і хоча він був здатний розпалювати вогонь, проблема полягала в тому, що на рингу Козлов був недостатньо вмілий. Глядачі не сприймали його фʼюд з Тріпл Ейчем, Еджем та Джефом Харді. Однак, якби цей гіммік віддали комусь іншому, то все могло б піти набагато далі.

1 Лорд Тенсай

Загальна презентація та характер Лорда Тенсая були зроблені блискуче, і як монстр-хіл, це був гіммік, який міг би бути чудовим. Проблема полягала в тому, що WWE запросили Метта Блума, і хоча він непоганий професійний реслер, фанати вже знали його і асоціювали з його попередніми персонажами. Перепакування когось у такий радикальний спосіб - це завжди непроста ситуація, і якби цей гіммік віддали комусь абсолютно новому, він міг би мати більший успіх.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.6KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Ваш довгочит дуже цікавий! 🤩

Завтра його буде опубліковано в Twitter та на Facebook Друкарні.

🔸https://www.facebook.com/drukarniaua

🔸https://twitter.com/drukarniaua

Вітаємо!

Вам також сподобається