10 опонентів для потенційного повернення СМ Панка в WWE

Найкращий у світі - вільний агент. Після того, як його звільнення з AEW викликало постійні запитання та нестримні спекуляції, СМ Панк знову опинився на авансцені світу реслінгу, так само, як це було протягом багатьох років З чутками про повернення до WWE, з'явилося багато потенційних суперників, з якими Панк міг би зіткнутися на ринзі, що може призвести до потенційного відродження його кар'єри і вкрай необхідної ін'єкції свіжого сюжету, оскільки Панк може повернутися, щоб закінчити свою історію і, можливо, отримати кращу можливість продемонструвати свої здібності до реслінгу. Зараз він може робити все, що забажає, і треба думати, що повернення в компанію, яка зробила його справжньою зіркою, якою він є сьогодні, - це розумний крок для нього. Це лише питання часу, коли ми дізнаємося, яке рішення він прийме щодо своєї кар'єри, але можливості настільки ж безмежні, наскільки і спокусливі.

10 Джон Сіна

Потенційний матч "Кар'єра проти кар'єри" міг би вписатися в розповідь про завершення історичної кар'єри кожного з цих реслерів у WWE. Давні суперники і однаково важливі для сучасної ери професійного реслінгу, їхні шляхи, схоже, знову перетнуться, оскільки вони обидва перебувають у сутінках своєї кар'єри. Сіна та Панк мають чудову хімію на рингу, яка завжди зашкалювала, і це був би один з найбільш розкручених матчів в новітній історії навіть без додаткових умов, оскільки це просто послідовна магія, коли вони виходять на ринг. Панк навіть нахабно робить «5 рухів долі», а Сіна завжди тримав руку на пульсі того, що може стати основою для чудової розповіді.

9 Дрю МакІнтайр

Зважаючи на те, що обидва вони так само безцеремонно покинули WWE, було б цікаво побачити сюжетну лінію, в якій Панк намагається видертися на вершину, але лише для того, щоб обійти когось, хто зробив те саме, і тепер повинен захищати своє місце під сонцем. Одна лише різниця в габаритах дала б Панку роль андердога в бою, що допомогло б йому знову завоювати прихильність натовпу після того, як його так довго супроводжували суперечки.

8 Гюнтер

Іншим сценарієм, за яким Панк вийшов би проти набагато більшого суперника, був би бій з Гюнтером. Це дозволило б Панку отримати можливість обмінятися ударами з найпотужнішим страйкером у WWE. Це дало б йому підтримку фанатів, і якщо він виграє Інтерконтинентальний титул, який зараз утримує Гюнтер, це дало б їм обом можливість рухатися далі до більшого. Панк може утримувати мідкард чемпіонство, в той час як Ринг Генерал може нарешті піднятися до мейн івенту.

7 Сет Роллінс

У той час як Роман Рейнс міцно тримається на сцені головних подій WWE протягом більшої частини останніх півроку, Сет Роллінс був хлопчиком з постерів для WWE і воротарем для всіх, хто приєднується до компанії. Він не лише забезпечив би дуже міцний бій для Панка, але й чемпіонський титул у важкій вазі, який стояв би на кону, підвищував би ставки. До того ж, Сет робив зневажливі зауваження про Панка, коли його про нього запитували. Якщо WWE шукає безпечний, але спокусливий варіант для Панка, їм потрібно шукати не далі, ніж Роллінс.

6 Фінн Балор

У розпал найгарячіших подій у компанії, коли Судний День стає на задній план, Фінн Балор міг би бути унікальною кандидатурою для сюжетної лінії з Панком. Ці двоє ніколи не виходили на ринг разом, а Фінн навіть коментував можливий поєдинок з Панком, тож матч вже висить у повітрі і є потенційним способом побудови їхнього суперництва. Це дуже сподобається фанатам, які хочуть побачити небачені раніше поєдинки, і дасть Панку можливість пройти через Судний День так само, як він пройшов через Щит наодинці. У доблесній манері.

5 Логан Пол

Матч між Панком та Полом, ймовірно, звучить як щось, що розлютить багатьох фанатів через те, що Пол так рано почав свою кар'єру реслера, але при ближчому розгляді, він може бути ідеальним. Ці двоє - фантастичні оратори і мають так багато «словесних боєприпасів», які можна використати в промо один проти одного. Пол може висміювати поєдинки Панка в ММА, в той час як Панк, швидше за все, винищить всю присутність Пола в індустрії. Хоча робота на рингу не буде такою ж, як у деяких інших потенційних опонентів, вона буде інтригуючою, тим не менш.

4 Брок Леснар

СМ Панк проти Брока Леснара став би цікавим продовженням їхньої сюжетної лінії "Кращий у світі проти Звіра". У той час як Леснар продовжував домінувати у WWE після того як Панк покинув компанію, після того як Панк залишався поза рингом до свого нещодавнього забігу в AEW, де він також досяг успіху. Однак, побачити, бійку Брока та Панка, було б ідеальною візуальною аналогією того, як може зійти зірка Панка. Леснар розпізнає великий талант, коли бачить його, і працює відповідно, поєднуючи майстерність на рингу, а Панк любить виводити своїх опонентів на їхні межі. Вони є ідеальними суперниками один для одного, особливо для Леснара.

3 Ей Джей Стайлз

Ці двоє працювали, не покладаючи рук, на незалежній сцені і зробили собі ім'я завдяки своїй волі та рішучості бути кращими. У них навіть був широко розрекламований бій у ROH, який став би чудовим способом пов'язати їхнє суперництво з WWE. Вони могли б творити магію завдяки своєму точному вибору часу і чудовому відчуттю натовпу, і це забезпечило б найякісніший реслінговий матч з усіх у цьому списку. Єдиним застереженням тут має бути те, що між ними існує певна реальна пристрасть, і хоча це могло б стати чудовим телевізійним шоу, ймовірно, краще тримати Панка подалі від роботи з людьми, з якими він не ладнає.

2 Л.А Найт

Легко можна сказати, що Л.А Найт є одним з найпопулярніших талантів у світі, якщо не найпопулярнішим, і має історію, яка тягнеться далеко і широко через увесь світ реслінгу. Це схоже на Панка, однак, їхні відмінності полягають у часі їхнього успіху. Найт ледве досягає кульмінації своєї кар'єри, в той час як Панк роками був улюбленцем фанатів і володарем багатьох чемпіонських титулів. Якби існував спосіб для Панка покласти когось на лопатки і дати йому прочухана, який приведе його на вершину, то це був би саме той спосіб, яким він міг би піти.

1 Роман Рейнс

Матч мрії, який миттєво з'явився в думках фанатів реслінгу, коли вони теоретизували про можливість повернення СМ Панка, - це цей поєдинок. Завдяки букінгу WWE, Рейнс виглядає зараз як один з найсильніших професійний реслерів в бізнесі. Сага про "Кровну лінію" захоплює, але деякі з найбільш нетерплячих глядачів готові побачити, що буде далі. Оскільки Коді Роудс не зміг завершити свою історію, СМ Панк повертає собі першість, скинувши з престолу золоте дитя, що стало б ідеальним поворотом для його бурхливого повернення на вершину.

Автор: Miguel Meza

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається