UCW SmackDown, 110 випуск

СМ Панк та Міз виходять до рингу. Залізши на ринг, вони підіймаються на тернбакли та підіймають титули. Натовп чантить
“СМ Панк, СМ Панк”. Панк та Міз злізають з тернбаклів, Панк бере мікрофон та починає говорити:
Як вам таке, Ужгород?
Він знов залазить на тернбакл і підіймає титул вгору. Натовп знов чантить “СМ Панк СМ Панк”. Він злізає та продовжує:
Поговоримо про повагу? Гадаю, варто. Зараз перед вами стоїть друга найвеличніша команда в історії SmackDown, знаєте чому друга? Хто ж перший? Hart Foundation. Але чи спливла вам на думку їхня назва? Сумніваюсь, а чому? Бо вони не носять глітерові обноски? Можливо тому, що слово пеніс не лунає з їх вуст? Байдуже насправді чому, проте я це все кажу до того, що я не дам вам себе забути так просто, як їх. Історія, моє місце в історії, чи залишу я по собі згадку в командному дивізіоні чи ні… Це вирішувати вам, ви завжди були тими, хто вирішує. І ваш вибір того року пав на… хто там був? Не нагадаєте, хто виграв звання команди року на Slammy Awards?
Натовп принишк.
Отож. Але цього року все буде інакше. Я і Міз. Ось це чемпіонство. Все вже інакше. Вчора ми чітко показали, чий це дивізіон, а сьогодні ми справедливо підіймаємо ці титули, як фізично, так і фігурально. Стоун Колд може запхнути у свій пропитий зад свою симпатію до клубу молотків та визнати, що Better Than You краще. Ми обрали цю назву не просто так, і якщо хтось сумнівається, що ми здатні на усе — ви знаєте де нас знайти.
Панк починає виходити з рингу, але Міз залишається в ньому і бере мікрофон. Панк повертається і показує Мізу що пора йти, проте Міз нікуди не йде. Він починає говорити:
Стій, Панк, зачекай! Маю до тебе всього одне запитання: чому ти вважаєш, що можеш вирішувати, коли та що мені робити? Чи ти гадаєш, що мені нема чого сказати громаді UCW? Що я просто манекен, який тільки й робить, що позує з титулом? Мені здається, ми команда, ми тримаємо командні титули разом. МИ, а не ТИ! І мені дуже не подобається таке ставлення до себе. Я вже виказав свою повагу до тебе, коли врятував від Хартів та запропонував об'єднатися у команду, тому, якщо твоя ласка, викажи повагу й мені та вибачись.

СМ Панк відповідає:

Міз, та до чого тут це взагалі, ми чемпіони, вони усі не вірили в нас, нам треба…

Міз з ноткою дратівливості у голосі:

Друже, вибачись, а вже потім кажи щось інше.

СМ Панк:

Гаразд, Міз, пробач, якщо я змусив тебе почуватись так, я й не думав проявляти неповагу до тебе..

Міз:

Дякую, Панк, саме це я й хотів почути. Сподіваюсь, надалі ти будеш краще ставитись до свого оточення. Так само як сподіваюсь, що громада UCW побачила, що таке справді ПРИГОЛОМШЛИВА команда і не дозволить нашому генеральному менеджеру підпускати до командних титулів всяке лайно по типу Hammer Club чи Pinnacle. Бо якщо після того, як ви побачили нас, Better Than You, ви досі продовжите бездумно вболівати за всіх, кого вам підсунуть під носа, мені буде соромно мати щось спільне із вами. А тепер, Панк, можемо йти, якщо ти не хочеш більше нічого сказати.


Халк Хоган проти Ел Ей Найта — чвертьфінал турніру King of the Ring

Переможець: Ел Ей Найт

Оцінка: 3.75


На ринг виходить Дрю Макінтайр:

Знаєте, мої дорогі фанати, я пережив багато чого в цій компанії і переживаю зараз найкращий період. Але є найкращі зміни в житті рестлера, на Clash at the Castle я навіть був радий програти, я хотів знайти себе в сольних матчах і з кимось позмагатися вже без титулу на кону десь рік, а вже за рік ми повернемося до титульних перегонів і доводитимемо, що ми гідні взяти те, що в нас колись, або навіть ще тоді, відібрали. Це я про титул UCW, і з цим питанням я закінчив, зараз я чекатиму на будь-якого опонента без титулу і доводитиму, що я один із найкращих рестлерів компанії не дарма. Я був тоді номінований, а якщо комусь щось не подобається — можете йти до біса! Другий момент: до людей, які згадують SummerSlam, ви можете скільки завгодно говорити, наскільки ви кращі за мене, але це настільки неправда, що ви говорите лише слова-ілюзії, але коли ви торкаєтесь чиїхось проблем, чи то пак моїх, я б хотів попросити, щоб ви не згадували мене у своїх розповідях. Те, що мені тоді не пощастило, я це і сам знаю, і свою помсту проти Курта я здійснив, не планую навіть проти нього виходити на ринг. Курт не заслуговує моєї уваги, як заслуговують інші люди, хочу вас попередити, балаболи, якщо ви не можете займатися собою, то чому ви цікавитеся чужою рестлінг кар'єрою, якщо ви самі не можете такого домогтися, пустодзвони, мені більше нічого додати!

На арені весь цей час панувала повна тиша, після промо Макінтайра нічого не змінилось. Лунає музична тема Домініка Містеріо. На рампу виходить Домінік Містеріо і аплодує Дрю:

Браво, Дрю, просто браво. Невже людина, яка вважає себе вищою за інших, називаючи їх лицемірами через те, що люди говорять правду, яка тобі, як нарцису, може не подобатися. Ти ображаєшся на все, кажеш, що тебе зливають, тобі вставляють палиці в колеса, але не тобі це казати, я, як фанат UCW, дивився всі PPV і ось що помітив, що у тебе всього один матч не за титул за всі PPV. Я на контракті з UCW вже кілька місяців, але через тебе, ЧСВ, мені просто не давали шансу себе навіть показати. Ще раз повернуся до твого лицемірства, у соціальних мережах ти привітав нібито свого хорошого друга, Шеймуса, з перемогою, але я бачу скільки ненависті в тобі до нього через те, що він чемпіон, а ти знову залишився в лузерах, ще можна згадати минулий тиждень і те, як ти просто загорівся після того, як тебе згадав Джон...

Домінік дивиться в камеру і показує палець угору.

Через це я тобі, Мокс, респектую. Уся роздягальня бачила, як ти просто розніс закулісся і ледь не виніс двері в кабінет менеджера. Ти придумав собі правило, що ми не можемо згадувати реслерів з інших брендів, але я тобі доведу протилежне, хоча я це вже зробив, коли згадав Шеймуса і Джона. Гаразд, я можу ще довго тобі перемивати кістки, але перейдемо до головного, я приймаю твій виклик і я покажу, що таким токсичним людям не місце в стінах UCW. Наш бій відбудеться на King of the Ring. Твоя зірка згасла, Дрю, і настав час нових зірок засяяти.


Дрю Макінтайр проти Рея Містеріо — матч один на один

Переможець: Рей Містеріо

Оцінка: 4.5


Рок стоїть за лаштунками та готується до свого матчу, до нього підходить Курт Енгл:

Хей, Рок! Нарешті я знайшов тебе. Знаєш, про що я давно вже думаю, приятелю? Тобі б не завадила б людина, яка буде прикривати твою спину. І мені не завадила б людина, яка прикрила б мою спину. Розумієш, факт того, що ми двоє — найкращі в цьому бізнесі! Ми прекрасно проявили себе на останньому SmackDown! І в мене є пропозиція, щодо команди: Курт Енгл та Ро…

Рок незадоволено перебиває Курта Енгла:

Курт! Стоп, мені здається ти не зрозумів. Ти та Рок — не друзі. Ти та Рок навіть не приятелі. Якби у Рока був би вибір, то ти навіть ніколи не був би знайомим з Роком. Ти розумієш? Року абсолютно не цікава твоя пропозиція і Рок дуже ввічливо пропонує тобі не займати час Рока своїми пропозиціями.

Курт:

Я просто думав, що це…

Рок:

IT DOESN’T MATTER WHAT YOU THINK! Року не цікава команда з нав’язливим параноїком, який не вміє вчасно заткнутися! Ну сам подумай, як Рок може бути з тобою в команді? Якщо ти закричиш “IF YOU SMELL…”, то всі глядачі вибіжать з арени! Рок також збіжить з арени! Боже, дякую, що у Рока ніс не як у Тріпл Ейча! І тим паче, якщо Року знадобиться постійний командний партнер, то у Рока він вже є! People’s strudel! І він буде набагато більш корисним на ринзі, ніж ти! Тож кажу ще раз, джаброні, не забирай час Рока, поки він готується до свого матчу сьогодні, в мейн-івенті SmackDown!

Курт Енгл зі спокійним обличчям виходить з роздягальні.


Звучить музична тема Едді Герреро, він виходить на ринг та починає говорити:

Hola! Нарешті, Едді Герреро, повернувся! Мене не було всього місяць через струс мозку, який мені наніс Ренді Ортон своїм Punt Kick’ом. Це був справді пекельний поєдинок і я навіть хотів взяти реванш, але Ренді вже не володіє тим прекрасним білим титулом. Та і я, поки був в лікарні, встиг звернути увагу на інший… На блакитно-жовтий титул. Річ у тім, що зараз титул України знаходиться у мого земляка, мексиканця, Сін Кари. Ми колись виступали разом, але, здається, щось пішло не так. Мій аміго сильно змінився за останній рік. Він став більш жорстоким, брутальним та небезпечним. Але яким би ти не був небезпечним, Кара, я викликаю тебе на матч за титул чемпіона України!

Герреро дивиться в камеру:

І пам’ятай, що я… Тебе… Не бою…

Стався перебій електроенергії, на секунду світло погасло і повернулося, Герреро виглядає стривоженим, але продовжує промову:

Та було зовсім не страшно! Що ж, Кара, чекаю нашої зустрічі на наступному тижні. Adios!

Герреро дуже швидко викотився з рингу і йшов за лаштунки, нервово шукаючи ключі від свого Лоурайдера.


Драгон Лі проти Пентагона — чвертьфінал турніру King of the Ring

Переможець: Пентагон

Оцінка: 4.5


На ринг виходить Тріпл Ейч:
Хочу привітати Р-Труфа. Ти зміг досягти того, чого не зміг зробити я, а саме — захистити титул у Клітці Знищення, вітаю. Але ти зробив це, вийшовши останнім з капсули, і ніхто не знає, хто б був чемпіоном, якби ти вийшов раніше. Я ж був першим. Першим, хто вийшов, першим, хто елімінував, і у кого ти вкрав друге елімінування, не давши мені помститися Року. Але нічого, я це виправлю. Я ж хотів з тобою поговорити про інше. Наступне PPV у нас буде King of the Ring. Я вважаю, що це буде саме те місце, де мають зустрітися двоє, єдині хто вигравав цей турнір. Двоє, хто знають, що таке бути на вершині, бути королем. Я бачу, ти хочеш довести що ти той, хто виграє не випадково. Той хто є кращим чемпіоном, і кращим володарем корони. І це можна зробити не перемігши Курта Енгла, у його другому матчі за день, і не перемігши у Elimination chamber, вийшовши останнім. Ні, це доводиться перемігши мене, Короля королів, першого переможця цього турніру. Думай, король Труф, чи не побоїшся ти вийти сам на сам із кращою версією себе.


Тріпл Ейч проти Рока — матч один на один

Переможець: Тріпл Ейч

Оцінка: 3


Рок, втомлений після матчу, лежить на рингу, але звучить музична тема Курта Енгла. Тріпл Ейч та Курт Енгл зустрілися на рампі поглядами. Вони подивилися одне на одного і Курт пішов далі. Тріпл Ейч дивився йому в слід. Курт взяв стілець та мікрофон біля коментаторського столу, заліз на ринг до Рока, який намагався підвестися, Курт замахнувся стільцем, Рок вже згрупувався, але тут Енгл різко зупинився. Він розклав цей стілець та сів на нього перед Роком:

Розумієш, Рок, Курту Енглу є що сказати тобі.

Глядачі:

Шо?

Курт Енгл:

Курт Енгл дуже не задоволений тим, що Рок проявив до нього свою неповагу.

Глядачі:

Шо?

Курт Енгл:

Тож Курт Енгл прийшов до тебе, щоб сказати тобі…

Глядачі перебивають:

Шо?

Курт Енгл повертає голову в бік глядачів:

Скажи ще раз. Ти! Або ти! Або ти! Скажіть це ще раз і Курт Енгл зламає твою довбану щиколотку!

Глядачі замовкли. Курт Енгл повертається до Рока:

Думаєш Курт Енгл клоун, так? Думаєш, клоун зміг би перемогти на олімпійських іграх? Думаєш, клоун зміг би виграти кейс Money in the Bank? Так, Рок? Правда в тому, що Курт Енгл не клоун. Курт Енгл грається з вами, бо якщо він стане серйозним, він може закінчити твою кар’єру. І знаєш, для Курта Енгла жарти про пердіж це… приблизно як цей стілець. Вони йому не потрібні. Але чому Курт Енгл має відмовляти собі в тому, що він хоче зробити?

Курт Енгл встає зі стільця, бере його і завдає кілька ударів по спині Рока. Потім Курт б’є стільцем по нозі Рока і проводить йому Ankle Lock. Рок кричить і тягнеться до канатів, щоб спробувати вилізти з рингу, але Курт повертає його на середину. До них вибігають рефері та лікарі й відштовхують Енгла. Лікарі оглядають Рока, поки Курт Енгл повільно йде до рампи під букання глядачів.


ОЦІНКА ШОУ - 8.5/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

674Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається