UCW RAW, 108 випуск

Нам показують за лаштунками Шеймуса, який рухається в сторону рампи. По дорозі до виходу на арену, Шеймус зустрічає Алію. Вони обіймаються і Шеймус виходить на арену. Шеймус під час виходу вітається з глядачами й роздає автографи, глядачі тепло його зустрічають і чантять:

Шеймус! Шеймус! Шеймус!

Шеймус бере в руки мікрофон і каже:

Як ви бачите, я змінився з тих часів, коли бився на WrestleMania. Багатенько пройшло часу, я страждав весь цей час, відвідував психолога та переживав важкі зміни. І все це для того, щоб прийти сюди та сказати, Welcome to Monday Night RAW! Забудьте те, що я говорив раніше, те, що я робив раніше. Я змінився і тепер перед вами абсолютно новий Шеймус. Як же я за вами сумував, одноклітинні ви мої. Не ображайтесь на цей вислів, я хочу, щоб це була не образа, а наше з вами вітання і хвилинка ностальгії. До речі, хочу привітати свого колишнього партнера, Дрю Макінтайра з виграшем UCW чемпіонства, хоч цей рейн тривав декілька хвилин, але ти, Дрю, вже досяг більшого, ніж я, і це круто. Багато чого я ще хотів би сказати, але це не так важливо, як події, які стались минулого тижня. Ви можете сказати, що я вчинив негарно з Mox-Gun. Але я думаю, це справедливо, ці хлопці на це заслужили. Джон Мокслі поводитися як поганий хлопчик, тому прийшов час надерти йому зад. Ви хочете цього?

Глядачі:

Так! Так! Так!

Шеймус: 

Не чую, ви хочете цього?!

Глядачі дуже голосно скандують:

Так! Так! Так!

Шеймус:

От і все, я вас почув. Джон Мокслі, я знаю, що ти боїшся вийти зараз зі мною на ринг, і взагалі, хотілося б тебе залишити на десерт, тому я викликаю Ель Фантазмо на ринг сьогодні в мейн-івенті. Давайте розпочнемо наше шоу! ФЕЛЛЛЛЛААААААА!

Після цих слів камера показує, що весь склад Mox-Gun дивився цю промову в їхній роздягальні по телевізору.


Гюнтер проти Дрю Гулака — матч один на один

Переможець: Гюнтер

Оцінка: 2.5


Ми бачимо за лаштунками Кайлу Брекстон:

Welcome back to Monday Night RAW, я тут, за лаштунками, з інтернаціональним чемпіоном, гадюкою, Ренді Ортоном, який здобув перемогу над Едді Герреро на SummerSlam.

Камера віддаляється, і ми бачимо Ренді Ортона, який стоїть з інтернаціональним чемпіонством на плечі. Кайла питає:

Ренді, це був важкий матч. Що ти думаєш про свою перемогу над Герреро?

Ренді Ортон:

Це була чергова перешкода, яку було пройдено. Точно така ж, як і всі інші. Едді в минулому. Просто ще одна жертва, ще один суперник, який дізнався, чому мене називають Вбивцею Легенд.

Кайла Брекстон:

Безсумнівно, неймовірний виступ. Що далі для інтернаціонального чемпіона?

Ренді Ортон:

Що далі? Все те ж саме. Я не планую дозволяти нікому забувати, чому цей титул лежить на моєму плечі. Будь то Едді Герреро, або хтось настільки дурний, щоб вийти на ринг зі мною, вони всі засвоять один і той же урок — це моя територія...

Несподівано до кадру заходить Ей Джей Стайлз:

Знаєш, я згоден з тобою, Ренді. Це твоя територія, поки що. Але не надовго. Ми з тобою не пересікалися вже півтора року. І я не забув той програш. Але багато чого змінилося з першого мейн-івенту WrestleMania. І хоч я не зміг тоді забрати в тебе чемпіонство UCW, цей білий титул на твоєму плечі мені теж подобається.

Ренді Ортон:

Ей Джей, у тебе був шанс, і ти не зміг ним правильно скористатися. Ти говориш про зміни і про те, як ти еволюціонував з моменту нашої зустрічі на WrestleMania. Ти маєш рацію, багато чого змінилося. Але деякі речі залишаються незмінними. Ти не зміг пройти повз мене тоді, і ти не пройдеш повз мене зараз. WrestleMania — найвеличніший етап, найбільший момент у твоїй кар'єрі. У тебе була перемога на Royal Rumble, імпульс, мрії про казковий фінал. Проте, коли справа дійшла до цього, ти не впорався. Ти вибрав не ту людину, яку намагався здолати, Ей Джей. Ти не зміг вхопитися за те, що мало найбільше значення, коли воно було в межах твоєї досяжності. Саме я став тим бар'єром, тією перешкодою, через яку ти спотикаєшся відтоді. І що тепер? А тепер твій рівень — це Тайтус О'Ніл. Може, тобі варто зосередитися на своїх проблемах з ним, замість того, щоб намагатися влізти на мою територію.

Ей Джей Стайлз:

Я тебе почув, Ренді. Я розберусь зі “своїми проблемами” якнайшвидше. А потім я прийду за тобою та цим титулом!

Ей Джей пішов з кадру, Ренді подивився йому в слід злим поглядом.


Брон Строуман проти Казучіки Окади — матч один на один

Під час матчу на титантроні ми бачимо Трея Мігеля, він каже:

Брон, я очікував від тебе більшого, ти постійно, як я пам'ятаю, намагався мене зламати, але відтепер правила змінились, Строуман, всі вчинки, які ти намагався зі мною зробити, тобі не допомогли, і ти думав, що станеш найкращим реслером, але не тут було. Я повернувся тоді, як ти пам'ятаєш, на SummerSlam, повернув те, що мені належить і відтепер я чекаю своєї помсти на PPV, і ти сам знаєш, що ти від мене більше не зможеш бігати. Я надеру твою гігантську велику дупу і після цього я буду в очах слави, а ти залишишся ні з чим. Тому, до зустрічі, велетень, на наступному PPV.

Після цього титантрон вимкнувся. Брон відволікся і це допомогло Окаді виграти.

Переможець: Казучіка Окада

Оцінка: 3.25


Барон Корбін стоїть за лаштунками і каже:

Привіт, громадо UCW. Сьогодні говорить з вами Барон Корбін. Коді прийняв мій виклик на Clash at the Castle, а тепер хочу заявити про те, що на наступному випуску RAW пройде Beat the Clock challenge. Хто переможе, той обере правила матчу на Clash at the Castle. На сьогодні у мене все.

Корбін виходить з кадру, а на задньому плані ми бачимо як Ей Джей Стайлз заходить в кабінет до Пола Хеймана


Під свою музику до рингу повільно йде Джефф Харді. На його розмальованому обличчі чітко видно усміхнену гримасу. Зайшовши в ринг, Джефф поправив титул командного чемпіона, який висів в нього на поясі. Обвівши погляду вщент заповнену арену, Джефф бере мікрофон, і після секундної паузи говорить:

Як ви, народ? Хоча, що за дурне запитання, звісно, ви щасливі, оскільки перед вами новий командний чемпіон Джееееееееееееееф Харді. Хороша авантюра, чи не так? Коли мені Метт запропонував створити команду, я спочатку подивився на нього як на людину, що несповна розуму. Яка, до біса, команда? Все, що нас з тобою об'єднувало тоді, це була любов до творчості Бобба Марлі. Але ця авантюра затягнулась, і ми один за одним перемагали наших суперників, і наближались до титулів, до титулів, про які я мріяв з першого дня в компанії, і ось, крок за кроком, суперник за суперником, ми дійшли до чемпіонів, перепрошую, колишніх чемпіонів. Єдине, що про них я можу сказати, це те, що, подолати цей шлях, щоб дістатись до вас, було складніше, ніж вас перемогти. Другий забіг в командний дивізіон, і нарешті, я чемп, ну що ж, побачимо, що з цього вийде. Єдине, що я знаю точно, ми з Меттом не будемо чемпіонами-боягузами, ми не будемо уникати захистів, тому що ми вже показали, що нам нікого боятись, і в ростері немає жодної команди, яка зможе відібрати в нас це командне золото, то шикуйтесь в чергу, дітки, ми готові розпочинати нову еру, еру "Hardy Bros"!

Після цього звучить музична тема Метта Ріддла, який виїхав на своєму самокаті. Він вийшов на ринг, жбурнув свої капці в глядачів, а потім сказав:

Джефф Харді правий, ми готові завжди до бою, готові захищати свої титули будь-коли. Ми з Джеффом не зациклені на тому, щоб проводити захист раз на місяць. Ми живемо один раз, тому ми хочемо повеселитись на славу! Але сьогодні хотілося б відпочити і ще раз відсвяткувати нашу перемогу. Тож давайте зараз відсвяткуємо!

Вмикається музика і Метт Ріддл починає танцювати на ринзі з самокатом. Джефф Харді здивовано на це дивився в куті рингу.


На рампу виходить Пол Хейман:

Пані та панове, мене звуть Пол Хейман, і я вийшов не просто так. У мене є оголошення... Оголошення про майбутнє видовище, грандіозний івент — Clash at the Castle, що відбудеться тут, у Кам'янці-Подільському. Знаєте, я не люблю змушувати вас чекати. Наш шановний інтернаціональний чемпіон, гадюка, Ренді Ортон — людина безпрецедентної доблесті. Але кожному великому чемпіону потрібен гідний супротивник, хтось, хто може зрівнятися з ним у гонитві за славою. Отже, прямо зараз, прямо тут, на Monday Night RAW, ми станемо свідками битви титанів, змагання легенд, оскільки два найбільш титулованих реслера UCW зійдуться в битві, яка визначить першого претендента на інтернаціональне чемпіонство на Clash at the Castle. Дорога до слави починається сьогодні!


Ей Джей Стайлз проти Тайтуса О’Ніла — матч за перше претендентство на інтернаціональне чемпіонство

Матч був просто неймовірний. Це точно 5! Тут навіть не обговорюється! Це треба бачити! Дякую вам! Всі барикади були зламані. Було багато спотів. Тайтус О’Ніл провів Titus Clash на коментаторський стіл, але Стайлз повернувся на ринг на до відліку 9. Потім Ей Джей провів Styles Clash на інший коментаторський стіл, але Тайтус також повернувся на ринг на 9 відліку. Ей Джей проводить Phenomenal Forearm Тайтусу і… Тільки 2! Стайлз хоче провести ще один Phenomenal Forearm, але Тайтус спіймав його на Titus Clash! 1… 2… Стайлз вирвався в останній момент! Обидва реслери лежать втомлені на ринзі і обидва починають повільно вставати. Але звучить музична тема Ренді Ортона, він виходить на ринг і починає повільно підходити до Стайлза. Стайлз дивиться в очі Ортону і встає на ноги. Але тут Ортон повертається і робить RKO Тайтусу та виходить з рингу. Гонг, переможець матчу по дискваліфікації — Тайтус О’Ніл. Стайлз в шоці, Тайтус лежить без тями, а Ортон, посміхаючись, йде в бік рампи.


Шеймус проти Ель Фантазмо — матч один на один

Переможець: Шеймус

Оцінка: 3.5


Після матчу на Шеймуса нападають Мокслі та Себіан, а згодом і Фантазмо. Вони знищують ірландця своїми фінішерами. Після цього Мокслі бере мікрофон, підходить та нахиляється над бездиханним Шеймусом і каже:

Перед тим, як обрати мене своїм противником і так зухвало на мене напасти, ти забув про дещо — у цю гру можна грати удвох.

Оглянувшись між хлопцями та усміхнувшись, додає:

Навіть в чотирьох.

Себіан і Фантазмо беруть Шеймуса за руки і тримають, а Мокслі бере свій титул чемпіона, яким з розгону б'є в голову ірландцю. На арену спішать медики, поки в цей час Мокслі, поставивши ногу над тілом Шеймуса, піднімає титул догори і красується з хлопцями. Шоу вийшло з ефіру.


ОЦІНКА ШОУ - 8/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
UCW
UCW@UkrainianChatWrestling

Віртуальний реслінг промоушен

671Прочитань
1Автори
6Читачі
На Друкарні з 25 серпня

Більше від автора

  • UCW Burning Ground, 123 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Burning Ground, 122 випуск

    Результати Burning Ground

    Теми цього довгочиту:

    Ucw
  • UCW Asylum 2.0, 27 випуск

    Результати Asylum 2.0

    Теми цього довгочиту:

    Ucw

Вам також сподобається

  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Raw за 30.10.2023

    Сьогодні нас очікує останній епізод Raw перед преміальним шоу Арабський Руднічок, який ви зможете подивитися разом з нами вже в цю суботу, в прямому етері. На шоу нам зробили декілька анонсів, а саме Сет Роллінс буде в дії, знову з'явиться команда

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 реслерів, чиї кар'єри кардинально змінилися б, якби WCW виграла у «Понеділкових війнах»

    « Понеділкові війни» були ключовою частиною бізнесу, і хоча час був сприятливим для індустрії та тих, хто брав у них участь, результат, безумовно, справив помітний вплив на певні кар'єри. Багато реслерів отримали величезну вигоду від перемоги WWE завдяки тому, як їх сприймала…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Огляд WWE Raw за 30.10.2023

    Сьогодні нас очікує останній епізод Raw перед преміальним шоу Арабський Руднічок, який ви зможете подивитися разом з нами вже в цю суботу, в прямому етері. На шоу нам зробили декілька анонсів, а саме Сет Роллінс буде в дії, знову з'явиться команда

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • 10 реслерів, чиї кар'єри кардинально змінилися б, якби WCW виграла у «Понеділкових війнах»

    « Понеділкові війни» були ключовою частиною бізнесу, і хоча час був сприятливим для індустрії та тих, хто брав у них участь, результат, безумовно, справив помітний вплив на певні кар'єри. Багато реслерів отримали величезну вигоду від перемоги WWE завдяки тому, як їх сприймала…

    Теми цього довгочиту:

    Wwe