10 реслерів, чиї кар'єри кардинально змінилися б, якби WCW виграла у «Понеділкових війнах»

« Понеділкові війни» були ключовою частиною бізнесу, і хоча час був сприятливим для індустрії та тих, хто брав у них участь, результат, безумовно, справив помітний вплив на певні кар'єри. Багато реслерів отримали величезну вигоду від перемоги WWE завдяки тому, як їх сприймала кожна компанія. Але, з іншого боку, інші страждали через те, що WCW перестало існувати. Однак, якби Ерік Бішофф зміг перемогти Вінса МакМехона, все могло б скластися зовсім інакше. Певні реслери мали б зовсім інші кар'єри, які, можливо, були б зовсім не схожі на те, чим вони стали в результаті.

10 Кріс Джеріко

Кріс Джеріко мав солідну кар'єру в WCW, оскільки він, безумовно, підвищив свій авторитет, працюючи в компанії. Однак під керівництвом Еріка Бішоффа для Джеріко завжди існувала скляна стеля, а сцена головних подій не була тією сферою, в яку його збиралися проштовхнути під його керівництвом. Зрештою, саме через це він вирішив покинути компанію і приєднатися до WWE, що згодом призвело до того, що він почав виступати на провідних ролях. Однак, якби WCW перемогли, невідомо, чи зміг би він коли-небудь досягти такого рівня.

9 Стів Остін

Стів Остін був однією з найвідоміших зірок реслінгу під час "Понеділкових війн", і його зіркова сила стала ключовою причиною того, що WWE зрештою перемогли. Однак, якби все пішло інакше, невідомо, чи продовжив би він працювати в цьому бізнесі. Остін та Ерік Бішофф на той час не ладнали, що було пов'язано з тим, що Бішофф звільнив його і сказав, що той не заробить грошей у цьому бізнесі. Важко уявити, що Остін хотів би працювати з ним після цього, особливо після того, як війну було програно.

8 Ей Джей Стайлз

Ей Джей Стайлз не є тим, про кого люди думають, коли мова заходить про "Понеділкові війни", проте він був на контракті з WCW наприкінці його існування. Однак, якби Ерік Бішофф виграв війну, навряд чи TNA існувала б, і це могло б кардинально змінити кар'єру Стайлза. Важко сказати чи його талант зміг би засяяти у компанії з більш забитим ростером і чи отримав би він ті ж можливості для виступів, які дозволили його карʼєрі процвітати.

7 Мік Фоулі

Оскільки Ерік Бішофф змусив Тоні Шавоні відкрито висміювати рішення WWE зробити Міка Фоулі чемпіоном WWE на коментування, важко уявити, як би у нього склалася кар'єра, якби WCW перемогли у "Понеділкових війнах". Фоулі був справжньою зіркою, і Бішофф був би розумним, якби скористався цим, але, швидше за все, він не бачив його мейн івентером. Тож, хоча він, швидше за все, був би залучений у провідні сюжети, але Фоулі, можливо, не досяг би того рівня, якого він досяг у WWE.

6 ДДП

ДДП був одним з тих реслерів, які постраждали від поразки WCW у "Понеділкових війнах", тому що з чемпіона світу він перетворився на реслера з жахливим гімміком. Вінс МакМехон так і не отримав найкращого від ДДП, і це було втраченою можливістю того часу. Однак, якби результат пішов іншим шляхом, то немає сумнівів, що ДДП продовжив би успішну кар'єру на високому рівні. Ерік Бішофф дуже поважав його, і це допомогло б його кар'єрі в довгостроковій перспективі.

5 Тріш Стратус

Жіночий реслінг ніколи не був у центрі уваги WCW, як у WWE, і хоча Вінс МакМехон не докладав до цього дивізіону стільки зусиль, скільки компанія докладає нині, можливості все одно були вищими в WWE. Тому цілком ймовірно, що у Тріш Стратус була б зовсім інша кар'єра, якби WCW перемогли. Можливо, у неї не було б таких можливостей продемонструвати свої вміння та харизму на рингу, які вона мала. Важко уявити світ реслінгу, в якому Стратус не була б однією з головних зірок, але це могло бути реальністю.

4 Андертейкер

Андертейкер був надзвичайно лояльним до Вінса МакМехона під час "Понеділкових війн", і якби WCW перемогли, він міг би піти шляхом Стінга і просто не працювати на Бішоффа. Це призвело б до великих змін у реслінгу, і його культовий стрік на РеслМанії ніколи б не став таким, який запамʼятався кожному з нас. Навіть якби він перейшов до WCW, букінг надприродних гімміків ніколи не був сильною стороною Бішоффа, і кар'єра Андертейкера могла б скластися зовсім інакше.

3 Стінг

Стінг був одним з найвідоміших імен у WCW, і його кар'єра була фантастичною, але все змінилося після "Понеділковий війн", коли він відмовився приєднатися до WWE. Однак, якби WCW перемогли, Стінг продовжив би працювати на найвищому рівні індустрії, ймовірно. Хоча його кар'єра в TNA була теж не поганою, компанія просто не була на тому ж рівні, що й WWE чи WCW, тому багато людей пропустили те, що він міг запропонувати. Якби WCW вийшли на перше місце, то на Ікону чекала б ще більш успішна кар'єра, ніж у нього вже була.

2 Шейн МакМехон

Шейн МакМехон пережив деякі з найбожевільніших моментів в історії реслінгу через небезпечні ситуації, в які він був готовий себе поставити, але якби WCW перемогли, то багато з них ми б не побачили. Дуже важко уявити, що МакМехон приєднався б до WCW, щоб виступати як реслер. Зважаючи на своє прізвище, МакМехон був прив'язаний до WWE, що б не сталося, і оскільки він ніколи не був повноцінним реслером, спочатку він, швидше за все, перейшов би до інших бізнес-проектів.

1 Едді Герреро

Едді Герреро, можливо, і є одним з найвеличніших реслерів усіх часів, але навряд чи у нього була б така ж кар'єра на рівні головних подій, як у WWE, якби результат "Понеділкових війн" був би іншим. Йому не подобалося працювати на Бішоффа, і Герреро ніколи не пушили до цього в WCW. Враховуючи, наскільки запальним міг бути Герреро, більш ніж ймовірно, що вони з Бішоффом не ладнали б. Герреро все одно провів би кілька чудових матчів, як і під час своєї першої кар'єри в WCW, але він не був би тим самим гравцем в мейн івенті.

Автор: Matthew Wilkinson

Автор: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається