10 забутих гіммікових матчів WWE 1990-х років

WWE часто використовує певні гіммікові поєдинки у своєму продукті, щоб зберегти свіжість і зацікавленість глядачів. Від Пекельної клітки до Останнього стоячого на ногах і простого матчу без дискваліфікації - завдяки цим умовам ми бачили кілька божевільних гіммікових поєдинків у WWE. Втім, WWE також іноді перегинає палицю і придумує безглузді правила для поєдинків. Середина та кінець 1990-х років були сповнені таких дивних експериментів, де ми побачили багато гіммікових поєдинків, про які з роками забули.

10 Бій сумо

WWE часто намагалися включити спорт у свій продукт, і ми бачили такий матч, запроваджений у 1990-х роках, - це був бій сумо, де Йокозуна бився з Землетрусом. Матч сумо у WWE просто не звучить правильно. Матч тривав недовго і не був надто видовищним. Через роки ми побачили ще один подібний матч сумо між Біг Шоу та Акебоно на РеслМанії 21. Ця концепція була провальною, і про неї справедливо забули.

9 Матч у лігві лева

Матч "Лігво Лева" був ще одним гімміковим поєдинком, який був запозичений з іншого виду спорту. Він був запроваджений під час ворожнечі між Оуеном Хартом та Кеном Шемроком у 1998 році. Це був гімміковий поєдинок, натхненний ММА, оскільки він проходив у клітці, схожій на октагон UFC. Досвід Шемрока в ММА та технічні навички Оуена в реслінгу створили цікавий поєдинок. Незважаючи на успіх, бій по таких правилах був швидко закинутий. Дивно, що ми ніколи не бачили поєдинків у "Лігві Лева" з такими зірками, як Брок Леснар та Боббі Лешлі.

8 Матч у свинарнику

Матч у свинарнику, безумовно, є одним з найогидніших правил, які ми коли-небудь бачили у WWE. Вперше ми побачили його в 1995 році, коли Хантер Херст Хелмслі вийшов проти Генрі О. Ґодвіна на шоу "У твоїх хатинці": Сезонні побоїща. Генрі О. Ґодвінн мав гіммік фермера-свинопаса, і таким чином WWE придумав цей матч. Для того, щоб виграти матч, реслер повинен був закинути свого опонента у свинарник. WWE повернеться до цих правил у 2009 році, але, на щастя, це було востаннє.

7 Матч плакс

“Матч плакс”, безумовно, є одним з найбезглуздіших гімміковиз матчів, які коли-небудь придумували в WWE. Цей матч відбувся на шоу У твоїх хатинці: Лють у клітці 1996 року між Рейзором Рамоном та 1-2-3 Кідом. Ніяких змін у правилах не було, оскільки це положення набуло чинності лише після матчу. Переможець принижував свого суперника, одягаючи його в підгузник, а також обсипав порошком і давав пляшку тому, хто програв. Оскільки цей гіммік не впливав на хід поєдинку, ці двоє насправді провели гідний бій. Але не дивно, що WWE більше ніколи не використовували це правило у своїх матчах.

6 Армагедон матч

Андертейкер брав участь у багатьох випадкових гіммікових поєдинках протягом своєї кар'єри, особливо в 1990-х роках. Одним з таких поєдинків був матч за правилами Армагеддону, в якому він боровся проти Ката (Террі Горді) на шоу «У твоїй хатинці: Прийшов час» у 1996 році. Правила поєдинку були схожі на правила поєдинку «До останнього на ногах», але з тією різницею, що реслер повинен був утриматм суперника, а потім чекати, поки той не залишиться лежати до рахунку "10". Матч забули, і замість нього WWE почали використовувати правила "До останнього на ногах".

5 Матч Body Bag

Це не просто забутий гімміковий матч, а скоріше навіть невідомий. На ранньому етапі своєї кар'єри Андертейкер мав звичку класти своїх опонентів у мішок для трупів після матчу. WWE перетворили це на матч, і Андертейкер неодноразово зустрічався з Останнім Воїном у поєдинках з правилами «мішки для трупів». Для того, щоб виграти матч, реслер повинен був покласти свого суперника в мішок для трупів. Тейкер і Воїн провели лише один подібний телевізійний матч - "WWE on MSG Network" у 1991 році. Однак, це все ще залишається єдиним телевізійним поєдинком з мішками для трупів, оскільки він не став справжнім хітом, і Тейкер врешті-решт припинив використовувати самі мішки.

4 Сміттєвий матч

WWE часто включали у свої матчі різні хардкорні штучки. Одним з таких хардкорних гіммікових матчів, який WWE проводили у 1990-х роках, був "Сміттєвий матч" (Dumpster Match). Правила матчу не потребують пояснень, адже для перемоги в ньому реслер повинен покласти свого суперника у сміттєвий бак, щоб перемогти. Ідея сміттєвого матчу звучить весело, але її не можна сприймати дуже серйозно. Як наслідок, ми бачили лише кілька подібних матчів у WWE. Перший в історії такий матч WWE провели між командою New Age Outlaws і командою Міка Фоулі та Бензопилою Чарлі на РеслМанії 14 у 1998 році. Це був провал, і з роками WWE забули про цю концепцію.

3 RAW Боул

Ще один приклад того, як WWE намагається включити спорт у свій продукт, цього разу - американський футбол. Назва "Raw Bowl" також була взята з Суперкубка. Це був матч на виліт між чотирма командами, і він відбувся на першому Raw 1996 року. У ньому брали участь команди Smoking Gunns, Оуен Харт & Йокозуна, Рейзор Рамон & Савіо Вега, Сайко Сід & 1-2-3 Кід. Реслери були одягнені у футбольні футболки, і кожна команда також отримала тайм-аут, який могла використати під час матчу. Матч був дивним, сповненим дешевих футбольних відсилань у коментуванні. Raw Bowl був цілковитим провалом, і WWE більше ніколи не думали про його проведення.

2 Матч з зав'язаними очима

Ідея матчу із зав'язаними очима звучить весело та інтригуюче, але тільки якщо ви хочете побачити комедію, а не серйозний гімміковий матч. Правила поєдинку із зав'язаними очима не потребують пояснень, оскільки два учасники повинні боротися з пов'язкою на очах. WWE вирішили провести матч із зав'язаними очима, коли Рік Мартел вийшов проти Джейка Робертса на РеслМанії 7 у 1991 році. Матч вийшов досить безглуздим і залишив фанатів дуже розчарованими. Ми бачили ще кілька матчів із зав'язаними очима у WWE, але вони вже майже забуті.

1 Бійка в котельні

Бійка в котельні - це матч, який був представлений як фірмова фішка Менкайнда. Вперше ми побачили подібний бій на Літній Бавовні 1996 року, коли Менкайнд бився з Андертейкером. Як випливає з назви, матч проходив у приміщенні котельні, де було досить спекотно і пильно. У 90-х ми побачимо ще 3 Бійки у котельні, і в кожному з них братиме участь Менкайнд. Це був поєдинок, який створив основу для всіляких бійок за лаштунками.

Автор: Rishabh Singh

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається