17 найкращих команд-тріо в історії WWE

WWE повністю прийняла ідею тріо-команд, але на відміну від таких промоушенів, як New Japan та AEW, де вони мають свої титули, за які потрібно боротися, WWE тримає їх рамках загального командного дивізіону. Також це робиться за допомогою того, що WWE називає "Правилом вільного птаха", правилом, названим на честь найвідомішої команди тріо всіх часів. Хоча The Freebirds ніколи не працювали у WWE, вони є суперзірками Зали Слави WWE і популяризували ідею команди з трьох людей, а не великої фракції. Вони приєдналися до інших команд-тріо, таких як The Von Erichs у World Class, щоб зробити цю частину реслінгу популярною і встановити шаблон того, що фанати можуть бачити сьогодні.

17 MNM

Тріо Меліни, Джоуї Мерк'юрі та Джонні Нітро чудово спрацювалося свого часу на SmackDown. Меліна була менеджером Мерк'юрі та Нітро протягом їхній 3 командних чемпіонських рейнів. Іноді тріо змагалося у змішаних матчах команд з шести осіб. Меліна вдосконалювалася і вона виграла жіноче чемпіонство WWE один раз у 2007 році після возз'єднання MNM наприкінці 2006 року. Тріо мало хорошу хімію, і вони були однією з найкращих команд в епоху Нещадної Агресії.

16 Damage Ctrl

На Літній Бавовні 2022 року Бейлі повернулася до WWE після того, як провела рік на лікарняному через серйозну травму коліна. Вона повернулася не сама - разом з нею повернулися Дакота Кай та Іо Скай, і так народилася команда Damage CTRL. Всі три жінки талановиті, і дует Кай та Скай двічі вигравали жіноче командне чемпіонство WWE. Вони змагалися на найбільших сценах, а на Літній Бавовні 2023 року Іо Скай використала свій кейс "Гривня в Банці" на Б'янці Белейр і стала новою чемпіонкою WWE серед жінок, що зміцнило довіру до Damage CTRL як до однієї з найкращих фракцій у WWE.

15 Команда ECK

Едж та Крістіан виграли свої перші з семи командних чемпіонських титулів WWE на РеслМанії 16. Однак у реальному житті найкращі друзі залучили до команди Курта Енгла, і Едж та Крістіан відкрили іншу сторону золотого олімпійського медаліста, який все ще був серйозним, але з комедійним характером. Енгл вперше виграв чемпіонство WWE на шоу No Mercy 2000, і був момент, коли вони троє були чемпіонами одночасно. Тріо об'єднувалося в командних матчах з шести чоловік, і вони працювали як згуртована команда. Більше того, Енгл допоміг Еджу та Крістіану відібрати світові командні титули в Андертейкера та Скелі у грудні 2000 року.

14 Mexicools

Мексиканці залишаються одними з найменш використовуваних латиноамериканських суперзірок в історії WWE. Однак у команді серед тріо були три найкращі латиноамериканські суперзірки свого покоління: Психозіз, Хуві Геррера та Супер Крейзі. Однак WWE змусила їх одягатися в комбінезони, виїжджати на ринг на газонокосарках і зробила з них стереотипних мексиканських реслерів. Незважаючи на це, кожного разу, коли вони виходили на ринг, вони показували фантастичні поєдинки і заслуговували на набагато більше, ніж давала їм WWE.

13 Lucha House Party

Lucha House Party більше не існує у WWE. Калісто - найуспішніший учасник групи, колишній чемпіон США, який також був командним чемпіоном з Сін Карою в NXT. Втім, його партнери теж чудові: Гран Металік, колишня зірка CMLL, та Лінсе Дорадо, зірка Chikara, до того, як потрапив до WWE.

12 Legacy

Кілька разів до складу Legacy входило більше трьох учасників, але здебільшого команда складалася з трьох чоловіків - усі суперзірки другого покоління. Ренді Ортон очолював групу, а поруч з ним працювали Коді Роудс і Тед ДіБіассі-молодший. Вони не були настільки успішними, як могли б бути, через те, що це був лише спосіб дати чемпіону світу Ортону кілька лакеїв, але Роудс і ДіБіасі були командними чемпіонами і свого часу становили загрозу.

11 Too Cool

Створення Too Cool на початку 2000 року призвело до того, що вони стали одними з найгарячіших гуртів епохи Attitude. Тріо складалося з двох реслерів у другому поколінні Рікіші та Великого Майстра Сексі, а Скотті Ту Хотті був третім учасником гурту. Вони були видовищними, а один з найбільш пам'ятних моментів стався під час матчу Королівської Битви 2000 року, коли всі троє учасників разом танцювали на рингу. Вони змагалися в командних матчах по шість чоловік і здобули велику перемогу над "Радикалами" у своєму дебюті на платному шоу "No Way Out". Чемпіонства прийшли до них, коли Скотті та Гранд Майстер перемогли Еджа, а Рікіші виграв Інтерконтинентальний титул місяць після цього. Too Cool були чудовою командою-тріо, і хоча хілтерн Рікіші провалився, він отримав короткий пробіг у мейн івенті.

10 The Brood

У 1998 році Едж, Крістіан і Гангрел дебютували на рингу WWE, і тріо об'єднало свої зусилля під назвою The Brood. Їх вихід зачарував глядачів, коли вони з'являлися на сцені з вогняних глибин пекла, що було чудовим візуальним ефектом. The Brood мали б проіснувати разом набагато довше, але приєднання до Ministry of Darkness 1 лютого 1999 року не пішло їм на користь. Вони пішли самі, і їх майже не освистали, незважаючи на те, що вони асоціювалися з фракцією Андертейкера. Тим не менш, Едж і Крістіан стали однією з найкращих команд в історії WWE, і обидва виграли кілька світових чемпіонств WWE.

9 Команда Екстрім

Однією з найкращих речей, що сталися з Літою, було те, що вона дистанціювалася від Есси Ріос, і вони почали співпрацювати з гуртом Hardy Boyz. Брати Харді та Літа були колективно відомі як Команда Xtreme. Повітряні маневри в їхньому репертуарі підкорили шанувальників, і вони, без сумніву, були однією з найпопулярніших груп в епоху Attitude. Іноді вони об'єднувалися в міжгендерну команду з шести осіб і ворогували з такими командами, як "Right to Censor" за чемпіонське золото та "Radicalz". Хімія в їхній фракції була чудовою, оскільки Харді були братами, а Метт на той час зустрічався з Літою. Всі троє отримали користь від часу, проведеного разом, оскільки вони стали успішними, коли пішли різними шляхами.

8 Evolution

Еволюція, у своїй початковій формі, була фракцією з чотирьох людей, сучасними Чотирма Вершниками, коли вони вперше з'явилися. У такому форматі вони взагалі не вважалися командою тріо. Однак це змінилося у 2014 році, коли Батіста повернувся до WWE і знову приєднався до своїх колишніх партнерів. У цій інтерпретації Еволюція - це Тріпл Ейч, Батіста та Ренді Ортон, і вони діяли як справжня команда тріо. Їхнє возз'єднання було частково пов'язане з тим, що фанати відкидали Батісту як фейса, а частково з тим, щоб дати найкращій команді-тріо в WWE на той час, Щиту, суперників, з якими можна було б зіткнутися. Щит переміг у ворожнечі, але обидві команди-тріо провели одні з найкращих матчів у WWE на той час.

7 Команда Енгла

Команда Егла була схожа на Легасі тим, що в ній був чемпіон світу, який взяв двох молодих учасників в якості своїх лакеїв. Однак ця команда-тріо була набагато успішнішою, ніж Легасі. На той час Енгл був на вершині своєї гри і був великим чемпіоном. Шелтон Бенджамін і Чарлі Хаас були чудовою командою і вигравали титули, змагаючись на елітному рівні з усіма, з ким їм доводилося стикатися. Ці троє були майже непереможні, коли працювали разом.

6 Sanity

Сеніті були втраченою можливістю для WWE. Ерік Янг був надзвичайно талановитою зіркою, який ідеально підходив на роль психопатичного, майже культового лідера цієї фракції чоловіків, які просто хотіли руйнувати речі. Команда тріо навіть подолала першу перешкоду, коли втратила Сойєра Фултона. В результаті Янг, Кілліан Дейн та Александр Вульф бігали по всьому NXT з Ніккі Кросс. WWE викликали Сеніті на SmackDown, але не мали з ними нічого спільного і розпустили групу.

5 Сімейка Ваяттів

Щоб зрозуміти, наскільки великою була Сім'я Ваяттів, можна згадати епізод шоу Понеділкового Raw, де на рингу разом опинилися тріо Сімʼ ї Ваяттів та тріо Щита. Вся арена божеволіла від однієї думки про цю битву. На відміну від Щита, в Сім'ї Ваяттів був культовий лідер Брей Ваятт, який очолив двох своїх людей, Люка Харпера та Еріка Роуена, і повів їх у бій. Згодом до них приєднався Брон Строумен, але він був більше охоронцем, ніж членом секти. Ваятта, Харпера та Роуена було майже не зупинити.

4 Bloodline

У минулому Роман Рейнс та його кузени Усо об'єднувалися час від часу, але ця інтерпретація трьох членів сім'ї Аноа'і набагато краща. Цього разу вони хіли, і вони називаються "Кровна лінія". Роман Рейнс насолоджується рекордним рейном перебування на посаді Беззаперечного Абсолютного Чемпіона WWE. Усо були рекордсменами серед командних чемпіонів WWE, їхнє правління тривало 622 дні. Всі троє перевершили своїх батьків в плані кар'єри, поведінки на рингу та володіння мікрофоном. Бладлайн є домінуючою силою на SmackDown, і вони є однією з найкращих команд-тріо всіх часів, коли вони змагаються разом у матчах команд з шести чоловік. Можливо, Усо і визнавали вождя племені як голову столу, але вони були "Єдиними" і працювали як згуртована команда, доки тріо не розпалося навесні 2023 року.

3 Demolition

Команди тріо мають довгу історію у WWE, і однією з найпопулярніших була команда 80-х років Demolition. Хоча багато фанатів NWA вважали, що Demolition - це калька з "Дорожніх воїнів", команда зрештою стала самостійною у спадщині індустрії. Спочатку Demolition були командою Смэша і Екса, але через травми Екса до них приєднався третій учасник Crush, і вони працювали як тріо, поки остаточно не розпалися.

2 New Day

Найкраща діюча команда тріо в WWE і одна з найкращих в історії індустрії, - це Новий День. Коли група тріо починала свою діяльність, фанати не одразу звернули увагу на Кофі Кінгстона, Ксав'єра Вудса та Біг І, але коли фанати прийшли в себе, група тріо піднялася на вершину WWE. New Day разом вже сім років і за цей час завоювали 11 командних титулів, використовуючи «Правило вільного птаха».

1 Shield

Мабуть, найпопулярніша команда-тріо в історії професійного реслінгу - це "Щит". Троє чоловіків прибули з NXT, щоб допомогти СМ Панку і виконувати роль лиходіїв, які переслідують весь ростер. Але вони дуже швидко довели, що вони призначені для більшого, ніж просто бути міньйонами Панка. Більшість перших років своєї кар'єри Роман Рейнс, Сет Роллінс і Дін Емброуз були неперевершеними як тріо. Вони також мали великий успіх як сольні зірки, і всі троє чоловіків завоювали світові титули протягом своєї кар'єри. Як команда-тріо, Shield перемогли і сім'ю Ваяттів, і Еволюцію, перш ніж розпалися.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається