25 найдивніших матчів

В архівах WWE числиться чимало поєдинків, де учасники ростеру WWE сходяться в одних з найдикіших і найнебезпечніших в своїх карʼєрах. У вашій памʼяті ж досить свіжі бої, на кшталт, бою Брея Ваятта та Л.А.Найта по правилам «Маунті Дью Пітч Блейк». Сьогодні ж, вашій увазі пропонується переглянути бої, що були небезпечними, руйнівними і, іноді, просто смішними, ті які могли випасти з памʼяті. З десятків тисяч поєдинків, які відбулися в історії WWE, вам пропонується 25 найдивніших.

Карета швидкої допомоги

В чому полягає основна концепція поєдинку із "Машиною швидкої допомоги"? Візьміть матч «З носилками» і заберіть звідси носилки. Єдиний спосіб перемогти? Загамселити суперника так, щоб він не впізнав рідну матір, запхати його на заднє сидіння швидкої допомоги і відправити в лікарню. Якщо вже на те пішло, ця пряма лінія до відділення швидкої допомоги була дуже зручною для Шейна О'Мека після побиття, якого він зазнав від рук Великого Червоного Монстра на Козацьких Серіях 2003 року. Саме тоді відбувся перший в історії WWE матч з «каретою швидкої допомоги». Всього в історії WWE було тільки 7 подібних поєдинків і останній пройшов минулого року на шоу NXT Halloween Havoc’22, де Джуліус Крід змагався з Деймоном Кемпом. Свого роду «рекорд» по кількості проведених поєдинків тримають Джон Сіна та Кейн - обоє провели по 2 поєдинки. До речі, один з них був якраз між ними двома на Шаразі Знищення 2012 року.

Битва на виступі

З вагою 220 кілограм, Біг Шоу ніколи не мав проблем з тим, щоб використовувати свою масу на противагу іншим. Але на РеслМанії 21 найбільший атлет світу зустрів суперника в особі Акебоно. Чемпіон з сумо, який важив понад 226 кілограм, масивний гаваєць викликав Біг Шоу на свій фірмовий поєдинок на "Найбільшій сцені всіх часів". Хоча правила сумо та унікальні традиції поєдинку були дещо забуті присутніми фанатами, всесвіт WWE ніколи не забуде видовище 2-метрового чоловіка в стрінгах.

Королівський біль

Як і у випадку з крикетом та Бенні Хіллом, є деякі британські традиції, які американці просто не розуміють. До цього списку можна додати матч за правилами «герцогині Квінзберійської» - напрочуд дивний поєдинок, який Вільям Рігал представив фанатам WWE на Насолі у 2001 році. Проведений з усією помпезністю, яку можна було очікувати від "Британського забіяки", матч включав бій Рігала з Крісом Джеріко, в той час як справжня герцогиня постійно змінювала правила, коли Джеріко був близький до перемоги. На жаль, герцогиня була схожа більше на персонажа місцевої газети "Середньовічні часи", ніж на члена британської королівської родини, але це не завадило Рігалу вирвати перемогу.

Потрібні гімміки

Деякі матчі виходять химерними випадково. Інші - химерні за задумом. Таким був випадок з Королівською Битвою Гімміків, що запам'ятався надовго і став незабутньою подією на незабутній РеслМанії 17. Цей матч, в якому брали участь одні з найунікальніших суперників в історії WWE, включаючи Бушвакерів, Гобблді Гукера та Камалу, став нагадуванням про те, що WWE завжди був досить дивним. Просто запитайте переможця поєдинку, Залізного Шейха.

Серйозна небезпека

Від басейнів до ям для пудингу, Діви WWE змагалися в найдивніших місцях, але ніщо не зрівняється з «Поєдинком соусів» між Айворі та Жаклін на SmackDown у листопаді 1999 року. У цьому поєдинку, що відбувся в ніч на День Подяки, талановиті Діви борсалися у чані з коричневою рідиною, а Кет намагалася підтримувати порядок. Не дивно, що суміш красивих жінок і м'ясного соусу не викликала захоплення серед фанатів WWE, але матч був відроджений через роки.

Балування

Рейзор Рамон пишався своєю надмірною мужністю, яку він називав "сочитися мачизмом". Тож суперзірка, що гризла зубочистки, багато чого поставив на карту, коли погодився зустрітися з 1-2-3 Кідом на шоу "In Your House 6" 1996 року в унікальному поєдинку "Плач дитини", який передбачав, що переможець вдягне переможця в дитяче вбрання. На його щастя, Рамон переміг, і Кід залишився в центрі рингу, вкритий дитячою присипкою, з великим підгузком на талії. Дивно, але це був не найганебніший момент у його житті.

Втеча з вʼязниці

В оригінальному Пенджабському тюремному матчі, який тижнями анонсували як унікальний поєдинок Великого Калі, брали участь Біг Шоу та Андертейкер, а не Пенджабський Титан. Калі нарешті з'явиться у своєму власному поєдинку, коли він зустрінеться з Батістою на шоу «Без Жалю» у 2007 році. Як і болівудська версія Пекельної клітки, пенджабська в'язниця складається з двох масивних кліток, побудованих з незламного бамбука. Хоча споруда, зроблена з їжі для панд, може здатися не надто небезпечним середовищем, рослина насправді міцніша за сталь. Додайте до цього різноманітну зброю - і ви отримаєте всі ознаки небезпечного поєдинку. Востаннє ми бачили цей бій в 2017 і, сподіваюсь, що більше не повернемося до нього.

Клоунське шоу

Як Джеррі Лоулер завжди потрапляє в такі ситуації? Чоловік, який колись дав ляпаса коміку Енді Кауфману на шоу Девіда Леттермана, зіткнувся з іншим клоуном, коли вийшов проти Доінка на Козацьких Серіях 1994 року. Замість того, щоб битися в одиночному поєдинку, король і блазень вели війну в традиційному матчі "Серій виживання". У чому підступ? Їхні партнери були карликами. Що ще більш дивно, їхні відповідні маленькі копії виглядали так само, як вони, і мали імена Дінк і Чізі.

Противник батьків

У стосунках між батьком і донькою є багато знакових моментів. Її перші слова. Танець на її весіллі. Їхній перший матч "Я здаюся". Гаразд, третє може бути нечуваним, але не в родині МакМехонів. На шоу «Без Жалю» 2003 року пан МакМехон та його донька Стефані увійшли в історію, коли зійшлися у першому і єдиному в історії WWE матчі батько проти доньки за правилами "Я здаюся". Члени сім'ї не приховували своїх почуттів і били один одного агресивними задушливими прийомами та свинцевою трубою. Гадаємо, різдвяна вечеря того року була дещо незручною.

Майстри підземелля

Підземелля Стю Харта, про яке вже давно ходять легенди серед фанатів реслінгу, було тренувальним майданчиком деяких з найвидатніших реслерів в історії, але імпровізований підвальний спортзал ніколи раніше не приймав жодного великого матчу. Так було до тих пір, поки Оуен Харт і Кен Шемрок не вирушили в надра будинку Харта в Калгарі для проведення матчу в підземеллі на шоу Fully Loaded в 1998 році. Дивний з самого початку бій, де Шемрок увійшов з кухні. Поєдинок виявився напрочуд небезпечним завдяки низьким стелям підземелля, міцним стінам та іржавим штангам, розкиданим повсюди. Не дивно, що з підземелля вийшло так багато міцних хлопців.

Смак поразки

Джеррі Лоулер, який роками був гіперактивним коментатором Понеділкового Raw, не звик час від часу затикати собі рота. Але легендарний король буквально облизав язиком пальці на ногах на "Королі рингу" у 1995 році після поразки у поєдинку "Поцілуй мою ногу" проти Брета "Хітмена" Харта. Перший у своєму роді поєдинок передбачав, що той, хто програв, повинен був поцілувати ноги переможця. Але після того, як Лоулер зазнав несправедливості, поцілувавши «маленьких поросят», Харт запхав йому в рот власну ногу. Хто б міг подумати, що Король такий гнучкий?

Замкнути

Жодна суперзірка WWE не любить програвати, але коли за умовами поєдинку переможець має провести ніч у брудній нью-йоркській в'язниці, вони справді не хочуть програвати. Такою була доля Маунті після того, як він не зміг перемогти Біг Бос Мена у їхньому тюремному матчі на Літній Бавовні у 1991 році. Після того, як його витягли з Медісон-сквер-гарден найкращі копами Нью-Йорка, крикливого канадця кинули в камеру до закоренілих злочинців. Що сталося після цього, можна тільки здогадуватися.

Говорячий смітник

Варіація легендарного моторошного "Матчу трун" Андертейкера, ця дика бійка з РеслМанії 14 замінила труну на сміттєвий бак. Поєдинок Сміттєвим Баком, де Кактус Джек і Бензопила Чарлі змагалися з Нʼю Ейдж Аутловс за командні титули WWE, переможці повинні були кинути тих, хто програв, у сміттєвий бак і закрити його кришкою, щоб перемогти. Як і очікувалося, матч пройшов по всьому Бостонському Фліт Центру і закінчився за допомогою навантажувача.

Домашні руйнівники

Суперництво між Джеффом Джарреттом та Чайною за Інтерконтинентальний титул у 1999 році було досить унікальним, адже не часто чоловік та жінка борються за титул у WWE. Але поєдинок, в якому вони билися на шоу «Без Жалю» того ж року, підняв це суперництво на новий рівень. У той час, коли "жорсткі" поєдинки були в моді у WWE, Джарретт і Дев'яте Чудо Світу билися у "Матчі хорошого ведення домашнього господарства". Як і в хардкор-матчі, зброя була легальною, але дозволялося використовувати лише предмети домашнього вжитку. Так Джаррету довелося носити сидіння від унітазу замість намиста.

Собача бійка

Матч "Пекельна псарня" з шоу Unforgiven 1999 року мав усі ознаки класичного хардкору: Ель Сноу та Біг Бос Мен билися у сталевій клітці, замкненій у Пекельній клітці, а простір між конструкціями патрулювала «зграя голодних собак». Натомість він став одним із найганебніших в історії WWE. З псами, які воліли грати, а не нишпорити, і переповненим натовпом, який не розумів, що відбувається, цей непродуманий поєдинок у клітці запам'ятається як химерний, але з абсолютно неправильних причин.

Палаюча ворожнеча

Можливо, схильність Кейна до піроманії охолола в останні роки його карʼєри, але був час, коли Великий Червоний Монстр не любив нічого більше, ніж підпалювати нічого не підозрюючих жертв (Джим Росс має шрами на доказ цього). Саме цей фетиш полум'я призвів до першого в історії Інферно поєдинку між Кейном та його зведеним братом Андертейкером на Unforgiven у 1998 році. Мета поєдинку, що проходив на рингу, оточеному палючим полум'ям, полягала в тому, щоб буквально підпалити свого опонента. Кейн програв поєдинок після того, як йому підпалили руку, але протягом наступного десятиліття він ще тричі повертався до цієї дивної умови.

Несправний гардероб

Кожен, хто дивився останній рік WCW, знає, що хороша річ може стати дуже поганою. Але хто б міг подумати, що «Матч вечірніх суконь» може обернутися настільки жахливо? Саме це сталося на "Королі рингу" у 2000 році, коли особисті маріонетки пана МакМехона, Пат Паттерсон і Джеральд Бріско, були змушені одягнутися в переодягнені костюми і битися в «Хардкорному Вечірньому Матчі Суконь». Зброя та перуки літали, і цей поєдинок був не просто химерним, він був відверто потворним.

Брудна бійка

Жодна суперзірка не хоче хотіла зустрічатися з Андертейкером, але щоб битися з Мерцем на його власній території, потрібно було бути божевільним. Проте, це не завадило пану МакМехону зустрітися з легендою WWE у матчі "Похований заживо" на "Козацьких серіях» у 2003 році. На тому ж шоу, де його син зіткнувся з Кейном у матчі "Швидкої допомоги", голова WWE вийшов віч-на-віч з Демоном з Долини Смерті і отримав одну з найжахливіших прочуханок всіх часів. Однак, завдяки втручанню Кейна, Гробарю не вдалося перемогти. Втім, це був не перший раз, коли йому доводилося воскресати з мертвих.

Пливи або тони

ECW побудували свою репутацію на незвичайності, тому не дивно, що одним з найдивніших матчів усіх часів був бій з чемпіоном ECW. Пам'ятний матч у Мексиканській затоці між Чаво Герреро та СМ Панком, що відбувся у лютому 2008 року, був поєдинком, метою якого було скинути опонента у водойму. Боротьба велася у вуличному одязі, обидва бійці билися навколо Американського банківського центру в Корпус-Крісті, штат Техас. Зрештою, Герреро отримав Go to Sleep і приземлився в Мексиканській затоці. Це було грубе пробудження.

Вороги пабів

Брат Лав, Клоун Доїнк та Бруклінський Забіяка заходять до бару. Це може звучати як початок анекдоту, але насправді це була сцена з шоу "Помста" у 2003 році, коли АПА зібрала найжорсткіших і найдивніших суперзірок WWE в імпровізованому салуні (різновид бару) біля рампи, щоб влаштувати стару добру бійку у старому доброму барі. За участю Метта Харді та п'яного кунг-фу Накі, які билися, наче моряки на березі, безрозсудна боротьба та дивне місце проведення зробили цей поєдинок досить унікальним, але поява Великоднього Кролика справді піднесла його на вершину слави.

Сліпе правосуддя

Усе почалося з бризку одеколону. На початку 90-х Рік "Модель" Мартел став одержимим тим, що бризкав конкурентам в очі своїм фірмовим ароматом "Зарозумілість". Коли він влучив туалетною водою в Джейка Робертса, "Змія" був осліплений. Щоб з'ясувати стосунки, дві суперзірки зустрілися в матчі із зав'язаними очима на РеслМанії 7, де вони боролися з мішками на голові. Втрата зору призвела до того, що Мартел почав несамовито розмахувати сталевим стільцем і стійку рингу, але це не завадило Робертсу провести свій фірмовий DDT для перемоги.

Киплʼяча точка

Під час свого запеклого, жорстокого суперництва з Менкайндом, Трунар брав участь у деяких з найнебезпечніших поєдинків в історії WWE, включаючи матч "Похований заживо" та бої в Пекельній клітці. Але найзапекліша з цих сутичок відбулася в надрах клівлендської Гунд Арени під час Літньої Бавовни 1996 року. Поєдинок відомий як "Бійка в котельні" зіштовхнув двох міцних, як цвяхи, суперзірок один проти одного в маленькому підвальному приміщенні, оточеному палаючими трубами, зазубреною сталлю та невблаганним бетоном. Щоб зробити поєдинок ще більш унікальним, переможцем оголошувався не переможець, а той, хто першим втече з кімнати.

Боротьба в багнюці

Задовго до того, як звʼязатися з D-Generation X, Тріпл Ейч був снобом, який пишався тим, що вміє правильно користуватися виделкою для салату. Тож було очевидно, що він зіткнеться з брудним фермером, відомим як Генрі Ґодвінн. Полярні протилежності з'ясовували стосунки в арканзаському поєдинку свинопасів. Під наглядом Хіллбіллі Джима, який спостерігав за дійством, бій можна було виграти, лише кинувши суперника в огидний свинарник, розташований збоку рампи. Врешті-решт Ґодвінн опинився в гноївці, але Тріпл Ейч не втік, не вимазавшись у багнюці.

Світло, камера, поїхали

Мало хто з суперзірок в історії WWE був настільки унікальним, як Голдаст і Роуді Пайпер, тому не дивно, що матч між цими двома своєрідними персонажами стане одним з найдивовижніших поєдинків, які коли-небудь. Бійка на голлівудських задвірках, що відбулася на РеслМанії 12, розпочалася з жорстокої вуличної бійки, потім перетворилася на автомобільну погоню на шосе у стилі О.Джей Сімпсона і, нарешті, закінчилася тим, що Дивак стояв у центрі ставка Ерроухед в Анагаймі, одягнений лише в жіночу білизну. Це не може бути більш дивним, ніж це.

RAW Bowl

У січні 1996 року WWE стали одержимі божевіллям “Тижня студентського футболу”, і вони запустили свій перший Raw у році з першого (і, на диво, останнього) Raw Bowl. Це був, по суті, фатальний 4-сторонній командний матч, але з якихось дивних причин з додаванням студентського футболу. У складі Смоукін Ганс, Йокозуни та Оуена Харта, Рейзора Рамона та Савіо Веги, і, нарешті, Сайхо Сіда та 1-2-3 Кіда, відсилок до гри в футбол було занадто багато навіть для найпалкішого фаната НФЛ. Рефері Ерл Хебнер був одягнений як офіційний представник НФЛ, всі чотири команди були у футбольних футболках, а полотно було вкрите у стилі футбольного поля. Кожній команді також чомусь було дозволено взяти тайм-аут. Останнє футбольне порівняння полягало в тому, що "Бруклінський забіяка" вручав команді-переможцю трофей.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається