25+ найприбутковіших онлайн-бізнесів у 2023 році

Зміст

1. Інвестор/трейдер

Як і в світі офлайн, інвестування або торгівля в Інтернеті, ймовірно, є найприбутковішим бізнесом. Але хоча він пропонує потенційний соковитий прибуток, він також вимагає певного рівня капіталовкладень, щоб виправдати ваші зусилля.

Інша проблема полягає в тому, що ви просто не можете стати хорошим інвестором або ринковим трейдером за одну ніч. Вам доведеться багато чому навчитися, щоб зрозуміти, що відбувається.

Для тих, у кого є гроші, але немає терпіння вчитися, копі-трейдинг може стати рішенням. Але знову ж таки, вам однаково знадобиться деяке мінімальне розуміння статистики, щоб ладнати.

2. Інтернет-продавець

Торгівля є основою цивілізацій, і електронна комерція показала, що вона нікуди не дінеться. Але хоча гіганти електронної комерції виникли всюди, у нішевих продавців завжди є можливості добре заробити.

Від eBay до Shopify і Amazon, якщо ви зосередитеся на цільовій групі клієнтів і дасте їм те, що вони хочуть, вони з радістю вам заплатять. Хитрість полягає в тому, щоб з'ясувати, що потрібно вашим цільовим клієнтам, і це називається нішевим маркетингом.

Найпростіша ніша - продавати те, що подобається вашій групі однолітків, а потім рости на цьому. Отже, якщо ви захоплюєтеся іграми, то почніть з ігор, якщо ви займаєтеся електронікою власноруч, ви продаєте модулі та мікросхеми. Якщо ви велосипедист, ви продаєте велосипедні речі і так далі.

3. Створюйте і запускайте веб-сайти

Старий бізнес зі створення веб-сайтів, що пропонують ту чи іншу послугу, все ще існує і все ще може бути дуже прибутковим. Але для цього потрібен певний рівень технічних знань, хоча ви можете передати фактичне програмування на аутсорсинг.

Ви створюєте веб-сайт, щоб або розв'язати проблему, яку не було розв'язано раніше, або запропонувати краще рішення старої проблеми. Це може бути членський сайт, соціально орієнтований або орієнтований на бізнес.

З такими веб-сайтами все йде, і конкуренція може бути жорсткою. Але якщо ви це зробите, то нагороди можуть бути величезними.

Для більшості Drupal, Joomla, і WordPress є найбільш популярними інструментами. І є також нові методи розробки, такі як Джемстек, а також сучасні SaaS (програмне забезпечення як послуга) бізнес-рішення.

4. Розробник програмного забезпечення

Розробники програмного забезпечення всіх типів створили Інтернет і продовжують це робити. Якщо ви вмієте розробляти програмне забезпечення, то є багато способів отримувати дохід в Інтернеті та вдома.

По-перше, ви можете створити і запустити веб-сайт, якщо у вас є хороша ідея. По-друге, ви можете працювати позаштатним програмістом. І по-третє, ви можете влаштуватися на роботу віддалено і на постійну роботу.

Ви можете знайти роботу з розробки програмного забезпечення на таких сайтах, як Upwork або Toptal. А якщо ви віддаєте перевагу роботі в стартапі, то зазирніть на AngelList.

5. Стример відеоігор

Якщо ви любите грати у відеоігри, є хороші новини: ви можете заробляти на життя своєю пристрастю. Twitch - це платформа для потокового мовлення для користувачів усіх видів розваг, яка дає змогу вам заробляти на життя.

У той час як найвисокооплачуваніші стримери, як-от CriticalRole і xQc, заробляють мільйони на рік на платформі, вам потрібно буде спочатку почати зі скромних починань і створити свій профіль із кількох сотень доларів на місяць і вище.

6. Розробник додатків

Смартфони назавжди змінили обчислювальну техніку. Смартфони живляться від додатків, і в міру збільшення їхньої потужності та апаратних функцій з'являтимуться нові додатки.

Отже, якщо у вас є талант до розробки мобільних рішень, ви можете спробувати свої сили в розробці мобільних додатків.

Хоча це чудово, коли ви програміст, ви все одно можете розробляти додатки, не будучи ним. Усе, що вам потрібно, це знати, чого ви хочете, і або використовувати доступні інструменти, як-от безкодова платформа Apple Pie, або віддайте розробку додатків онлайн на аутсорсинг.

7. Автор контенту

Автори контенту, як і раніше, затребувані для всіх видів веб-проєктів, включно з блогами, вебсайтами компаній, документацією щодо продуктів, рекламними текстами тощо.

Отже, якщо ви хороший письменник або просто любите писати, ви можете побудувати кар'єру на таких платформах, як Upwork і Freelancer. com.

8. Партнерський маркетинг

Ви також можете побудувати бізнес в Інтернеті, допомагаючи іншим підприємствам заробляти гроші. Це називається партнерським маркетингом і працює так само, як лідогенерація в автономному режимі.

У партнерському маркетингу використовується безліч сучасних методів та інструментів, які допомагають вам спрямовувати відвідувачів на веб-сайт компанії через посередника, званого партнерською мережею. Потім ця мережа відстежує взаємодію користувачів і виплачує вам компенсацію залежно від кампанії.

9. Впливова людина в соціальних мережах

Інфлюенсер у соціальних мережах - це просто будь-яка людина, у якої багато підписників на соціальній платформі. Вони варіюються від нано-лідерів думок з менш ніж 10 тисячами підписників до мікро-лідерів думок з 50 тисячами і мега-лідерів думок з більш ніж мільйоном підписників.

Бренди всіх видів намагаються залучити цих підписників, тому впливові особи беруть гроші за публікацію світлини або коментар про конкретний бренд. Це називається маркетинг впливу і може бути дуже прибутковим, коли у вас є цифри.

Мікро-інфлюенсери можуть заробляти десятки тисяч доларів на рік, а мега-інфлюенсери заробляють мільйони. Ці платформи варіюються від Instagram до TikTok, YouTube, і Twitch.

10. Створюйте та продавайте курси

Якщо ви вмієте навчати інших, ви також можете побудувати прибуткову кар'єру, створюючи і продаючи онлайн-курси або коучингові послуги. Найпопулярніші платформи для початку роботи включають Udemy, Understandable, і Digital class.

11. Зміна веб-сайту

Люди з хорошим оком для аналізу онлайн-бізнесу можуть досягти успіху в перевертанні веб-сайтів. Процес дуже простий. Ви знаходите недооцінені сайти на продаж на таких сайтах, як Flippa, розкриваєте їхній потенціал, а потім розвертаєте і продаєте їх за кругленьку суму.

Наприклад, недооцінений сайт може мати хороший трафік, але погану стратегію монетизації. Або ж він може мати чудовий контент від експерта, але не мати належного SEO. Зазвичай сайти продаються приблизно за 36 разів дорожче, ніж їхній місячний дохід.

12. Ведення блогу

Ви можете завантажити WordPress або налаштуйте розміщену платформу для ведення блогу, наприклад Medium або WordPress і почніть писати про проблеми, які вас хвилюють.

Ведення блогу може приносити широкий спектр доходів. Від невеликих підробітків до заробляння мільйонів, як у багатьох знаменитих блогерів.

Щоб досягти успіху, вам потрібно спочатку вибрати прибуткову нішу, створити дуже хороший контент, а потім максимізувати свої стратегії монетизації.

13. Редагування відео

Опанувати програмне забезпечення для редагування відео, таке як Adobe Premiere або Final Cut, - завдання не з легких. Якщо ви володієте цими знаннями, ви можете перетворити їх на прибутковий бізнес, продаючи послуги відеомонтажу в Інтернеті.

Такі платформи, як Upwork і Fiverr, дозволяють легко знаходити клієнтів і збільшувати свій заробіток.

14. Дропшиппінг

Якщо у вас є досвід у певній ніші і ви добре розбираєтеся в маркетингу, але вам не вистачає капіталу, щоб відкрити повноцінний інтернет-магазин. Тоді дропшиппінг може стати вашим другом.

Дропшиппінг означає, що у вас є інтернет-магазин, але немає товарів на складі. Однак, коли клієнт робить замовлення, ви замовляєте його у свого постачальника, а ваш постачальник відправляє замовлення безпосередньо вашому клієнту.

Багато великих компаній пропонують послуги дропшиппінгу, оскільки це допомагає багатьом дрібним гравцям почати отримувати дохід в Інтернеті без необхідності робити великі капіталовкладення.

15. Графічний дизайнер

Талановиті художники, фотошопери та любителі графіки можуть однаково успішно будувати прибутковий онлайн-бізнес, використовуючи такі платформи, як Fiverr, Upwork та Freelancer.

Звісно, ваш рівень майстерності, бізнес-кмітливість та дизайнерське портфоліо значною мірою визначатимуть, скільки грошей ви заробите.

16. Онлайн-репетитор

У той час як онлайн-курси включають загальні навчальні матеріали, розроблені для широкого загалу, онлайн-репетиторство передбачає більш безпосередній підхід до задоволення потреб окремих студентів.

Онлайн-навчання може бути дуже корисним, але воно також вимагає більш високого рівня дисципліни, терпіння і готовності допомогти студентам задовольнити їхні індивідуальні потреби.

До популярних платформ онлайн-репетиторів належать Tutor.com, Preply та LearnToBe.

17. YouTuber

Головна зірка YouTube Джейк Пол заробив близько 45 мільйонів доларів у 2021 році, тоді як Джиммі Дональдсон, який посів перше місце в рейтингу, заробив понад 50 мільйонів доларів.

Це показує, що бізнес на YouTube-каналі може бути великим, але вам все одно доведеться докласти зусиль. Якщо ви зацікавлені і хочете почати, ви можете переглянути курси YouTube на Udemy.

18. NFT Publisher

NFT розшифровується як Non-Fungible Tokens (не взаємозамінні токени). Це криптоактиви, які не можна обміняти один на одного, як ви можете обміняти 1 біткойн на інший біткойн.

Ця невзаємозамінність робить їх потенційно цінними, коли вони містять хороший витвір мистецтва. І саме в цьому полягає робота.

Якщо ви можете створити гарний витвір цифрового мистецтва, який зможе оцінити багато людей, тоді вам варто зробити з нього NFT і спробувати продати його. Майте на увазі, що найдорожчий NFT був проданий за 92 мільйони доларів.

Створення NFT-мистецтва може бути не для всіх. Але якщо ви вважаєте, що це ваше, то спробуйте почати з OpenSea або Rarible.

19. Видання електронних книг

Інтернет також спростив самостійне видання книг, що може бути досить прибутковою справою. Але, як і у випадку з багатьма іншими речами, цей бізнес може бути не для всіх, тому що спочатку потрібно бути хорошим письменником і мати стабільний дохід.

Однак, якщо ви вважаєте, що це ваше, тоді вам варто звернути увагу на Amazon KDP, а також на Smashwords або Kobo Writing Life.

20. Обмін доменними іменами

Гарне доменне ім'я має свою вартість. Візьмемо, наприклад, cars.com, який був проданий за $827 млн, або Voice.com за $30 млн. Але хоча це виняткові випадки, є тисячі інших доменів, які продаються за менші, але все одно вигідні ціни.

Як доменний фліппер, ви повинні спочатку купувати домени, які, на вашу думку, будуть потрібні людям у майбутньому, а потім почекати, доки їх хтось не захоче. Звичайно, ви також можете звернутися до тих, кому, на вашу думку, може знадобитися домен.

Деякі фліппери додатково використовують такі сервіси, як Dropcatch, щоб знайти доменні імена, термін дії яких закінчується. Потім розвертаються і продають їх на Sedo.

21. Консультант з цифрового маркетингу

Від надання послуг з пошукової оптимізації до організації кампаній з оплатою за клік в Google і Facebook Ads, консультанти з цифрового маркетингу можуть добре заробляти, якщо вони приносять результати.

22. Продавайте вироби ручної роботи

Якщо ви належите до тих, хто створює красиві речі, то Etsy може стати для вас підходящою платформою для пошуку клієнтів. Ви також можете звернути увагу на ArtFire.

23. Менеджер соціальних мереж

Незліченна кількість фірм заплатить вам хороші гроші за те, що ви будете цілими днями сидіти в соціальних мережах і спілкуватися з їхніми підписниками.

Хоча просте управління соціальними мережами може приносити середній дохід, хороший маркетолог соціальних мереж може побудувати прибуткову кар'єру, допомагаючи клієнтам заробляти більше грошей.

24. Подкастинг

Подкастинг призначений для слухачів, так само як блог - для читачів. Щоб створити хорошу базу подкастів, потрібно докласти зусиль, але коли ви це зробите, то зможете насолоджуватися великими доходами від реклами, партнерських продажів, додаткових продуктів і навіть підписок преміум-класу.

Деякі подкасти, такі як H3 Podcast або Chapo Trap House, заробляють понад $100 тис. на місяць, тоді як інші, такі як Joe Rogan Experience, - мільйони.

25. Віртуальний асистент

Робота віртуальним асистентом також може бути дуже прибутковою, залежно від типу допомоги, яку ви надаєте, і від того, на кого ви працюєте.

До найбільш високооплачуваних віртуальних асистентів належать віртуальні асистенти керівників, юридичні асистенти, асистенти з веб-дизайну та графічного дизайну.

26. Перекладач

Якщо ви знаєте більше однієї мови і добре володієте граматикою, ви можете спробувати себе у сфері перекладів. Інтернет є двомовним, і багато платформ, таких як Gengo та Blend, дозволяють легко знайти роботу.

Ви також можете заробляти на перекладах, продаючи переклади, створюючи іншомовні глосарії, перекладаючи посібники користувача та технічні інструкції, а також отримуючи роялті.

Висновок

Дійшовши до кінця цього списку з 25+ найприбутковіших онлайн-бізнесів для заробітку з дому, ви можете переконатися, що Інтернет сповнений можливостей.

Все, що вам потрібно зробити, - це виявити, що у вас добре виходить, підвищити свою кваліфікацію, якщо це необхідно, а потім почати заробляти гроші.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

608.6KПрочитань
11Автори
458Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається