Мотоцикли, як і будь-яка техніка, яка з ними пов'язана, може бути використана для організації власного бізнесу. У деяких випадках, цей напрямок може навіть обігнати за прибутковістю автомобільну тематику. Щоб у цьому переконатися, варто розуміти, як заробити на перепродажі мотоциклів і низці інших способів.

Способи заробітку на мототехніці

Є досить багато різних і цікавих способів того, як вдасться перетворити свою любов до мотоциклів на гроші. Варто розібрати найбільш ефективні з існуючих! Вони й допоможуть відповісти на запитання про те, чи можна заробити на перепродажі мотоциклів та інших речах або ж ні.

Перепродаж

generation

Це максимально простий напрямок, який чудово підійде для новачків. Суть проста, як і в будь-якого перепродажу: купити дешевше, а продати дорожче.

Мотоцикли в цьому напрямку цікаві тим, що за ними не стоять черги з охочих купити, як це відбувається з автомобілями. Менша конкуренція і може зіграти на руку звичайному користувачеві.

Знаходити вигідні продажі, як це зазвичай буває, вдасться на дошках з оголошеннями і не тільки.

Магазин офлайн/в інтернеті

generation

Мотоциклісти досить часто купують різні запчастини і поліпшення для свого залізного друга. Не дивно, що на цьому хтось може заробляти реальні гроші.

До слова, націнка на деякі затребувані запчастини може становити від 100 до 200% і це не межа.

То який же магазин, пов'язаний із мотоциклами, може бути цікавішим? З погляду прибутковості, зрозуміло, це той, що відкритий офлайн. Красива точка, величезний асортимент і презентабельні вітрини - класика торгівлі. Тільки ось знадобиться витратити на відкриття такого салону близько 1-3 мільйонів гривень. В інтернеті ж для цього вистачить 50-100 тисяч гривень.

Ремонт мотоциклів

Справжня класика, як і у випадку з перепродажами техніки. Необхідно ремонтувати чужі мотоцикли і заробляти на цьому гроші. Тільки вибираючи такий бізнес, варто пам'ятати про сезонність. Клієнти приходитимуть влітку, а всю іншу пору року вони роз'їжджають на автомобілях або іншому транспорті. Тому не має особливого сенсу у відкритті своєї майстерні, хіба що вдома або в гаражі. Інші варіанти, як правило, особливого прибутку не приносять, а такий бізнес живе недовго. Крім усього іншого, деякі великі виробники надають можливість ремонтувати свої мотоцикли під їхнім крилом.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.2KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається