5 найкращих можливих ворожнеч для Джейд Каргілл у WWE (і 5, яких їй слід уникати)

Нещодавно WWE зробили гучну заяву про те, що Джейд Каргілл підписала багаторічний контракт з компанією, підірвавши соціальні мережі. Це вже другий топ-талант AEW, який прийшов до WWE, після Коді Роудса, звісно ж. Як тільки новина стала офіційною, неможливо було не уявити собі майбутнє Каргілл у промоушені, включаючи ворожнечу, яку вона матиме. Є багато суперниць, з якими Каргілл повинна зустрітися, чи то тому, що це матчі мрії, чи тому, що їхні шляхи перетинаються, чи просто тому, що вони повинні мати хімію через їхні стилі реслінгу. З іншого боку, ми також подивимося на тих жінок, яких Каргілл слід уникати, тому що ці програми не будуть працювати так добре.

10 Можливий ф’юд: Беккі Лінч

Беккі Лінч була б ідеальним першим суперником для Джейд Каргілл. Саме так, Каргілл повинна кинути виклик чемпіонці NXT, і вона повинна перемогти її. З такою досвідченою людиною, як Лінч, ворожнеча, безсумнівно, була б дуже гарною, і коли вона закінчиться, Лінч зможе повернутися в основу, а Каргілл - отрмати дебют в WWE, про який вона мріяла. Тоді Каргілл залишиться в NXT як домінуючий чемпіон, поки не доведе, що готова до основи.

9 Уникнути: Ная Джекс

Ная Джекс наразі сіє хаос на Понеділковому Raw, адже вона справді непереборна сила. Було б, звичайно, круто, якби Джейд Каргілл була єдиною, хто її зупинить, але в реальності ця ворожнеча не спрацювала б. По-перше, вони обидві - природжені хіли, і люди, безумовно, вболіватимуть за Каргілл, але для неї це не є природною роллю. Але що більш важливо, ні Джекс, ні Каргілл не є видатними виконавцями на рингу, тому поєдинок між ними був би далеко не найкращим.

8 Можливий ф’юд: Шарлотт Флер

Шарлотта Флер - одна з найвидатніших реслерш усіх часів, тож цілком природно хотіти побачити її протистояння з новою суперзіркою. Коли вона вмотивована, Королева є феноменальним виконавцем на рингу і може провести чудовий матч з будь-ким, і може піднести будь-якого суперника. Саме тому Джейд Каргілл повинна працювати з Шарлоттою Флер, і незалежно від того, яким буде результат, вона отримає від цього величезну користь.

7 Уникнути: Лів Морган

Динаміка "хіл/фейс" ідеально спрацювала б у ворожнечі між Джейд Каргілл та Лів Морган, але все ж таки було б краще, якби цього не сталося в короткостроковій та середньостроковій перспективі. Після заювання жіночого чемпіонства SmackDown Морган втратила довіру до себе, оскільки виглядала як плакса проти Ронди Раузі, а потім Рії Ріплі. Останнє, що зараз потрібно Морган, - це бути знову розчавленою, оскільки зараз у неї недостатньо довіри, щоб протистояти Каргілл. Якщо Морган в якийсь момент піде на смугу перемог і стане більш надійним конкурентом, то ворожнеча з Джейд була б чудовою.

6 Можливий ф’юд: Іо Скай

По правді кажучи, рейн Іо Скай з чемпіонством поки що не був успішним, але це тому, що букінг був неяскравим. Скай дуже талановита і має потенціал стати великою чемпіонкою, а з роками вона може стати однією з найкращих реслерш в історії WWE. Скай, з її природною харизмою та дивовижними навичками на рингу, була б ідеальною суперницею для потужної Джейд Каргілл. Цей матч міг би легко потрапити у кард РеслМанії.

5 Уникнути: Теган Нокс

Є інформація, що Теган Нокс незабаром отримає пуш, і, власне, вона вже перемогла Наталію, щоб отрмати претенденство на жіноче чемпіонство NXT. Саме тому Нокс варто триматися подалі від Джейд Каргілл у найближчі місяці, адже жодна з них не може дозволити собі програти на початку просування. Крім того, зараз Нокс не має достатнього авторитету, щоб протистояти Каргілл, тому їхня ворожнеча не буде такою привабливою.

4 Можливий ф’юд: Рія Ріплі

Рія Ріплі не могла не потрапити до цього списку. Ми говоримо про найдомінантнішу реслерку WWE на сьогоднішній день, чемпіонку світу серед жінок, яка потребує гідних суперниць. Джейд Каргілл, безумовно, є загрозою для титульного рейну Рії Ріплі, хоча цей матч, швидше за все, не відбудеться найближчим часом. Однак цей матч мрії неминучий, і ми побачимо його в якийсь момент, можливо, в останній третині 2024 або 2025 року.

3 Уникнути: Шейна Базлер

Шейна Базлер - одна з найжорсткіших жінок у WWE, вона нічого і нікого не боїться, тому не проти зустрітися з Джейд Каргілл. Це була б ворожнеча між жорсткими жінками, але на цьому все, більше не було б на що дивитися. Їхні стилі боротьби не здаються сумісними, і вболівальники мали б сумніви, за кого вболівати, адже жодна з них не схожа на фейса. Отже, для Каргілл було б найкраще уникати цієї ворожнечі.

2 Можливий ф’юд: Б’янка Белейр

Найкращою суперницею для Джейд Каргілл у WWE є не хто інша, як Б'янка Белейр. Ці дві жінки могли б стати хедлайнерами будь-якої події, навіть РеслМанії, і, безсумнівно, вкрали б шоу. Вони обидві дуже сильні і домінантні, тому це колосальне зіткнення було б обов'язковим для перегляду. Ми всі хотіли б побачити цю ворожнечу якомога швидше, але краще не квапити події і будувати цю ворожнечу з терпінням, щоб у потрібний момент реалізувати її. Варто зазначити, що Каргілл вже говорила з ESPN про цю потенційну ворожнечу з EST, і сказала, що це головна подія РеслМанії, і що фанати заповнять арену, щоб побачити це.

1 Уникати: Ракель Родрігез

Безумовно, Ракель Родрігез була б грізною суперницею для Джейд Каргілл, оскільки вони обидві великі та сильні, це було б дуже цікаве силове протистояння. Однак проблема в тому, що Ракель не дуже добре показала себе як бейбіфейс, саме тому її ворожнеча з Рією Ріплі не була досить цікавою. Ракель потрібно стати хілом, а ми не хочемо бачити програму хіл проти хіла.

Автор: Roberth Perez

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.2KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається